Battlefield 4 | PC

خوب ignهم اولین تصاویر به همراه ویدیو کوتاهی از باز ی را به نمایش در اورد تاریخ عرضه بازی هم فعلا 2014 اعلام شده
پست اول ابدیت خواهد شد

Published by: Electronic Arts
Genre: First-Person Shooter​
Release Date:
United States: TBA 2014​
UK: TBA 2014​
Australia: TBA 2014​
Japan: TBA​

Battlefield 4 Reveal Trailer

برای مشاهده تصویر اصلی (938x528) روی این نوار کلیک کنید.
vbjr04gl3y2xg2uyfntb.jpg

18 مورد دانستنی که از نمایش BF4 مشخص شد:

1-بیشتر قسمت Singlepalyer در چین جریان داره اما Demo که با عنوان
Fishing in baku نمایش داده شد در باکو، پایتخت اذربایجان جریان داشت. تیم US در باکو به دنبال یک قطعه ارزشمند Intel است که با ممانعت روس ها مواجه می شوند.

2- هدف دوم تیم US در بازی نجات دادن چند شخص مهم در شانگهای است. در داستان بازی ظاهرا تنش های بین روسیه،امریکا و چین شدت می گیرد، بطوریه که باعث کشمکش های جهانی می شود.

3-DICE می داند که مردم از کاراکتر های BF3 راضی نبودند، بنابر این یکی از اهداف اولیه انها توسعه شخصیت های بازی است. باوجود کشمکش های سیاسی که در داستان بازی وجود دارد، داستان بازی در واقع ارتباط شخصیت ها با یکدیگر است که گرفتار وضعیت اشفته ای شده اند.

4-بازیکنان نقش سربازی به نام Recker را به عهده دارند. دیگر سرباز ها در Sqaud به نام های sgt.dunn،Irish،Pac و Ruger هستند. صداپیشه Irish را
Michael K Williams به عهده دارد. بازیگری که نقش Omar Little را در The Wire بازی کرده است.

5-در پایان Demo، یک شخصیت زن چینی نشان داده می شود.( نام این زن ظاهرا Hanna است.) هنوز مشخص نیست که این زن با تیم US همکاری می کند یا در دیگر جبهه کشمش ها قرار دارد.

6- برای اینکه کاراکتر ها واقعی تر به نظر برسن، DICE از انیمیشن های صورت و بدن کاملا در بازی بهره زیادی برده است.

7-از بررسی Demo متوجه می شوید که DICE از عناصر قسمت Multiplayerدر قسمت Singleplayer استفاده کرده است.مانند Leaderboard و Stat Tracking

8- مانند Autolog در Need For Speed، رقابت هایی بین افراد در قسمت Campaign وجود خواهد داشت. این مورد می تواند بصورت بیشترین Dog Tag که در یک مرحله می توان بدست اورد یا سریعتر تمام کردن یک سکانس یا مرحله نسبت به دیگر دوستانتون و افراد دنیا باشد. این موضوع می تواند به ارزش تکرار مراحل بازی کمک کند.

9- قسمت داستانی BF3 بخاطر خطی بودن مورد انتقاد قرار گرفته بود و DICE هم به یکی از نقاط قوتشان تکیه می کند و به معرفی یک
Open Micro Sandbox که وسایل نقلیه در ان نقش دارد می پردازد که به بازیکنان اجازه می دهد که دشمنان را با روش های مختلف نابود کنند. شما می توانید با یک Jeep به منطقه تعیین شده بروید یا با احتیاط از یک سنگر به سنگر دیگر حرکت کنید. همچنین می توانید دشمنان را خودتان از بین ببرید یا از پشتیبانی هوایی( هلی کوپتر) کمک بگیرید. همچنین می توانید دشمنان را با Sniper از بین ببرید و یا به انها نزدیک شوید و از Shotgun استفاده کنید. این لحظات اکشن اغلب با یک صحنه سینمایی به پایان می رسد.

10- شما کنترل کاملی بر روی اعضای Squad خود ندارید اما می توانید به انها دستور بدهید که دشمنان را از بین ببرند و یا به انها فرمان
suppressing fire بدهید که به شما اجازه می دهد که از کنار به دشمنان حمله کنید.

11- ظاهرا DICE برای BF4 قسمت CO-OP نمی سازد و فقط بر روی قسمت داستانی و Multiplayer تمرکز دارد.

12- BF4 با نسل سوم موتور گرافیکی Frostbite در حال ساخت می باشد و بازی با 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود.(حداقل روی PC). از دیگر ویژگی های Frostbite 3 می توان به افکت ذرات،صحنه های سینمایی، سطح های بازتابنده و تکنولوژی موثر اب که به سازنده اجازه می دهد که امواج خروشان دریای های ازاد را به تصویر بکشد.

13-پلتفرم های BF4 در حال حاضر PS3،XBOX360 و PC است اما با قدرتی که Frostbite 3 دارد به نظر می رسد که بازی برای PS4 و کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه شود. هر چند EA هنوز انتشار BF4 بر روی کنسول های نسل بعد را تایید نکرده است.

14- نسخه جدید Battelog تعامل بهتری با کنسول ها دارد. DICE می گوید که Battelog باید در کنسول ها هم مانند PC خوب باشد.

15- اشتراک Premium هم برای BF4 وجود دارد. EA می گوید که بعدا جزئیات بیشتری درباره Premium منتشر خواهد کرد. برای افرادی که بازی را پیش خرید می کنن یک بسته الحاقی Premium مانند Back to karkand تعلق می گیرد.

16- تخریب پذیری بازی به حالت اصلی خود بر می گردد. Micro-destruction که در بسته الحاقی Close Quarter بازی BF3 معرفی شد، در BF4 هم وجود خواهد داشت. تخریب پذیری در مقیاس های بزرگتر مانند فروپاشی درونی یک ساختمان در بازی وجود خواهد داشت. در طی Demo، شخصیت Recker از Shotgun برای شکستن دیوار چوبی استفاده می کند. همچنین از نارنجک انداز استفاده می کند برای ریختن دیوار بتونی به منظور نفوذ به دشمنان از کنار. در یک سکانس تعقیب و گریز، یک هلی کوپتر دیوار های بتونی و پنجره ها را نابود می کند.

17-برخلاف نسخه های پیشین BF، محیط دارای پویایی و تعامل بیشتری است. اگر شما به یک ماشین پارک شده نزدیک شوید، ممکن است دزدگیر ماشین به کار بیفتد و دشمنان از حضور شما اگاه شوند یا اگر در جنگل به سرعت حرکت کنید، دسته ای از پرنده ها فرار می کنند و دشمنان وادار به بررسی محیط می شوند.

18- در اخر Demo، صحنه ای نشان داده می شود که به نظر می رسد BF4 دارای نبرد های دریایی همراه با کشتی های بزرگ و قایق های کوچکتر PT خواهد بود.

DICE اطلاعات بخش Multiplayer را برای تاریخ دیگری نگه داشته است. در E3 امسال باید شاهد انتشار اطلاعات جدید باشیم.

06835383682417405798.png

HD H.264 MP4: 352.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4: 372.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP: 95.4MB Download

آخرین ویرایش:
احیانن کسی از دوستان جرعت کرده رزلوشن اینترنال رو بزاره رو 200 درصد و با 1080 و ultra بازی کنه؟

من بین اینترنال 100 و 200 درصد اختلاف زیادی ندیدم ولی 200 درصد جزئیات بهتر پیدا بود کمی.

ضد حال خیلی بدی خوردم 8-| با کلی ذوق و شوق بازی رو خریدیم موقع اجرا پیغام داد درایور رو آپدیت کنی بهتره. ما هم آپدیت کردیم بعد رفتیم داخل بازی گفتیم گرافیک رو ببریم بالا دیدیم آقا پیغام داده اون پایین روی ویندوز 32 بیت نمیشه :| یعنی WTF
داستانش که می گند کوتاهه، گرافیک هم که این وعضه، یعنی برای یک نفر که همیشه سینگل میزنه و ویندوز 32 داره به نظرم پول حروم کنی هستش! یه مرحله بیشتر نرفتم اما بعد از BF3 (برای من تجربه دلچسبی بود توی تک نفره هر چند نه به اندازه Bad Company) خیلی از این انتظار داشتم. بازی خیلی آسون تر و سطحی تر شده.
شایدم پاک کردم بعدا ویندوز عوض کردم رفتم سراغش! راهی نیست که بشه توی 32 بیت جزئیات گرافیکی رو تنظیم کرد (روی Low مونده الان برای من)؟ویندوز عوض کنم بعضی برنامه هام اجرا نمیشه
الان بازی برام با رزولوشن 1050*1680 به راحتی اجرا میشه اما گرافیک داغونه

ضد حال خیلی بدی خوردم 8-| با کلی ذوق و شوق بازی رو خریدیم موقع اجرا پیغام داد درایور رو آپدیت کنی بهتره. ما هم آپدیت کردیم بعد رفتیم داخل بازی گفتیم گرافیک رو ببریم بالا دیدیم آقا پیغام داده اون پایین روی ویندوز 32 بیت نمیشه :| یعنی WTF
داستانش که می گند کوتاهه، گرافیک هم که این وعضه، یعنی برای یک نفر که همیشه سینگل میزنه و ویندوز 32 داره به نظرم پول حروم کنی هستش! یه مرحله بیشتر نرفتم اما بعد از BF3 (برای من تجربه دلچسبی بود توی تک نفره هر چند نه به اندازه Bad Company) خیلی از این انتظار داشتم. بازی خیلی آسون تر و سطحی تر شده.
شایدم پاک کردم بعدا ویندوز عوض کردم رفتم سراغش! راهی نیست که بشه توی 32 بیت جزئیات گرافیکی رو تنظیم کرد (روی Low مونده الان برای من)؟ویندوز عوض کنم بعضی برنامه هام اجرا نمیشه
الان بازی برام با رزولوشن 1050*1680 به راحتی اجرا میشه اما گرافیک داغونه
سوالتو توی بخش مشکلات باید میپرسیدی ولی برای حل مشکلش باید این کارو بکنی:

اول باید یک چند دقیق از بازی رو بری تا سیو بازی ایجاد بشه ( که مطمئنن رفتی :دی) بعد میری توی مسیر:
Documents / Battlefield 4 / settings
بعد فایل PROFSAVE_profile رو با notepad باز میکنی!
بعد توش سرچ میکنی: OverallGraphicsQuality بعد که پیدا شد جلوش یک 0 هست اونو بکن 5 !! بعد سیو کن و برو تو بازی ببین درست میشه یا نه!

این روشو دوستم گفت! اونم 32 بیت داشت و همین مشکلو داشت و با این کار تونست درستش کنه!
والا دیگه واسه این نسلی که در راهه دیگه 32 بیت به هیچ دردی نمیخوره! چون تا رم 4 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه و بازی ها هم باهاش سازگاری ندارن از جمله BF4 و CoD Ghosts و ...!
من خودم 64 بیت دارم تا حالا تو نصب هیچ نرم افزار و بازیی به مشکل نخوردم و خیلی بنظرم از 32 بیت بهتره!

سوالتو توی بخش مشکلات باید میپرسیدی
درباره بازی بیشتر صحبت کردم، مشکلم هم گفتم بگم اینجا حالا تیری در تاریکی :d که ظاهرا هم تیر به هدف خورد!
این روشو دوستم گفت! اونم 32 بیت داشت و همین مشکلو داشت و با این کار تونست درستش کنه!
خدا خودت و دوستت رو خیر بده :x It works :d
والا دیگه واسه این نسلی که در راهه دیگه 32 بیت به هیچ دردی نمیخوره! چون تا رم 4 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه و بازی ها هم باهاش سازگاری ندارن از جمله BF4 و CoD Ghosts و ...!
رم من آخه 4 هستش :d اولا یادمه یه سیستم پیشنهادی اومد (نمی دونم مال آلفا بود یا بتا ....) گفته بود فقط 64 بیت. بعد مشخصات رسمی اومد زد 32 هم ساپورت میکنه منم خیالم راحت شد. بعد الان اومدم نصب کردم میگه تنظیمات گرافیکی فقط داخل 64 بیت قابل استفاده هستش! بازم به قول شما قید 32 رو بایستی یواش یواش زد.
بازم ممنون

میگم شما هم که نسخه کپی بازی میکنی؟؟
چون به نظر من هم افت فریم بازی نباید به کپی یا غیر کپی بودن بازی ربط داشته باشه و بیشتر به ضعف سیستم برمیگرده!
قبلا هم گفتم که این بازی توی رزولوشن HD و تنظیمات ULTRA به بالای 2GB رم گرافیک نیازمنده ولی برخی از دوستان قبول نمیکردند و این رو به کپی یا غیر کپی بودن بازی ربط میدادند!!
+++
اصلا اصل تفاوت سری **79 AMD و **2 R9 و سری 600 و 700 NVIDIA توی میزان رم گرافیک اونهاست که با توجه به اینکه اسپانسر اصلی بازی AMD هست فکر کنم این قضیه تا حد زیادی عمدی باشه که این یکی رو دیگه NVIDIA به هیچ طریقی نمیتونه با درایور حل کنه!!!

درود کاملا درسته دوست عزیزم

بازی کرک شده خوب باگ و ایراداتی داره اپدیت میاد تا حد زیادی درست میشه اما

با نهایت احترام باید بگم متاسفانه تو ایران اکثرا سیستمهای ضعیفی دارن هر افت فریم تو بازی ببینن سریع میندازن گردن پورت اشغال .. سازنده حالیش نبوده ازین حرفا .. ( خدارو شکر تئوریسین هم تو این زمینه کم نداریم نظر بدن )

اگه یادتون باشه سر بازی GTA IV اکثرا میگفتن بازی لگ داره چرا اینجوریه رو هوا راه میره .. پورت اشغاله و.............. اما همین الان رو سیستم نصبه با اخرین اپدیت بسیار روون عالی

منظور بدی ندارم اما نمیشه با یه گرافیک 9400GT ویندوز 32 بیتی (زیر 4 گیگ رم ) همه تقصیرارو انداخت گردن سازنده بازی توقع داشته باشیم الترا بازی کنیم .

کنسولهای نسل جدید X86 هستن (یعنی در اینده بهترین پورتها رو PC ) تو این نسل پیش رو دوستان بیشتر بجای سرکوفت غر زدن سر سازنده ها باید بفکر ارتقا سخت افزارشون باشن

سپاس

آخرین ویرایش:
احیانن کسی از دوستان جرعت کرده رزلوشن اینترنال رو بزاره رو 200 درصد و با 1080 و ultra بازی کنه؟

من بین اینترنال 100 و 200 درصد اختلاف زیادی ندیدم ولی 200 درصد جزئیات بهتر پیدا بود کمی.

کسی که 1080 می ره اصلا لزومی نداره از 100 بیشتر بشتر بشه در حقیقت از 100 به بعد کار aa انجام می ده من با 200 تقریبا 25 فریم می گیرم تصویر هم شفاف تره می شه یکم لبه ای هم که به سختی دیده می شه حذف می شه هر چند با aa هم دقیقا همین میزان کیفیت رشد می کنه البته با msaa

درود کاملا درسته دوست عزیزم

بازی کرک شده خوب باگ و ایراداتی داره اپدیت میاد تا حد زیادی درست میشه اما

با نهایت احترام باید بگم متاسفانه تو ایران اکثرا سیستمهای ضعیفی دارن هر افت فریم تو بازی ببینن سریع میندازن گردن پورت اشغال .. سازنده حالیش نبوده ازین حرفا .. ( خدارو شکر تئوریسین هم تو این زمینه کم نداریم نظر بدن )

اگه یادتون باشه سر بازی GTA IV اکثرا میگفتن بازی لگ داره چرا اینجوریه رو هوا راه میره .. پورت اشغاله و.............. اما همین الان رو سیستم نصبه با اخرین اپدیت بسیار روون عالی

منظور بدی ندارم اما نمیشه با یه گرافیک 9400GT ویندوز 32 بیتی (زیر 4 گیگ رم ) همه تقصیرارو انداخت گردن سازنده بازی توقع داشته باشیم الترا بازی کنیم .

کنسولهای نسل جدید X86 هستن (یعنی در اینده بهترین پورتها رو PC ) تو این نسل پیش رو دوستان بیشتر بجای سرکوفت غر زدن سر سازنده ها باید بفکر ارتقا سخت افزارشون باشن

سپاس

لایک اساسی;)
++++
با اجازه مدیران اطلاع رسانی کلی همینجا بکنم که احتمالا خیلی به درد دوستان میخوره و بسیاری از ابهامات رو رفع میکنه!!:
نرم افزار msi after burner یک نرم افزار 32bit هست(مخصوصا قسمت OSD که در اصل متعلق به riva tuner هست) و تا اونجا که من میدونم ورژن 64 بیتی از اون ارئه نشده!!..یعنی اگه بازی رو در حالت 64bit اجرا کردین و باز اون اعداد و ارقام همیشگی این نرم افزار رو اون بالای تصویر دیدید مثل این دوستمون مطمئن باشید که به احتمال 90% بازی در حالت 32bit در حال اجراست و به احتمال زیاد توی بازی لگ خواهید داشت!!

آخرین ویرایش:
بازی خیلی خوبی بود.از گرافیکش لذت کامل بردم.فعلا که از نظر گرافیک هم از cod ghost و هم از کرایسیس بهتر بود (هرچند کرایسیس شخصیتهاش خیلی واقعی تر بود) گیم پلی با اینکه کوتاه بود ولی خیلی خوب کار شده بود.
من که افت فریم محسوسی نداشتم و بعضی وقتها از بازی بیرون میومد که کلا 3 بار تو کل بازی بود.
بازی رو هم رو بالاترین تنظیمات بازی کردم.
البته داستان بازی خیلی کوتاه و ناقص بود و میشد بیشتر روش کار کرد و همچنین مرحله اخر می تونست یک مقدار چالش بر انگیز تر بشه.
ولی در کل تجربه خوبی بود.

دوستان کسی سیوی از بازی داره که تمام اسلحه ها توش آزاد شده باشه ؟؟؟!
بفرمائید اینو تو پوشه documents/battlefield 4/ setting
بذارید
سیو خودمه! فک کنم همین فایل رو باید آپلود میکردم!
البته نمیدونم تنظیمات رو هم تغییر میده یا نه!! :دی

دوستان یه سوال.
آخر بازی اون c4 شما بکی دادید؟؟؟hanaaana یا IRISH؟؟؟؟؟؟
من دادم به hanaha آخه بنظر من قابل اعتماد نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or