Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
آره دیگه معمولا وقتی اینجوری وسط زمین و آسمون لنگ در هوا میشی یا میری زیر زمیت چند دقیقه بعد کلا دیسکانکت میشیم !
حالا اگه وسط کار دیسکانکت بشیم کل بوست ها میپره ؟؟
دیروز 100% Boost event بود ، ولی وسط بازی هی میپریدم بیرون . همش پرید ؟/:)

نوچ !
بتل سيستم اش اين مدليه كه دقيقا" بعد همون گرفتن امتياز ، امتياز هارو سيو مي كنه

کاور پشت بتل لاگ عوض شده...بوی final stand میاد:x

بوي FINAL STAND چند روزيه مياد :| هم اون ريل گان رو گذاشتن تو بتل لاگ هم يه ATTACHMENT جديد كه DETECTOR ه و ميتونه افراد دشمن رو در يه فاصله كم شناسايي بكنه و روي نقشه نشون بده اضافه ميشه :| به يه تعداد خاصي از اسلحه ها ميشه به جاي LASER SIGHT وصل اش كرد
ديگه نميشه موقع پرچم گرفتن گوشه موشه ها قايم شد :|:d

ديشب 4 نفره يه اسكواد ايراني زديم رفتيم تو بازي خيلي صفا داد :d
خصوصا" يه جا بود تيم حريف رو دم در اسانسور ساختمون گوشه ايي هاي شانگهاي گير انداختيم همه رو كشتيم بعد يهو از اون ها چند نفر اومدن گيرمون انداختن دم همون اسانسور تا اومدن نارجك بندازن با بچه ها پريديم تو اسانسور دكمه رو زديم و در رفتيم :d

با اين كه تيم حريف ياد قوي نبود اما نميدونم چرا همش بازي ها طول مي كشيد :| البته تيم ما هم براي خودشون تور گردشگري راه انداخته بودن :| به جاي دفاع از C و E و F ميرفتن B دم بيس دشمن رو با 20نفر نيرو بگيرن :|

نميدونم چرا يه سري وسيله هم توي بتل 4 خيلي كم استفاده ميشه مثلا" من تا حالا زياد مورتار نديدم با اين كه سيستم اش از بتل3 خيلي اسونتر شده و عملا" كنترل از راه دور شده و ميشه گذاشتش جاي خوب بعد ازش استفاده كرد ولي كسي ازش استفاده نمي كنه
ديشب تو زاوود و هاينان تيم حريف كمپ كرده بالا پشت بوم ها خيلي راحت با مورتار ميشد كباب شون كرد اما جز من هيچ كسي ديگه استفاده نمي كرد :|

سلام دوستان
آقا من از آنلاین بتلفیلد هیچی بارم نیست :d
یه چند باری که بازی کردم کلا نقطه ضعف گروهم بودم :))
یه جوانمردی برای ما توضیح بده این مود های مختلف آنلاین اصلا هدف توش چیه؟ مثلا من QUICK MATCH رو بازی کردم به بمب و اینا ربط داشت اما متوجه نشدم هدف اصلی گروه چیه :-/
بمب رو باید جای خاصی کار بذارن؟ یا یه بمب رو باید خنثی کنن؟ یا فقط باید همو بکشن؟ چجوریه بالاخره؟ :d

کلا یه تازه کار از کجا شروع کنه بهتره؟

آخرین ویرایش:
ديشب 4 نفره يه اسكواد ايراني زديم رفتيم تو بازي خيلي صفا داد :d
خصوصا" يه جا بود تيم حريف رو دم در اسانسور ساختمون گوشه ايي هاي شانگهاي گير انداختيم همه رو كشتيم بعد يهو از اون ها چند نفر اومدن گيرمون انداختن دم همون اسانسور تا اومدن نارجك بندازن با بچه ها پريديم تو اسانسور دكمه رو زديم و در رفتيم :d

خیلی دوست داشتم اون صحنه پریدن تو آسانسورو رکورد میکردم ولی نشد ، لحظه هیجان انگیزی بود >:) :d

سلام دوستان
یه جوانمردی برای ما توضیح بده این مود های مختلف آنلاین اصلا هدف توش چیه؟ مثلا من QUICK MATCH رو بازی کردم به بمب و اینا ربط داشت اما متوجه نشدم هدف اصلی گروه چیه :-/
بمب رو باید جای خاصی کار بذارن؟ یا یه بمب رو باید خنثی کنن؟ یا فقط باید همو بکشن؟ چجوریه بالاخره؟ :d

در همون قسمت آنلاین جایی هست که در مورد تک تک بازی ها به صورت تصویری توضیح میده.
در مورد mode ی که شما بازی کردی، یک گروه بمب و میبرن میزارن و گروه دیگر باید از قسمت های تعیین شده دفاع کنند و اگر بمب کار گذاشته شد، باید خنثی کنند. اگر level های پایین هستی conquest large روی نقشه locker بازی کن. به عنوان assault و فقط و فقط همتیمی هات و revive کن. در هر بازی میتونی حداقل 15000 امتیاز به دست بیاری.

خیلی دوست داشتم اون صحنه پریدن تو آسانسورو رکورد میکردم ولی نشد ، لحظه هیجان انگیزی بود >:) :d

اون جا بين اومدن با شما توي اسانسور و درگيري با افراد دشمن گير كرده بودم :d گفتم ميتونم بزنمشون اما ياد اين افتادم كه يكي شون رو خودم با نارنجك كشتم بعد گفتم اگر نارنجك بندازن پودر ميشم ددم شما ها هم منتظر من مونديد تو اسانسور شما هم يا مجبور ميشيد بريد يا با من كشته بشيد يهو بدو بدو پريدم تو اسانسور :d
تنها شانس مون كه گفت و نگرانش بودم اين بود كه زمان بستن در اسانسور يكي يه نارنجك بندازه تو كه همه مون EPIC FAIL شيم :d

اون جا بين اومدن با شما توي اسانسور و درگيري با افراد دشمن گير كرده بودم :d گفتم ميتونم بزنمشون اما ياد اين افتادم كه يكي شون رو خودم با نارنجك كشتم بعد گفتم اگر نارنجك بندازن پودر ميشم ددم شما ها هم منتظر من مونديد تو اسانسور شما هم يا مجبور ميشيد بريد يا با من كشته بشيد يهو بدو بدو پريدم تو اسانسور :d
تنها شانس مون كه گفت و نگرانش بودم اين بود كه زمان بستن در اسانسور يكي يه نارنجك بندازه تو كه همه مون EPIC FAIL شيم :d
Incendiary جا خالی دادی نمی دونم داشتی استخاره می کردی اون وسط :d:p
تروفی های Final Stand هم اومده.

سلام دوستان

سلام به نظرم اول مد راش (RUSH ) رو بازی کن بعد که با گیم پلی بازی آشنا شدی برو مد های دیگه رو بازی کن b-)

احتمال اینکه با نارنجک تو اسآنسور نمیری زیاد هست حول نشی نارجک دیدی خودکشی کنی:d

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

اون چیزی که شما بازی کردی اسمش مد نیست QUICK MATCH ( این بار مچ ر T گذاشتم محسن دیگه نمیتوی غلط بگیری:d) چیزی هست که شمار به نزدیک ترین سرور با بهترین پینگ وصل میکنه یعنی وقتی شما گزینه ی QUICK MATCH ر انتخاب میکنید فقط شما ر جایی میبره که پینگ شما تو اونجا خوب باشه مد ها
TEAM DEAD MATCH هدف: تیکه پاره کردن تیم رو به رو
CONQUEST : گرفتن ناحیه هایی توی نقشه
آبلیتریشن( انگلیسی بلد نبودم:d) بمب ر انتقال بدید به کامپیوتر های دشمن
و...

Incendiary جا خالی دادی نمی دونم داشتی استخاره می کردی اون وسط :d:p
تروفی های Final Stand هم اومده.

باور كن سالبر چند لحظه گفتم بذار بزنم به دشمن و همه رو هلاك كنم و قهرمانانه از معركه بيرون بيام :d
ولي بعد گفتم يه نارنجك بندازن همون جا مي تركم :|:d سريع پريدم داخل :d

واقعا" INC انداخته بودن :d عجب شانسم گفت :d

@MEHRAN ARBABI
M67 بندازي يا همون اتش زا همه ميرن اون دنيا :|خصوصا" اتش زا !

باز دوباره ديشب با بچه ها 4 تايي ريختيم تو بتل :d
چند دست اول توي يه تيمي بوديم كه هيچ كدوم با هم هماهنگ نبودن در عوض تيم مقابل 22 تا كمپر داشتن 10 نفر كه پرچم هارو مي گرفتن :| يعني تا ميخواستي بري يه جا 200 نفر رو اونجا ميديدي يا نگاه مي كردي ميديدي مثل فيلم هاي جنگ جهاني اول همه سربازها از توي سنگر ميريزن بيرون ميرن به سمت دشمن ، يهو دشمن اينطوري مي ريخت سر ما :|

LEFT داديم رفتيم يه جاي ديگه شد صفا سيتي :d واقعا" جزو بهترين دست هايي بود كه بازي كرديم :d
خصوصا" تو شانگهاي اون بالا پشت بوم با بچه ها 4 نفري داشتيم از اون بالا شليك مي كرديم پايين :d من ديگه گلوله هام تموم شد ديدم يكي مرده (گمونم ارشيا بود:d) گفتم كيت اش رو بردارم گلوله داره ديدم اسالت ه و DEF هم داره دلم نيومد زنده اش نكنم :d حالا نمي دونم بيچاره با چند تا خشاب G18 من ميخواست كي رو بزنه :d

دو صحنه فوق العاده ديگه هم رخ داد :d يكي زدن يه هلي بود كه با در نظر گرفتن 20 تا كوفت و زهر مار و حساب كردن مانورهاش و ... زدم اش :d
يكي ديگه هم يه ترنسپورت هلي بود كه بعد خوردن اولين RPG كنترل اش رو از دست داد ( ترنسپورت ها با دوتا RPG مي تركن :| ) اما مثل پر رو ها باز برگشت يه دونه ديگه نثارش كردم و يه گله 4 تايي ادم مردن :d عكس اش رو هم گرفتم كه بعدا" با هم خواهيم ديد :|:d
فقط بدبختيش اين بود خواستم شادي بعد تركوندن هلي رو با بچه ها تقسيم كنم ديدم هر 4 تاشون مردن :|:d يهو ذارت بعدش روم اسپاون شدن :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or