Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
مال منم همیشه 33.02 نشون میده با سه تا خط سبزا ، server performance هم HIGH!!
ولی یه راند و تا آخر نمیتونم بازی کنم وسطاش میپره بیرون !!
اون بیرون پریدن که داستان همون udp...ولی تو منو اصلی که میرم میزنه 33.02 ولی وقتی تو بازی میرم تست میگیرم میزنه 160 با 3 خط سبز...
با بتل لاگ همون سرور بازی که توش هستم رو چک میکنم میزنه 100 ms...گیج شدم کدومش درسته:d
vx3295y9i9kn29ve8jy8.png

اون بیرون پریدن که داستان همون udp...ولی تو منو اصلی که میرم میزنه 33.02 ولی وقتی تو بازی میرم تست میگیرم میزنه 160 با 3 خط سبز...
با بتل لاگ همون سرور بازی که توش هستم رو چک میکنم میزنه 100 ms...گیج شدم کدومش درسته:d
vx3295y9i9kn29ve8jy8.png

مال من قبل این اپدیت وقتی از توی خود بازی لتنسی میگرفتم میزد 0.17 ms:|:|

ببین دوست عزیز اینجا که از رو باد معده کسی جواب شما رو نمیده...:d
وقتی چند نفر میگن برای همه دیسک ها اینجوری یعنی بیخیال شو...:d
همه بازی های حجیم چون روی بلوری های دولایه رایت میشن این موج رنگی درشون دیده میشه...شما دیسکت خط و خش نداره یعنی اوکیه....بیخیال شو برو بازیتو کن لذت ببر...

- - -ویرایش - - -

تا حالا اینجا رو ندیده بودم برای من 33.02 ms لتنسی رو زد..؟آخه پینگ که با سرور بازی این نیست واقعا..عجیبه
...اون ور هم سه خط سبز نشون داد

خسته نباشی:d تو منو با توی دست فرق میکنه
این لتنسی همون تاخیرمون تا سرورهای بازی هستش
این پچ معلوم نیست چه بلایی سر این قسمت در آورده

- - -ویرایش - - -

vx3295y9i9kn29ve8jy8.png

علی برای من تو ویندوز که اصلا پینگی نشون نمیده

خسته نباشی:d تو منو با توی دست فرق میکنه
این لتنسی همون تاخیرمون تا سرورهای بازی هستش
این پچ معلوم نیست چه بلایی سر این قسمت در آورده

- - -ویرایش - - -

علی برای من تو ویندوز که اصلا پینگی نشون نمیده
اخه اون 33.02 نمیتونه لتنیسی باشه... با چه سروری ؟ما با خارج پینگمون 33 ms هیچ موقع نمیرسه....دوستمون بالا داره میگه قبل اپدیت 0.17 ...اینا فکر کنم الکیه...تو بهترین حالت همون پینگی رو که با pc تست میگیریم درسته ...
برای نشون دادن تو pc پلاگینش رو نصب کنب درست میشه...رو مک هم کلا نشون نمیده رو ویندوز فقط نشون میده

اخه اون 33.02 نمیتونه لتنیسی باشه... با چه سروری ؟ما با خارج پینگمون 33 ms هیچ موقع نمیرسه....دوستمون بالا داره میگه قبل اپدیت 0.17 ...اینا فکر کنم الکیه...تو بهترین حالت همون پینگی رو که با pc تست میگیریم درسته ...
برای نشون دادن تو pc پلاگینش رو نصب کنب درست میشه...رو مک هم کلا نشون نمیده رو ویندوز فقط نشون میده

من همیشه قبلش توی ویندوز با چندتا اپی مثل 8.8.8.8 میگیرم بعد میرم توی بازی...وقتی هم میرم توی سروری میرم توی تنظیمات اونجا تست میگیرم اگه پکت لاست نشون نده بازی میکنم ..نشون بده میام بیرون کلا:|

من همیشه قبلش توی ویندوز با چندتا اپی مثل 8.8.8.8 میگیرم بعد میرم توی بازی...وقتی هم میرم توی سروری میرم توی تنظیمات اونجا تست میگیرم اگه پکت لاست نشون نده بازی میکنم ..نشون بده میام بیرون کلا:|

میلاد به پکت لاست زیاد وسواس نده,من تو ویدئوی خارجکی ها هم که نگاه میکنم اونا هم پکت لاست دارن,پینگشون هم همیشه پایین صد و میانگین خیلی باشه 45ms هست!!

من 98 درصد مواقع پکت لاست دارم ولی خب چاره چیه!
___
من شده از سرور بتل پینگ گرفتم 205 بوده ولی کنکشن بارم 4 خط روشن شده!!و با پینگ 145 سه خطم روشن بوده!

ولی هر چی هست منم با نظره دوستمون امیر موافقم,این اپدیت مطمئنم یه چیزایی رو گندکاری کرده...

و در اخر دوستان به این باگ برخورد کردید که با وجود اینکه jammer فعال هست وقتی یارو موشک ها رو ریلیز میکنه بهتون اثابت کنه!!چندین بار برام اتفاق افتاده!

میلاد به پکت لاست زیاد وسواس نده,من تو ویدئوی خارجکی ها هم که نگاه میکنم اونا هم پکت لاست دارن,پینگشون هم همیشه پایین صد و میانگین خیلی باشه 45ms هست!!

من 98 درصد مواقع پکت لاست دارم ولی خب چاره چیه!
___
من شده از سرور بتل پینگ گرفتم 205 بوده ولی کنکشن بارم 4 خط روشن شده!!و با پینگ 145 سه خطم روشن بوده!

ولی هر چی هست منم با نظره دوستمون امیر موافقم,این اپدیت مطمئنم یه چیزایی رو گندکاری کرده...

و در اخر دوستان به این باگ برخورد کردید که با وجود اینکه jammer فعال هست وقتی یارو موشک ها رو ریلیز میکنه بهتون اثابت کنه!!چندین بار برام اتفاق افتاده!

JAMMER فقط ميتونه از قفل كردن جلوگيري بكنه و نميتونه جلوي اصابت موشك رو بگيره ! توي 3 هم بود ! در صورتي كه بعد از شليك موشك JAMMER بزنيد ، موشك مياد هي دور تون تاب ميخوره تا وقتي JAMMER تموم بشه بعدش مي خوره بهتون ! تنها كاري كه اين مواقع ميشه كرد اينه كه نزديك تپه يا زمين بشيد كه موشك در حين چرخيدن به دور هلي يا جت بخوره تا زمين يا هر عوارض ديگه ايي :|

JAMMER فقط ميتونه از قفل كردن جلوگيري بكنه و نميتونه جلوي اصابت موشك رو بگيره ! توي 3 هم بود ! در صورتي كه بعد از شليك موشك JAMMER بزنيد ، موشك مياد هي دور تون تاب ميخوره تا وقتي JAMMER تموم بشه بعدش مي خوره بهتون ! تنها كاري كه اين مواقع ميشه كرد اينه كه نزديك تپه يا زمين بشيد كه موشك در حين چرخيدن به دور هلي يا جت بخوره تا زمين يا هر عوارض ديگه ايي :|

بله درسته,ولی بخوای برای جلوگیری از قفل کردن از jammer استفاده کنی که کلاهت پس معرکس,اصولا همه بعد از اینکه طرف لاک کرد و موشک هاش رو ریلیز کرد jammer رو فعال میکنه, چون اگه خیلی حرفه نباشی و تا اتمام ecm طرف رو نکوبی بعدش دوتا موشک خوشکل نوش جان میکنی که اغلب مواقع طرف برنده میشه مگه اینکه خیلی ناشی باشه یا کسی رو داشته باشی که repairـت کنه.

اگه تو بازی توجه کرده باشی همه قفل میکنن که تو jammer رو فعال کنی در حالیکه اصلا موشکی رو به طرفت ریلیز نکرده بعد که به اشتباه یا از رو ناشی گری ازش استفاده کردی و تایمش تموم شد طرف امادست تا موشک هاش رو ریلیز کنه.

اما دوست عزیز این که من میگم مسلما باگ هست,من وقتی صدای لاک کردن و نور موشک هاش رو دیدم,jammer رو فعال کردم ولی بهم برخورد کرد! من از چند تا بچه ها هم پرسیدم و اونا هم گفتن که باگ هست و از زمان ریلیز بازی تا الان فیکسش نکردن! الیته هر از گاهی پیش میاد ولی همون هم بازی رو خراب میکنه..

بنده هم همين رو گفتم ! من خودم عمري توي بتل3 و 4 خلبان هلي بودم و اينهارو ميدونم
JAMMER قرار نيست تله حرارتي و FLARE باشه كه موشك رو منحرف كنه فقط سيستم هاي لاك كردن رو منحرف مي كنه ! وقتي لاك شد و شليك شد ديگه ECM فايده نداره مگر اينكه بخوايد از همون روش بالا كه گفتم استفاده بكنيد
باگ هم نيست چون توي بتل3 هم همينطوري بود

بنده هم همين رو گفتم ! من خودم عمري توي بتل3 و 4 خلبان هلي بودم و اينهارو ميدونم
JAMMER قرار نيست تله حرارتي و FLARE باشه كه موشك رو منحرف كنه فقط سيستم هاي لاك كردن رو منحرف مي كنه ! وقتي لاك شد و شليك شد ديگه ECM فايده نداره مگر اينكه بخوايد از همون روش بالا كه گفتم استفاده بكنيد
باگ هم نيست چون توي بتل3 هم همينطوري بود

دوست عزیز شما استاد و من اماتور! شما یه عمر بتل باز و من دقیقا همین دیروز بازی رو خریدم! پروردگارا من از چی حرف میزنم این برگشته به من میگه یه عمر خلبانم!خوبه حالا اون بالا امار گذاشتم شما باز روتون میشه از خلبانی اونم یه عمر دم بزنی!

من دارم الان بازی رو بازی میکنم و این بلا سرم اومده!چجوری تو رو قانع کنم من jammer فعال بهم موشک برخورد میکنه!

یه کسی هست که با لحن درست نه بدهکار حرف من رو بفهمه؟!!؟عجبا...

شما نشستي پشت كامپيوتر داري نوشته من رو ميخوني و با طرز برداشت خودت داري با لحن بد ميخوني !
من نگفتم خلباني كردم كه شما دربياي با تمسخر بگي پروردگارا ... ! منظورم از اين كه گفتم خلباني كردم اين بود كه اون چيزي رو كه شما مي گي ميدونم چيه و ديدم

اگر يه مقداري سرچ بكنيد ميتونيد موشك هايي رو پيدا بكنيد كه در صورت استفاده از ادوات جنگ الكترونيك براي منحرف كردن موشك ، ميتونن حتي بعد از اين كه از روي يه هدف لاك شون برداشته شد ميتونن روي يه هدف ديگه لاك بكنن ! وقتي شما داري از ECM استفاده مي كني موشك شما رو گم مي كنه اما بعد از تموم شدن ECM شما ، دوباره روي هدف كه شما باشيد لاك مي كنه و برخورد مي كنه

من دارم مي گم باگ نيست چون از اول توي بتل 3 بود ( يا گمون مي كنم بعد از مدتي كه استفاده از ECM زياد شد اين قابليت برخورد دوباره رو اضافه كردن ) اگر قرار بود ECM هم كار FLARE رو بكنه هم كار خودش رو كه اصلا" كسي سمت FLARE نميرفت

توي بتل 3 هم كه ما رفتيم سمت ECM دليلش اين بود كه چند ثانيه فرصت فرار پيدا مي كرديم و ميتونستيم با نزديك شدن به زمين موشك رو منفجر كنيم
ECM اسمش روشه ! ELECTRONIC COUNTER MEASURE ! يعني فقط اقدامات ضد مسيريابي ، ضد اندازه گيري و ... !
حالا من دارم خيلي اروم و با منطق صحبت مي كنم شما بيا بد برداشت كن و تمسخر كن و كنايه بزن
من دارم مي گم باگ نيست و جزئي از سيستم خود بازيه

وقتي شما داري از ECM استفاده مي كني موشك شما رو گم مي كنه اما بعد از تموم شدن ECM شما ، دوباره روي هدف كه شما باشيد لاك مي كنه و برخورد مي كنه

ببین برادر گل من,من دارم عرض میکنم که ecm بنده تایمش تموم نشده و یعنی تو همون لحظه ای که ecm در حال ران شدن هست و مدت زمانش تمام نشده بهم موشک برخورد کرده! و الا این خیلی واضح هست که بعد اتمام مدت زمان ecm, هم موشک و هم بقیه چه aa چه با stinger میتونن رو من لاک کنن و موشک اونا بهم اثابت خواهد کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or