Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
دوستان من این بازیو اپدیتم کردم اما وقتی میخوام وارد قسمت مولتی بشم میگه you must.....playstation network و.....

یعنی باید توی PSN وارد بشی و اکانت EA هم Sign in بشه؛ اگر جفتش درسته و باز این پیامو میگیرید باید یه کمی صبر کنید بعد دوباره امتحان کنید.

من هروقت میخوام به بتل لاگ وصل شم و جوین یه نفر بشم این پیام میاد :
Failed to communicate with Battlelog. Please try again

میشه مثل کال آف قبل از رفتن تو بازی پارتی کرد ؟؟

من هروقت میخوام به بتل لاگ وصل شم و جوین یه نفر بشم این پیام میاد :
Failed to communicate with Battlelog. Please try again

میشه مثل کال آف قبل از رفتن تو بازی پارتی کرد ؟؟

بله اون پیغام رو همیشه میده...

دوستان کدوم برای آنلاین بهتره؟ bf4 یا Ghost?

من انلاین cod رو بازی نکردم تا حالا ولی بتلفیلد هر چقدر هم مشکل داشته باشه باز هم از نظر مولتی هر بازی نمیتونه بهش نزدیک بشه!

من خودم به شخصه مولتی بتلفیلد رو با هیچکدوم عوض نمیکنم.

dice گه عرضه داشته باشه که بعیده داشته باشه قدر این عنوانش رو میدونه و گند نمیزنه بهش...

دوستان کدوم برای آنلاین بهتره؟ bf4 یا Ghost?

جفتشو بازی کردم.هر بار که میرم سمت cod بعد از 5دقیقه پشیمون میشم.بیشترشون نوبن و بچه هستن.قایم میشن و از پشت سر میکشنت.مپاش کوچیکه.یه جوریه.به من که اصلا حال نمیده.ولی بتل خیلی باحاله.خیلی

دوستان بتل رو بخرید و یا اگه دارید یکم پای ثابت شید,دوستان خیلی کم میان متاسفانه! از بچه های ایرانی که جوین میشن حالا چه رقیب شیم چه تیم مِیت خیلی بیشتر حال میده!

سلام دوستان.من میخوام بتل4 رو بخرم سوال اینه که با وجود چندین اپدیت مولتی که ea داده الان حدوده چند گیگ برای اپدیت اولش باید دانلود کنم؟؟؟؟
کال اف گوست که الان دارم انلاین میزنم حدوده 2 گیگو 500 مگ بود همه اپدیته روزه اولش واسه مولتی میخواستم ببینم بتل4 چند گیگه اپدیت اولش حدودا؟؟؟
....................
یه سوال دیگه هم دارم.برای بازی های ea یا یوبیسافت اکانت خاصی چیز باید بسازیم یا مثل حالا گوست یا هر بازیه دیگه ای با همون اکانت psn و پلاس وارد مولتی میشه؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم.برای بازی های ea یا یوبیسافت اکانت خاصی چیز باید بسازیم یا مثل حالا گوست یا هر بازیه دیگه ای با همون اکانت psn و پلاس وارد مولتی میشه؟؟؟؟

بله,اکانت origin ! که اون هم چیزه خاصی نداره وقتی برای اولین بار میری تو قسمت مولتی خودش گام به گام میبرتت جلو... فقط تو قسمت پسووردش یه حرف بزرگ,یه حرف کوچک و یک عدد حتما باید بکار ببرید....

در مورد اپدیت اول هم حافظم یاری نمیکنه ولی فکر کنم 1.3 گیگ بود! البته فکر کنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or