Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تریلر جدید رو که 17:12 بود زمانش رو امروز دیدم
اول نکات منفی شو بگم که به نظر خودم تقریبا 90٪ ایده ها و اتفاق ها کپی برداری از MW1-2-3 بود
و بازم مثه همیشه تریلر های پرجاذبه پر هیجان صحنه های اکشن و........
اما وقتی بازی میاد بیرون میبینید ای بابا چی فکرشو میکردیم چی بود حالا ببینید کی گفتم;)
نکته مثبت بازی هم تخریب پذیری خوب محیط بود
در کل اگه امسال MW4 عرضه بشه هیچ شانسی نداره و بازم شکست میخوره البته اگه فن های این بازی قبول کنن
شوخی بود مگه نه؟!
اصلا mw3 چه نکته ی مثبتی داشت که اینا ازش تقلید کنند؟!
در مورد اینکه بگیم bf3 برد یا mw3 طرفدارای cod میگن mw3 fvn و ما هم میگیم bf3 برده البته من هردو رو بازی میکنم اما به جرات میگم هیچ بازی مولتی پلیری شوتر اول شخصی مثل bf3 نیومده

خوب كيا اينجايي هستن ؟:d

ما كه پولPS4 نداريم ميريم همين PS3 ميخريم ! 60 دلار گرفتم ريجن 1 بزنم بر PS3 :d

حالا اينجا يه كم شلوغ بشه اطلاعات هي ميذار اينجا !

مد جديد اسمش
[h=2]Obliteration[/h]
توي اين مد شما دست كم 3تا OBJECTIVE داريد براي دفاع كردن و 3 تا هم براي حمله كردن بهشون ! البته بمب اينجا فقط يه دونه است و در وسط نقشه به صورت RANDOM انداخته ميشه !
حالا شما بايد بري بمب رو برداري و بري بذاريش روي OBJECTIVE دشمن ! به نظرم يه مدل CTF ه كه با CQ قاطي شده !
مدش بدك نيست اما مسلما" دلخواه من نيست من همون CQ رو كاملآ" ترجيح ميدم :d
مشكل اصلي اين مدل مد ها اينه كه اگر كمي كار تيمي ضعيف باشه نابود ميشيد ! چون توي اين مد بايد هم حمله كرد هم دفاع كرد !

بازي 10 تا نقشه داره ( در برابر BF3 كه 9 تا داشت ) و يادم نيست درست اما فكر كنم 7 تا مد هم در روز اول در دسترس ه !

خیلی مسخرست که حتی یک دموی گیم پلی از بخش چند نفره ی نسخه PS3 وجود نداره!:|
اگر گرافیک بخش چند نفرش در حد گرافیک بخش سینگل MOH:WF باشه می گیرمش چون عملاً 50% ویژگی های گیم پلی نسل بعد بازیو همین جوری از دست میدم! اگر گرافیکش پیشرفت نداشته باشه که بازی کردن بتل3 روی PS3 سنگین تره!:d
ولی انصافاً درود بر Dice که معنای جنگ حقیقی و مهارت جنگیدن در بخش مولتی پلیر رو حداقل برای من روشن کرد!

خوب كيا اينجايي هستن ؟:d

ما كه پولPS4 نداريم ميريم همين PS3 ميخريم ! 60 دلار گرفتم ريجن 1 بزنم بر PS3 :d

حالا اينجا يه كم شلوغ بشه اطلاعات هي ميذار اينجا !

مد جديد اسمش
Obliteration

توي اين مد شما دست كم 3تا OBJECTIVE داريد براي دفاع كردن و 3 تا هم براي حمله كردن بهشون ! البته بمب اينجا فقط يه دونه است و در وسط نقشه به صورت RANDOM انداخته ميشه !
حالا شما بايد بري بمب رو برداري و بري بذاريش روي OBJECTIVE دشمن ! به نظرم يه مدل CTF ه كه با CQ قاطي شده !
مدش بدك نيست اما مسلما" دلخواه من نيست من همون CQ رو كاملآ" ترجيح ميدم :d
مشكل اصلي اين مدل مد ها اينه كه اگر كمي كار تيمي ضعيف باشه نابود ميشيد ! چون توي اين مد بايد هم حمله كرد هم دفاع كرد !

بازي 10 تا نقشه داره ( در برابر BF3 كه 9 تا داشت ) و يادم نيست درست اما فكر كنم 7 تا مد هم در روز اول در دسترس ه !
اصلا كار گروهي نميخواد، مثل CTF فقط اينجا بمب هست به جاي پرچم، برش ميداريد سوار تانك ميشيد و ميريد داخل بيس دشمن و Base rape شون ميكنيد لحظه ي اخر بمب رو ميزاريد و بازي هم تموم ميشه شما برنده ميشيد:d
من CTF همين كار رو ميكردم تا ٢ دقيقه اخر پرچم رو نگه ميداشتم.

اصلا كار گروهي نميخواد، مثل CTF فقط اينجا بمب هست به جاي پرچم، برش ميداريد سوار تانك ميشيد و ميريد داخل بيس دشمن و Base rape شون ميكنيد لحظه ي اخر بمب رو ميزاريد و بازي هم تموم ميشه شما برنده ميشيد:d
من CTF همين كار رو ميكردم تا ٢ دقيقه اخر پرچم رو نگه ميداشتم.

صادق اين روش هاي cheap رو به كار نبر :d
ببين گير تيم درست حسابي مي افتادي عمراً مي ذاشتنت 1 دقيقه هم وايسي :d

آقا در راستاي هر چه پر بار تر كردن تاپيك و همچنين ايجاد هايپ :d يه عكس از يه تريلر براتون ميذارم كه وقتي ديدمش اين مدلي شدم:shocked::shocked::shocked:

يعني واقعا" چي :|:|:|
بعد اومدن BF4 و اون هم توي كنسول هاي نسل بعد با 64 نفر و كلي بلوبري و نوب و ترولر و اينهايي كه سافلم و ليرز ميذارن ، ديگه هر مهندسي يك عدد منهدم گر كامل به حساب مياد :|:d

صادق اين روش هاي cheap رو به كار نبر :d
ببين گير تيم درست حسابي مي افتادي عمراً مي ذاشتنت 1 دقيقه هم وايسي :d

آقا در راستاي هر چه پر بار تر كردن تاپيك و همچنين ايجاد هايپ :d يه عكس از يه تريلر براتون ميذارم كه وقتي ديدمش اين مدلي شدم:shocked::shocked::shocked:

يعني واقعا" چي :|:|:|
بعد اومدن BF4 و اون هم توي كنسول هاي نسل بعد با 64 نفر و كلي بلوبري و نوب و ترولر و اينهايي كه سافلم و ليرز ميذارن ، ديگه هر مهندسي يك عدد منهدم گر كامل به حساب مياد :|:d
عجب بازی شده:d

سلام هم بازیان عزیز!
دوستان یه کلوب برای این بازی ساختیم هر 5 پلتفرم رو توش داراه!
اگه خواستین جوین شین:
Battlefield 4 Community
اینم تاپیک بازیه برای PC، ماله منه اگه خواستین میتونید اخبار و ... رو توی این تاپیک هم بذارید :)
Battlefield 4 Topic
اگر هم عضو شدین تو بخش مربوطه فعالیت کنید و عکس و اخبار اینا دستتون رسید میتونید share کنید! :)
با تشکر

اون بدبختایی که Medal of Honor گرفته بودن به امید نسخه بتا BF4 :d کی میتونن نسخه بتا رو بگیرن ؟

بايد نسخه ليميتد مدال رو ميخريديد نسخه هاي معمولي هيچي گيرشون نمياد !

1 اكتبر هم ميتونيد دسترسي بهش پيدا بكنيد معمولي ها 4 اكتبر

دوستان ما كه ديگه فردا نسخه PS3 رو پيش خريد مي كنيم بره :d 10 دلار هم كه سوني جون كادو ميده بعدش نسخه PS4 اش رو هم حتي اگر PS4 نخريده باشم از طريق PC ميخرم يعني ته حال :d

كيا اقدام كرد بدونيم اگر ادد نكرده باشيم بِ اَدد ايم :d

بتا هم چند روز ديگه مياد :| كاشكي بيشتر از 1200 مگ نباشه ! بشه دو سه شبه دانلودش كرد ازش مقداري لذت برد حداقل :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or