Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همون موقع كه صادق گفت L2 R2 نيست من شك كردم كه نكنه گاز و دنده عقب رو برداشتن از حالت هاي قبلي :|

اين افتضاح ترين فكر موجود در بتلفيلده :|
اصلا" معني نداره همچين كاري :| صادق نحوه ديگه كنترل نداره ؟ مثلا" بريم اپشنز كنترل رو درست كنيم :|

اقا اين همه تو سر نسخه نسل حاضري نزنيد من گريه ام مي گيره :((:d

همون موقع كه صادق گفت L2 R2 نيست من شك كردم كه نكنه گاز و دنده عقب رو برداشتن از حالت هاي قبلي :|

اين افتضاح ترين فكر موجود در بتلفيلده :|
اصلا" معني نداره همچين كاري :| صادق نحوه ديگه كنترل نداره ؟ مثلا" بريم اپشنز كنترل رو درست كنيم :|

اقا اين همه تو سر نسخه نسل حاضري نزنيد من گريه ام مي گيره :((:d
من در این مورد به صادق حق میدم چون کنترل تانک کلا عوض شده مثلا واسه روندن تانک گاز و دنده عقب رو گزاشتن روی شوک سمت چپ البته میشه کنترل رو دستکاری کرد ولی من امتحان نکردم:dتوی این بتا بهترین کنترل مربوط میشه به چاپر اونم دقیقا مثل تانک شده یعنی اگه شوک سمت چپ رو بدی جلو چاپر از روی زمین بلند میشه و اگه شوک رو بدی عقب چاپر ارتفاعش رو کم میکنه من یکی از این کنترل واسه چاپر راضیم چون یه دستی هم میتونم چاپر برونم و باهاش ملت رو به راحتی آب خوردن سرویس کنم و از بین ساختمونا لایی بکشم:dمن از تنها چیزی که میترسم کنترل جت هستش از همین الان بگم که اگه اون رو ناجور دستکاری کرده باشن رسما دایس رو شستشوی کامل میدم:|
راستی اینو یادم رفت بگم که وقتی اون آسمون خراش وسط مپ سقوط میکنه بعضی وقتا فریم بازی به شدت و در حد فریز شدن دستگاه واسه همه افت میکنه(واسه من و دوستام با هم اتفاق میوفتاد)اگه موقع اجرای بازی اصلی دیدید که یهو PS3تون مرحوم شد بدونید از کجا آب میخوره البته اینم بگم که با دیدن گرافیک نسخه PS3 به احتمال زیاد از خریدش منصرف میشید:|به نظر من EA باید BF3 رو آخرین شماره از این بازی واسه این نسل قرار میداد و BF4 رو فقط واسه کنسولهای نسل بعد که توان پردازش بالاتری دارن منتشر میکرد

آخرین ویرایش:
منم با محسن موافقم کنترل چاپر ( اسکات هلی ) با L3 خیلی خوب شده اولش یکم سخته ولی بعد عادت کنی عالی میشه برات ،
عجب افت فریمی هم داره روی PS3 نه از اون افت فریم های BF3 ها یه چیزی به معنای واقعی یعنی افتضاح ! :d وقتی که اون ساختمان اصلی میریزه فریم میترکه !
کلا برای PS3 نگیره آدم بهتره ..
به یه نکته ظریفی هم پی بردیم با دوستان ، اگه چهار تا ستون جلوی ساختمان رو خراب کنی میریزه پایین در غیر این صورت به هیچ عنوان تا آخر بازی نمیاد پایین ، اگه داشتین بازی میکردین از خودتون پرسیدین پس چرا نمیریزه برید ستون ها رو خراب کنید ;):d

حالا با اين اوصاف من نسخه PS3 رو پيش خريد كردم بايد به خودم بگم

AM I STUPID ?!:|:|:|

اقا نميشه اين برج رو خراب نكرد :|:d حالا جهنم از برج توي بقيه مپ ها هم كه LEVOLOUTION ه چيه ميخواد عمل كنه افت فريمي نشه ما شانگهاي نخواستيم :|

حالا با اين اوصاف من نسخه PS3 رو پيش خريد كردم بايد به خودم بگم

AM I STUPID ?!:|:|:|

اقا نميشه اين برج رو خراب نكرد :|:d حالا جهنم از برج توي بقيه مپ ها هم كه LEVOLOUTION ه چيه ميخواد عمل كنه افت فريمي نشه ما شانگهاي نخواستيم :|
نترس اینا فقط ماله بتا هست!
bf3 هم این مشکلا رو داشت
اینا میان یه چیزی سر هم میکنن عجله ای میدن بیرون مردم سرشون گرم شه:d

نترس اینا فقط ماله بتا هست!
bf3 هم این مشکلا رو داشت
اینا میان یه چیزی سر هم میکنن عجله ای میدن بیرون مردم سرشون گرم شه:d
منم قبول دارم بیشتر مشکلات مربوط میشه به بتا اصلا بتا رو واسه اینکه مشکلات رو بفهمن و اونارو توی بازی نهایی برطرف کنن میدن که ملت بازی کنن
درسته که از گرافیک نسخه PS3 گله کردم ولی اینم باید در نظر گرفت این کنسول عمر خودشو کرده و همین هم که داره یه بازی به این وسعت رو اجرا میکنه جای شکرش باقیه ضمنا از حق نباید گذشت و باید بگم گرافیک BF4 روی PS3 از BF3 کمتر نیست تازه در بعضی موارد پیشرفتهایی هم داشته
یه نکته جالب که میتونم در مورد بتا بگم اینه که اگه شما با PC توی بتل لاگ قسمت مربوط به بتا باشید و همزمان با PS3 توی منوی بتا باشید میتونید با کلیک کردن روی سرورهایی که توی بتل لاگ از طریق PC میبینید به سرورها JOIN بشید یعنی شما با PC سرور رو انتخاب میکنید و روی JOIN SERVER کلیک میکنید و بدون اینکه توی PS3 دکمه ای رو فشار بدید به راحتی میتونید برید توی سرور و بازی کنید:d
قسمت Leaderboards هم خیلی جالب طراحی شده توی این قسمت از بتل لاگ شما میتونید محل خودتون رو توی نقشه مشخص کنید تا دوستانتون بتونن شما رو ببینن جزئیات نقشه هم در حد بالایی طراحی شده و میتونید اسم خیابون محل سکونتتون رو هم اونجا مشخص کنید:)

آخرین ویرایش:
من نسخه pc رو ميگيرم. اگر تانك كنترلش اينجوري باشه. احمقا توي Optionهم نمیشه عوضش كرد.
فقط میشه بزاریش رو R1 L1.

آخرین ویرایش:
کنترل خود بازی رو هم تغییر دادن با دایره میشینه با r3 نایف میکنه دقیقا مثل cod , مال خودشونو میزاشتن این قابلیت رو توو option اضافه میکردن
وقتی یه نفرو میکشی نحوه نشون دادن امتیاز شده مثل cod , حتی قوز کردن کرکترها هم شده مثل cod نحوه راه رفتن , با اون چیزی که توو تریلر نشون میدادن زمین تا آسمون فرقه :|

حالمونو گرفت , امیدواریم تووی نسخه اصلی همچین کارایی نکنن :|

نسخه ی بتا برای این بازی 1 اکتبر یعنی دیروز باید منتشر می شده اما هنوز خبری نیست!
پس حتما ما این اطلاعاتی رو که داریم در مورد بتا اینجا مینویسیم خواب دیدیم و تعریف میکنیم:d
نسخه بتا از دیروز واسه کاربرای پرمیوم قابل بازی کردن هست و من و خیلیهای دیگه از دوستان داریم بازیش میکنیم همین بتا از 4 اکتبر واسه بقیه کاربرا که عضویت پرمیوم ندارن قابل دانلود و بازی کردن هستش یعنی 3 روز دیگه همگی میتونید بتا رو تست کنید

چرا اینقدر صدای تیر اندازی ها بد شده... وقتی 320 شلیک میکنی احساس میکنی در نوشابه باز میکنی
حرکت کاراکترها حس میکنم شبیه مدال شده... اما نکات مثبتی هم داره که قبلا دوستان گفتن

پس حتما ما این اطلاعاتی رو که داریم در مورد بتا اینجا مینویسیم خواب دیدیم و تعریف میکنیم:d
نسخه بتا از دیروز واسه کاربرای پرمیوم قابل بازی کردن هست و من و خیلیهای دیگه از دوستان داریم بازیش میکنیم همین بتا از 4 اکتبر واسه بقیه کاربرا که عضویت پرمیوم ندارن قابل دانلود و بازی کردن هستش یعنی 3 روز دیگه همگی میتونید بتا رو تست کنید
در جواب به لینک دانلود گفتم خبری نیست چون ندیدم جایی

بازی اون حالت سنگین رو نداره خیلی ارکید شده
کاربرد دکمه ها هم که دیگه نگو
کلا خرابش کردن
از همینجا به دایس خسته نباشید میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or