Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بحث پیستول شد یه سوال دارم, g18 بهتره یا 93r. کشتا باهاشون باید راحت تر از بقیه پیستولا باشه نه؟

g18 دقتش خیلی کم هست و همین طور قدرتش... ولی rate of fire اش خیلی بالاس و برای نزدیک خیلی خوبه...93r هم هنوز واسم باز نشده اما اگه عین بتل 3 باشه یکم سخته از فاصله بزنی

g18 دقتش خیلی کم هست و همین طور قدرتش... ولی rate of fire اش خیلی بالاس و برای نزدیک خیلی خوبه...93r هم هنوز واسم باز نشده اما اگه عین بتل 3 باشه یکم سخته از فاصله بزنی

میگم مگه نمودارها دقیق نیستن؟ چون تو نمودار دمیجش مثل بقیه هست؟ یا مثلا همین m9 که همه ازش تعریف میکنن تو نمودارها هیچی که بالا نداره تازه هیپ فایرشم از p226 کمتره!

بحث پیستول شد یه سوال دارم, g18 بهتره یا 93r. کشتا باهاشون باید راحت تر از بقیه پیستولا باشه نه؟

G18 براي فواصل نزديك فوق العاده است ! يه زماني داخل بتل3 بهترين SIDEARM بود ولي بعد كاري كه با 93R كردن خود به خود G18 ضعيف شد و از دور كنار رفت :|:(
همونطور كه بالاتر هم گفتم يا با مگنوم 44 كار كنيد اون هم از فواصل متوسط و دور چون به خاطر لگد و تك تير بودنش تا بيايد نشونه بگيريد شليك كنيد ( در فواصل نزديك ) حريف دخلتون رو اورده يا با M9 كار كنيد
93R به خوش دستي بتل 3 نيست اون قدرت لازم رو نداشت اون اخرين باري كه بازي كردم

البته خود .45 هم خوب بود ولي كار باهاش نيازمند پينگ پايين

ببينيد توي نمودارها حرف مفت زياد ميزنه :|
يه سري چيزها داخل نمودار نمياد چون داخل خود هسته گيم پلي گنجونده ميشه يه مقداري توضيحش سخته شايد به صورت ويدئويي ميشد راحت تر توضيح داد
M9 تركيبي از لگد پايين و نواخت تير بالاتر در يك ثانيه به علاوه خشاب عاليه

G18 براي فواصل نزديك فوق العاده است ! يه زماني داخل بتل3 بهترين SIDEARM بود ولي بعد كاري كه با 93R كردن خود به خود G18 ضعيف شد و از دور كنار رفت :|:(
همونطور كه بالاتر هم گفتم يا با مگنوم 44 كار كنيد اون هم از فواصل متوسط و دور چون به خاطر لگد و تك تير بودنش تا بيايد نشونه بگيريد شليك كنيد ( در فواصل نزديك ) حريف دخلتون رو اورده يا با M9 كار كنيد
93R به خوش دستي بتل 3 نيست اون قدرت لازم رو نداشت اون اخرين باري كه بازي كردم

البته خود .45 هم خوب بود ولي كار باهاش نيازمند پينگ پايين

ببينيد توي نمودارها حرف مفت زياد ميزنه :|
يه سري چيزها داخل نمودار نمياد چون داخل خود هسته گيم پلي گنجونده ميشه يه مقداري توضيحش سخته شايد به صورت ويدئويي ميشد راحت تر توضيح داد
M9 تركيبي از لگد پايين و نواخت تير بالاتر در يك ثانيه به علاوه خشاب عاليه

راستی shorty 12G هم برای پینگ بالای 200 بسیار کاربردی هست:d یه سری HEALTH ام 40% بود 3 نفر به ترتیب راش دادن هر3 رو با اون زدم وHEALTH ام 20% شد.

بچه ها راستی توی کاربین ها کدوم به نظرتون از همه بهتره؟ به نظره خودم A-91 و ACE 52 و AK 5c

من بین تمام تفنگای بتل, با این سه تا واقعا حال میکنم:

BullDog , Aug و PDW-R

این سه تا به نظرم خیلی نشونه گیریشون خوبه و خیلی هم خوب به حریف دیمیج میدن و با این سه تفنگ تو اکثر نبرد های رو در رو پیروز بیرون میام!

اگه Kill و XP سریعتر میخواین ، Domination بازی کنید ، خیلی بهتر از Team Death Match هست !!

سایز مپ ها دقیقا همون TDM هست فکر کنم ، بعدش هم از objective ها بهتون XP میرسه ، همین که مردم توش دیگه مثل TDM تو همه جا کمپ نکردن و هزار تا ترفند نزدن !! چون دنبال Objective ها هم هستن .

هر سری از آسانسور خارج شدیم ، انواع Claymore و C4 و نارنجک و کمپر و ... جلومون بود :|

راستی shorty 12G هم برای پینگ بالای 200 بسیار کاربردی هست:d یه سری HEALTH ام 40% بود 3 نفر به ترتیب راش دادن هر3 رو با اون زدم وHEALTH ام 20% شد.

بچه ها راستی توی کاربین ها کدوم به نظرتون از همه بهتره؟ به نظره خودم A-91 و ACE 52 و AK 5c

SHORTY 12G فقط و فقط براي فواصل خيلي نزديك ( كمتر از 5-10 متر :| ) خوبه ! و در ضمن بايد حتما" درست به هدف بزنيد

در مورد كاربين ها هم كه از خودم بپرسيد :d
ببينيد تماما" بسته به نوع بازي خودتون داره ! اما اگر پينگ بالايي داريد سعي كنيد كاربين با RoF بالاتر برداريد كه اگر شليك كرديد يه چيزي به حريف بخوره !
من خودم به شخصه چه در بتل3 و چه در 4 با ACW-R خيلي راحت بودم گر چند در 3 اسلحه قدرت خوبي نداشت اما در 4 سالاري بود براي خودش
AK-5C يه اسلحه همه كاره است مثلا" باهاش ميتونيد فواصل دور رو هم بزنيد چون دقت و پايداري بالايي داره اما مثلا" با ACW-R فواصل دور رو زدن نياز به تيك تيرانداختن داره و دردسر زياد ! اگر دنيال همه كاره و اچار فرانسه مي گرديد AK-5C خوبه
من خودم اون اواخر از CZ3A1 خيلي استفاده كردم و خيلي دوستش داشتم اما اين اسلحه قدرتش پايينه توي فواصل نزديك و براي درگيري تن به تن به درد ميخورد و RoF اش هم بالاست كه از نكات مثبت شه
در مورد TYPE95 بايد بگم دقت خيلي خوبي داره اما RoF افتضاحش باعث ميشه برتري رو در رو نسبت به حريف نداشته باشيد پس يه اسلحه براي فواصل متوسط به بالاست ، دقتش خيلي هم عاليه فقط از RED DOT SIGHT يا بهتر استفاده بكنيد و از برخورد مستقيم گلوله به هدف لذت ببريد :d
اگر به DLC اول دسترسي داريد MTAR-21 خيلي عاليه ! من توي 3 خيلي استفاده كردن مي گن اينجا هم مثل اونجاست
از ACE ها غافل نشيد كه 23 خشاب عالي ايي داره و 21 اگر بتونيد كنترلش كنيد براتون حكم DMR پيدا مي كنه

كلا" اسلحه اگر نرف كامل نشه ( داغونش نكنن :| ) فرق خاصي ايجاد نمي كنه و شما بايد سبك بازي خودتون رو بشناسيد و متناسب با اون اسحه انتخاب كنيد

اون دوستانی که اینقدر از 3 /4 حرف میزنن و مقایسه می کنن یه آمار از بتل لاگ شون بندازن اینجا تا ببینیم چقدر بتل بازی کردن ؟؟ این مشکلات 4 رو 5 تا شو بگید ببینیم چیه /:)

Battlefield 3 : 2054:43:10
Battlefield 4 : 1009:42:20

بتلفید 4 هیچی نیست در مقابل بتل 3 :d

آیتم هایی که این Battlepack ها میدن ، فقط برای اسلحه هایی که تا الان باز کردی میدن ؟ یا اینکه آیتم رو میدن ، حالا اون اسلحه رو داشته باشی یا نه مهم نیست ! ؟

دوستان یه سوال: تو CQL یکی بهم پیغام فرستاد که اسیایی عوضی برو رو سرور اسیایی لگ بنداز! شما ایرانی ها اینطوری بازی رو خراب میکنید و اول میشید...

همچین چیزی ممکنه که کسی با لگی که داره خوب بازی کنه و مدیون لگش باشه و اگه لگ نداشته باشه نتونه خوب بازی کنه؟

دوستان یه سوال: تو CQL یکی بهم پیغام فرستاد که اسیایی عوضی برو رو سرور اسیایی لگ بنداز! شما ایرانی ها اینطوری بازی رو خراب میکنید و اول میشید...

همچین چیزی ممکنه که کسی با لگی که داره خوب بازی کنه و مدیون لگش باشه و اگه لگ نداشته باشه نتونه خوب بازی کنه؟

?? :|

والله لگ به ضرر خود فرد هست که !

مثلا خیلی وقتها من دشمن رو میبنیم ، قایم میشم پشت دیوار ، ولی بعد 1 ثانیه میمیرم !! چون در واقع نت من لگ و تاخیر داشته و اون زودتر منو دیده و زده و رفته ، تازه من کاور گرفتم !!!!

مثلا خیلی وقتها من دشمن رو میبنیم ، قایم میشم پشت دیوار ، ولی بعد 1 ثانیه میمیرم !! چون در واقع نت من لگ و تاخیر داشته و اون زودتر منو دیده و زده و رفته ، تازه من کاور گرفتم !!!!

دقیقا منم همین برام سوال شده که چطور همچین چیزی به نفع منه!!

آیتم هایی که این Battlepack ها میدن ، فقط برای اسلحه هایی که تا الان باز کردی میدن ؟ یا اینکه آیتم رو میدن ، حالا اون اسلحه رو داشته باشی یا نه مهم نیست ! ؟

اگر بتل پك هاي مربوط به رنك هارو مي گي كه نه براي همه اسلحه هاست چه باز كرده باشي چه نكرده باشي

به اين ها ياد توجه نكنيد :d بازي خودتون رو بكنيد :|:d
سرورهاي اسياي هم وضع زياد خوبي براي نت ما ندارن چون تا جايي كه شنيدم خطوط اينترنت ما ميرن سمت اروپا ! حالا بخواد بره اروپا بعد با اسيا تبادل اطلاعات كنه ديگه داغون ميشه :|

در مورد لگ يه توضيح كلي بدم !
لگ كه مي گيم در اصل ميشه همون تله پورت ايي كه مي بينيم توي بازي :d معنيش چيز ديگه است ولي خوب ما كلا" به تاخير ها مي گيم لگ و اشكالي نيست :dاوني كه داريم در موردش حرف ميزنيم DEALY يا تاخيره

و اما مورد مهم تر اين كه اگر شما هم لگ يا همون تاخير و ... داشته باشيد اتفاقا" در برخي مواقع به ضرر شما و در برخي مواقع به نفعتونه :d
وقتي شما به يكي شليك مي كنيد اطلاعات شما ميره براي سرور ! اون هم به شما شليك مي كنه و اطلاعاتش ميره به سرور
مال شما ديرتر ميرسه اون زودتر اما اينجا بيشتر مواقع سرور اطلاعات شمارو هم حساب مي كنه و ميبنيد كه يارو بعد اين كه شمارو كشت خودش كشته ميشه :d فقط كافيه درست شليك كنيد و كمي سريع عكس العمل نشون بديد
سر اين مورده كه فحش كش مي شيد :|:d
من خودم تا حالا اين مدلي زياد ديدم و خنده هاي شيطاني زدم چون يارو تمام و كمال ترول ميشه :|:d

دقیقا منم همین برام سوال شده که چطور همچین چیزی به نفع منه!!

سرورهای بتل یه طوریه اگه چندتا پینگ خیلی بالا( 300 به بالا) بیان توش خود سرور هم لگ میشه و بازیکن های دیگه هم نمیتونن خوب بازی کنن

این مسئله رو وقتی توی BF3 ZLO در سرور ایرانی بودم که پینگش واسم 9 بود فهمیدم...برای همین هرکی پینگ بالای 250 میومد رو کیک میکردیم:d

اگر بتل پك هاي مربوط به رنك هارو مي گي كه نه براي همه اسلحه هاست چه باز كرده باشي چه نكرده باشي

وقتي شما به يكي شليك مي كنيد اطلاعات شما ميره براي سرور ! اون هم به شما شليك مي كنه و اطلاعاتش ميره به سرور
مال شما ديرتر ميرسه اون زودتر اما اينجا بيشتر مواقع سرور اطلاعات شمارو هم حساب مي كنه و ميبنيد كه يارو بعد اين كه شمارو كشت خودش كشته ميشه
yahoo_4.gif
فقط كافيه درست شليك كنيد و كمي سريع عكس العمل نشون بديد
سر اين مورده كه فحش كش مي شيد
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

من خودم تا حالا اين مدلي زياد ديدم و خنده هاي شيطاني زدم چون يارو تمام و كمال ترول ميشه
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif

به نطر من وقتی طرف تو رو بکشه بعد خودش بمیره ادم بیشتر حرص اش میگیره ...بخاطر این که اگه ما پینگ مناسبی داشتیم خیلی راحت میکشتیمش و نمیمردیم8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or