Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی اون ویدیو را دیدم به نظر شما با همچین کیفیتی روی پلی استیشن 3 اجرا می کنند؟؟؟؟
عجب گرافیکی بود
همین bf3 با اون گرافیکی که رو pc نشون دادان رو هیچ کدوم از کنسول ها اجرا نشد حالا این جای خودش رو داره
اما ps4 به نظرم بتونه
اصلا همین bf3 رو من رو pc با سخت افزار خیلی بالا بازی کردم اصلا کلا تفاوت فریم رو تو لحظه اول احساس کردم اوجا خیلی زنده تر بود و باحال تر

BF3 + MoH:WF = BF4 (3.5(=))

11687614605138891942.jpg

به نظر من مثل BF3 شاهکار میشه. اون تریلری که به نمایش در امد گرافیک شاهکار و گیمپلی سریع تر رو نشون میداد.
از لحاظ گرافیکی تغییر کرده اما گیمپلیش به نظرم چیز خاصی من تو این تریلر ندیدم حالا شاید بعدا که تریلر جدید دادن تغییر رو احساس کنم

یعنی میگی بد بود؟!!:|

خوب اصلان تو بگو چه چيز جديدي داخلش ديدي :d
باو مثلا" CoD با اينكه خداي تكرار شده ام هر دفعه حداقل توي نمايش هاش يه چيز جديدي نشون ميده ! اما اين همون هاست عملا":|
اين سيستم دور زدن ملت رو هم من خودم هميشه توي مولتي اجرا مي كردم با تركوندن در و ديوار اما اينجا من توي سينگل اش دست كم چيز جديدي نديدم خصوصا" اينكه ميدونم اين مرحله اي كه نشون دادن مرحله خاصي بوده و گرنه مثل بتل3 مجبور اند براي كشوندن COD باز ها كلي مرحله بسته ميذارن توي بازي ! اين شبيه همون مرحله ايي بود كه ميرفتيم توي اون دشت باز و روس ها داشتن با چتر مي پريدن پايين !

من انتظار نو اوري بيشتري داشتم اما چيزي نديدم فقط منتظر مولتي ام كه اون هم باز به نظرم ميشه يه DLC براي BF3 :|

شباهت بعضي قسمت هاش به MoH:WF هم غير قابل انكاره !

كلا" من كه پول ندارم :| همين TLOU رو بتونم بخرم شاهكار كردم :d:|

مثلا اونجا که سوار ماشین بودن خیلی جالب و واقعی کار شده بود, تخریب پذیری پیشرفت داشت, چنین انفجارهایی رو هیچ جا ندیده بودم تقریبا شبیه انفجار ها توی کرایسیس 3 بود. موتورگرافیکی «فراست بایت 3» هم موفقیت رو از لحاظ گرافیکی تضمین کرده.

خوب اصلان تو بگو چه چيز جديدي داخلش ديدي :d
باو مثلا" CoD با اينكه خداي تكرار شده ام هر دفعه حداقل توي نمايش هاش يه چيز جديدي نشون ميده ! اما اين همون هاست عملا":|
اين سيستم دور زدن ملت رو هم من خودم هميشه توي مولتي اجرا مي كردم با تركوندن در و ديوار اما اينجا من توي سينگل اش دست كم چيز جديدي نديدم خصوصا" اينكه ميدونم اين مرحله اي كه نشون دادن مرحله خاصي بوده و گرنه مثل بتل3 مجبور اند براي كشوندن COD باز ها كلي مرحله بسته ميذارن توي بازي ! اين شبيه همون مرحله ايي بود كه ميرفتيم توي اون دشت باز و روس ها داشتن با چتر مي پريدن پايين !

من انتظار نو اوري بيشتري داشتم اما چيزي نديدم فقط منتظر مولتي ام كه اون هم باز به نظرم ميشه يه DLC براي BF3 :|

شباهت بعضي قسمت هاش به MoH:WF هم غير قابل انكاره !

كلا" من كه پول ندارم :| همين TLOU رو بتونم بخرم شاهكار كردم :d:|
مهدی بنظرم برای این جور قضاوت ها یکم زوده. اون ویدیو ۱۷ دقیقه ای که هنوز توی مرحله pre-alpha هستش! پس نمیشه زیاد ایراد گرفت. قبلا هم گفتم بتلفیلد اصلش مولتی پلیره... اکثر گیمرهایی که بازی رو اوریج میخرند سراغ مولتی پلیر میرند. حالا مثلا سینگل پلیرش تکراری یا بد یا .... باشه زیاد مهم نیست! فقط منتقد ها میان گیر میدند. خودتم میگی منتظر مولتی هستی! پس دیگه نگران سینگل نباش... :d در مور مولتی پلیر هم باید حداقل صبر کنیم یه بتایی چیزی بازی کنیم! هنوز هیچی مشخص نشده بعد میای میگی (DLC براي BF3)!!!:d اینقدر منفی نباش دیگه!:|
اگه همون شایعه Underwater Warfare واقعیت داشته باشه برای تنوع کافیه.

بازی گرافیکش بهتر شده اما نمیدونم جریان این Frostbite 3 چیه اونقدر فرقی نداره با 2. همون 2 هم کشش نسل بعد و داره اینا زود رفتن سراغ 3
البته 2 رو کنسول جواب نمیداد خوب. صحنه های سینماتیک بازی هم بیشتر شده تخریب پذیری هم جای خود. اما در کل مثل همون 3 میمونه و آنچنان تفاوقتی ندارن

بازی گرافیکش بهتر شده اما نمیدونم جریان این Frostbite 3 چیه اونقدر فرقی نداره با 2. همون 2 هم کشش نسل بعد و داره اینا زود رفتن سراغ 3
البته 2 رو کنسول جواب نمیداد خوب. صحنه های سینماتیک بازی هم بیشتر شده تخریب پذیری هم جای خود. اما در کل مثل همون 3 میمونه و آنچنان تفاوقتی ندارن

:thinking:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or