Battlefield 4: Naval Strike به همراه Patch های خود هم اکنون بر روی Xbox one

dead space 2.

کاربر سایت
11481244351650507347.jpg

بعد از اینکه تایید شد که Battlefield 4: Naval Strike برای Xbox One نیز می آید,دو روز پیش DICE اعلام کرد که Dlc ای به همراه Patch برای این کنسول عرضه خواهیم کرد.هنوز اطلاعاتی از نسخه Pc که قبل از xbox one بدون هیچ ETA ای منتشر شد,وجود ندارد.

نسخه xbox one پچ های سنگینی را به همراه دارد.رفع مشکلات عمومی و customiz کردن وسایل نقلیه و پشتیبانی از موتور های چهار چرخ و به فنا نرفتن سقف مترو و خیلی خیلی چیز های بیشتر از آیتم های این patch میباشند.

Netcode نیز به طور قابل توجهی بهبود یافته است و شما هم اکنون می توانید قاتل واقعی در killcam را ببینید.

Battlefield 4: Naval Strike هم اکنون برای کاربران Premium بر روی PS4, PS3, Xbox 360 و Xbox One قابل بازی است و کاربرانی که Premium نیستند نیز میتوانند در تاریخ April 8th از Battlefield 4: Naval Strike استفاده کنند.

منبع

برا من و خیلیای دیگه بعد آپدیت اینجوری شده
امروز یه باگ جدید ایجاد شد اونم خشابم بود که دائما 0/1 میشد در حالی که مثلا تو کل دست اصلا شلیک نکردم سرعت نت و پینگ و اینام مشکلی نبود واقعا نمیدونم چرا اینجوری میشه انقدر که این باگ داره 3 نداشت :|!

آره منم قبول دارم که واقعا 3 یه چیزه دیگه بود.الان تو لیست psn میشناسم رفیقایی رو که 4 رو دارند ولی Operation Metro بتل 3 رو میرن.

همین میشه که میخوان عرضه سالانه بکنن دیگه :d BF هم هیچ فرقی نداره دیگه با cod .
همین دیگه :|
من همیشه از Story کال او بیشتر تعریف کردم و گفتم که Champion اون بهتر از بتل هست ولی تو آنلاین همیشه گفتم بتل.
متاسفانه بتل تو نسخه آخر نا امیدم کرد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or