Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام به اساتید محترم بتل 4 :>
یکی از دوستان psn ازم خواسته تا dlc ها رو واسش بریزم تو cd و بهش بدم ... ایشو.ن کاربر پریمیوم هم نیست حالا میتونه از این dlc ها استفاده کنه یا نه ؟؟؟؟؟ دمتون گم سریع کمک کنید ممنون ;)
داداش مسخره می کنی؟!! مگه میخوای پلی 1 بازی کنی بریزی رو سی دی !!

الان چه مشکلی داره که شما میگی حذفش کنن! ؟

بنظر من که جالب و مفید هست اونم برای رنک های بالای 110

همین که طول بکشه شما رنکت آپ شه خودش لذت بازی هست! من الان کلکسیون بوست دارم.

الان ماشالا رنک بالای 100 بیشتر از رنک های پایین شده,هیچکدوم هم در خور رنکشون نیستن!

حالا کجاش جالب هست؟

همین که طول بکشه شما رنکت آپ شه خودش لذت بازی هست! من الان کلکسیون بوست دارم.

الان ماشالا رنک بالای 100 بیشتر از رنک های پایین شده,هیچکدوم هم در خور رنکشون نیستن!

حالا کجاش جالب هست؟
خب Boost ها استفاده ها متفاوتی داره . هم واسه تندتر کردن رنکهای بالای 100 خوبه هم واسه سریع level up شدن رنکهای پایین. 25% که زیاد هست توش یه سری هم 50% هست که خیلی کمک میکنه اما 100% و 200% دیگه خیلی کمه ... انقدرها هم زیاد نیستن که بالانس بازی رو به هم بریزه. هر دفعه هم که برای Premium دارها یه event 100% میزارن .
از یه طرفم خوبه برای کسایی که زیاد بازی نمیکنن خب میتونید یه مقداری سریعتر level up بشن !
دیگه استفاده کردنشم اجباری نیست به هر حال
کلا چیزه خوبیه D:

سلام رفقا میدونم سرتون به مولتی گرمه. اما من تو یکی از مرحله ها بتل گیر افتادم. اون مرحله ای که پشت سد روی داربست ها ایستادی اصلا نه دستوری میده نه چیزی. فکر کنم باید بپرم اون طرف نردبون را بگیرم که اصلا نمیگیرتش و میفته میمیره. خواهشا اگه کسی بلده کمک کنه.لامصب هرکاری میکنم نمیشه احساس کردم مشکل از خوده بازیه

سلام رفقا میدونم سرتون به مولتی گرمه. اما من تو یکی از مرحله ها بتل گیر افتادم. اون مرحله ای که پشت سد روی داربست ها ایستادی اصلا نه دستوری میده نه چیزی. فکر کنم باید بپرم اون طرف نردبون را بگیرم که اصلا نمیگیرتش و میفته میمیره. خواهشا اگه کسی بلده کمک کنه.لامصب هرکاری میکنم نمیشه احساس کردم مشکل از خوده بازیه
سلام
آره باید بپری و اون نردبون رو بگیری...
من هم دفعه اول نتونستم بگیرم ( البته تو pc ,چون اون موقع هنوز روی ps4 نداشتمش )

سلام
آره باید بپری و اون نردبون رو بگیری...
من هم دفعه اول نتونستم بگیرم ( البته تو pc ,چون اون موقع هنوز روی ps4 نداشتمش )
بابا اصلا هرکاری میکنم نمیگیرتش بخدا. موقعی که پریدم باید دکمه ای چیزی بزنم؟ صدبار امتحان کردم. البته تو بعضی از فروم ها خوندم گفته بودن قبلش باید بمب را که قبلش کار گذاشته بودیم منفجر کنیم و بعد بپری که اصلا دستور منفجر کردن همون بمب را هم نمیده لعنتی.

بابا اصلا هرکاری میکنم نمیگیرتش بخدا. موقعی که پریدم باید دکمه ای چیزی بزنم؟ صدبار امتحان کردم. البته تو بعضی از فروم ها خوندم گفته بودن قبلش باید بمب را که قبلش کار گذاشته بودیم منفجر کنیم و بعد بپری که اصلا دستور منفجر کردن همون بمب را هم نمیده لعنتی.
باید صبر کنی یارت بهت بگه از اونجا بپر,اگه همینجوری بری نمیره
http://www.aparat.com/v/h1aWt

آخرین ویرایش:
داداش دکمه پرش رو چندبار پشت سر هم بزن و همزمان دکمه بالا رو بگیر

سلام دوستان یک assignment هست اسمش KILLJOY نوشته Win a round of Chainlink with 50 tickets left باید دقیقا چطور بگیرمش؟
توضیح از این واضع تر :d Chainlink یکی از مدهای بازی هست که باید پرچم بگیرید . هر تیمی تعداد بیشتری پرچم داشته باشه امتیاز یا توی بتل به اصلاح تیکت حریفش زودتر به صفر میرسونه . مثلا اگر یک راند بازی 800 تیکت داشته باشه هر تیمی که تعدا بیشتری پرچم بگیره باعث کاهش تیکت تیم مثابل میشه تا به صفر برسه. حالا باید یه راند وقتی فقط 50 تیکت از تیم شما باقی مونده تیم دشمن تیکتش صفر بشه و شما با اختلاف 50 تیکت راند رو ببرید که خیلی سخته ولی نشد نیست ... :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or