Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان ما كه ديگه فردا نسخه PS3 رو پيش خريد مي كنيم بره :d 10 دلار هم كه سوني جون كادو ميده بعدش نسخه PS4 اش رو هم حتي اگر PS4 نخريده باشم از طريق PC ميخرم يعني ته حال :d

كيا اقدام كرد بدونيم اگر ادد نكرده باشيم بِ اَدد ايم :d

بتا هم چند روز ديگه مياد :| كاشكي بيشتر از 1200 مگ نباشه ! بشه دو سه شبه دانلودش كرد ازش مقداري لذت برد حداقل :|

منم امشب پیش خرید میکنم تبادل ادد کن:d

نسخه کنسولیش رو نمی دونم ولی نسخه pc تقریبا 3.75 گیگ باید باشه شایدم بیشتر .

خوب پس نسخه كنسولي فكر نكنم بيشتر از 1.5 گيگ بشه !
يادش بخير بتاي BF3 چقدر پايه خنده بود :d:d:d
خصوصا" اون باگ گردن دراز شدن يا اون گرافيك افتضاح كه تكسچر ها انگار نقاشي بچه دبستاني بودن روي ديوار :d

منم امشب پیش خرید میکنم تبادل ادد کن:d

ميرم تبادل كنم :d

وقتي پيش خريد كردم فقط ياد احمد ( ملقب به فضاي الوده شده يا احمد 74 :d) مي افتادم :d كه ما 10 دلار زديم به جيب و عملا" نسخه PS4 مفت در اومد پامون :d

خوب پس نسخه كنسولي فكر نكنم بيشتر از 1.5 گيگ بشه !
يادش بخير بتاي BF3 چقدر پايه خنده بود :d:d:d
خصوصا" اون باگ گردن دراز شدن يا اون گرافيك افتضاح كه تكسچر ها انگار نقاشي بچه دبستاني بودن روي ديوار :d

ميرم تبادل كنم :d

وقتي پيش خريد كردم فقط ياد احمد ( ملقب به فضاي الوده شده يا احمد 74 :d) مي افتادم :d كه ما 10 دلار زديم به جيب و عملا" نسخه PS4 مفت در اومد پامون :d

منم رو اکانت شریکم گرفتم اگه نسل بعد نشه اکانت به اشتراک گذاشت عملا نسخه پلی4 رو هدیه دادم بهش:d البته من برای پلی4 برنامه کیلزون دارم برای مولتی:d
آخرم مارو در حسرت یک تم داینامیک گذاشت! بازم یه تم ثابت داد ولی خب قشنگ بود حداقل

اتفاقا" در مورد تم اش ميخواستم بگم چقدر مزخرفه :|

اصلا" پس زمينه اش طوريه كه ديگه نميشه گزينه هارو ديد و خوند :| به همين خاطر اومدن گزينه هارو نارنجي كردن كه فايده نداشته بايد نارنجي هارو پر رنگ تر مي كردن
مال 3 بهتر بود پس زمينه اش سياه بود !

ولي من موندم گذاشتن يه تم باران متحرك چه كاري داشت مگه :|

اين بتا چه كوفتيه اخه؟ گند زدن به كنترل تانك و كلا وسايل زميني رو كنسول ، اينجوري باشه نميگيرم. ديگه نميشه از L2و R2 استفاده كرد.

اومده توی استور مگه من پیداش نکردم ! :|

من به يكي از بچه ها هم گفتم گفت دوستم ميگه چيزي نيومده :|
اين صادق يا با PC رفته ( اما نميشه چون گفته L2 R2 ) يا اينكه راه هاي ديگه بلده :d

گر چند صادق پرميوم ه !

این مسیر رو تو استور برید...
games>demos>shooter>bf4 beta
1.6 گیگ حجم دمو هست.
من بازی کردم به نظرم برای این نسل پیشرفت چندانی تو زمینه گرافیک نکرده و چون این نسخه بتا هست باگ فت و فراوون تو بازی...فریم خوبه ولی وقتی برج میاد پایین افتضاح میشه که خوب چند ثانیه بیشتر نیست.:d..البته خیلی مصنوعی برج خراب میشه و بلا فاصله به تلی از خاک تبدیل میشه....ایده های جالبی تو بازی پیاده شده..همونایی که تو تریلر ها دیده میشد...گیم پلی هم همون bf همیشگیه...من برای نسل بعد رو میگیرم...در مجموع لذتی که من میخواستم رو این نسخه هم به من میده;) اما 60 فریم با گرافیک بهتر

من به يكي از بچه ها هم گفتم گفت دوستم ميگه چيزي نيومده :|
اين صادق يا با PC رفته ( اما نميشه چون گفته L2 R2 ) يا اينكه راه هاي ديگه بلده :d

گر چند صادق پرميوم ه !
بابا vehicle ها رو تو تمام نسخه هاي بتل با L2/R2 گاز/ دنده عقب ميرفتيم ، حالا اين احمقا برداشتنش . كنترل تانك افتضاح شده....
خيلي ها ناراضي بودن:d

خیلی مهم نیست بهش عادت میکنیم.منم اولش سختم بود... ایرادای بنی اسرائیلی نگیر صادق:d
اخه مثلا من زياد تانك سوار ميشم اصلا نميتونم با اين كنار بيام انگار دارم تو Borderlands تانك سواري ميكنم اصلا نميشه Aim گرفت. ايراد بني اسرائيلي نيست:d اينا چه فكر كردن اين كار رو انجام دادن نميفهمم:d
بايد بعد بتا اينو درستش كنن چون واقعا داغونه:d من و دوستام اصلا Domination بازي نميكنيم اما به خاطر كنترل داغون Conquest بازي نكرديم...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or