Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرحله 2 یا 3 که تانک هی داره دورم میچرخه چجوری باید نابود کنم ؟ هر کاری میکنم نمیشه
03.gif

http://guides.gamepressure.com/battlefield4/gfx/word/444158777.jpg

سلام دوستان یه کمک خواهش میکنم راهنمایی کنید گیر کردم عجیب من از تورنت بازی battlefield 4 رو دانلود کردم به حجم 10 گیگ و ریختم تو هارد اکسترنال و کپی کردم تو ps3 و بازی رو اجرا میکنم تو loading بازی گیر میکنه و دستگاه و کنترول هنگ میکنه چرا؟
نسخه بازی imars هست
قابل توجه که بازی call of ghost ,gta v رو بازی کردم و فکر نکنم مشکل از فریم ورک باشه باز شما بهتر میدونید

آخرین ویرایش:
سلام، آقایون خسته نباشید، یه سوال داشتم، چرا کیفیت بازی اینقد پایینه؟ خیلی ضعیف، مشکل از بازی یا از منه؟
COd advanced warfare - farcry 4 - fifa 15 -sniper elite 3
تو این بازی ها هم این مشکل هست، یعنی من تو این بازی ها هم مشکل پایین بودن گرافیک دارم، جریان چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام، آقایون خسته نباشید، یه سوال داشتم، چرا کیفیت بازی اینقد پایینه؟ خیلی ضعیف، مشکل از بازی یا از منه؟
COd advanced warfare - farcry 4 - fifa 15 -sniper elite 3
تو این بازی ها هم این مشکل هست، یعنی من تو این بازی ها هم مشکل پایین بودن گرافیک دارم، جریان چیه؟
سلام
دیگه وقتش تموم شده ps3 سال 2006 ساخته شده دیگه باید کوچ کنیم نسل بعد. پس کمبود گرافیک و نرخ پایین فریم عادیه!

سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. بازی انلاینش رایگان نیست درسته؟ آیا هاردلاین هم پولیه؟ اخرین نسخه بتلفیلد که برای ps3 اومده battlefield 4 هستش؟ وقتی میخوام وارد یکی از سرورها که رایگان هست بشم لحظه اخر و قبل از ورود به بازی، از بازی خارج میشه و میاد روی داشبورد کنسول، مشکل از کجاست؟ لطفا اگه لینک دانلود دارید بهم معرفی کنید از جای معتبر دانلود نکردم حدس میزنم بازی ایراد داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or