Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
darkghost عزیز برادر آقا مشتی به بچه هایی که تووو سرورت(iran hin) میان ب من فحش میدن بگو برید بازی یاد بگیرین خالتورای نوب عقده ای بچن اینا گریه میکنن بازی بلد نیستن.دادا توو سایتت لینک هم گذاشتم ببینن هم ویدیو چیت گذاشتم هم بدون چیت اگه چیت بزنم کلا خود کشی میکنن یا افسردگی بد میگیرن ناامید میشن از زندگی:-b

darkghost عزیز برادر آقا مشتی به بچه هایی که تووو سرورت(iran hin) میان ب من فحش میدن بگو برید بازی یاد بگیرین خالتورای نوب عقده ای بچن اینا گریه میکنن بازی بلد نیستن.دادا توو سایتت لینک هم گذاشتم ببینن هم ویدیو چیت گذاشتم هم بدون چیت اگه چیت بزنم کلا خود کشی میکنن یا افسردگی بد میگیرن ناامید میشن از زندگی:-b
اصن یه وضعیه یارو خیلی ادعا داره بعد چندبار knifeش کردم میاد فحش میده میگه چون پینگت بهتره بعد از ترسش میره بالای جرثقیل نوشهر با اسنایپ کمپ میکنه واقعا اینا کین اسم این پلیر هم shah-rock خیلی هم ادعا داره

اصن یه وضعیه یارو خیلی ادعا داره بعد چندبار knifeش کردم میاد فحش میده میگه چون پینگت بهتره بعد از ترسش میره بالای جرثقیل نوشهر با اسنایپ کمپ میکنه واقعا اینا کین اسم این پلیر هم shah-rock خیلی هم ادعا داره

ایول دمتگرم چند نفر دیگم هستن اسم نمیبرم معروف نشن:)) خیلی نوب تشریف دارن دیروز کلی ترافیک بخاطر این نوب ها هدر دادم 4 تا فیلم براشون آپ کردم باز طرف میگه خودت نیستی :))اسمم که معلومه خالتوره نوب .بیخیال باو با خارجیا بازی میکنیم چیت هم بزنی مینویسن nice cheat نه فحش ناموس بدن :-$

- - -ویرایش - - -

بدون P که نمیشه! ما پرشینیم!

راست میگیا :-/پس میزاریم PBSS:d موافقین؟

اقا منم یه نظری بدم :d . اول این کلنی میخواید تشکیل بدید جریانش چیه ؟ من کلم از ماجرا پرتم بیرون :d دوما اگه میشه Invite Only باشه که هر کسی که وارد میشه خودشو معرفی کنه و اینکه توضیح بازیش چطوره و باید خودشو تو بازی نشون بده مثلا Jet Pilot - Helli Pilot - Gunner - Tank Driver - IFV Driver اینا وسایل نقلیه و توی بخش پیاده نظام هم Medic - Engineer - Recon - Assault هر کسی که میاد باید توی یکی از موارد فوق خبره باشه یه به عبارتی وقتی توی یکی از نقش های بالا داره بازی میکنه Rambo باشه :d که ماشااله جت و هلیکوپتر به وفور یافت میشه :bighug: . واسه اسم هم نیاز نیست حتما اسم سایت یا اسم کشور یا اسم پارس دخیل باشن میتونیم یه اسم خیلی نرمال انتخاب کنیم ولی اگر سرور مال سایت Bazicenter هست به نظر من BC بهترین تگ و مناسب ترین تگ برای استفاده هست تازه اسم خیلی کلاسیکی هم هست b-) . منم بازی رو باید بگردم پیدا کنم آپدیت هاشو هم از بچه ها بگیرم دوباره برگردم ====> Duty Calls :> .و البته جا داره از آقایان Troy_ali و Meysam Raz و خیلی های دیگه صمیمانه تشکر کنیم به خاطر ساپورت هاشون که هم سرور رو سر پا نگه میداره هم تاپیک رو :d .

- - -ویرایش - - -

[video=aparat;xTcpY]http://www.aparat.com/v/xTcpY[/video]
دیگه نگید چیتر اومد:-s
داداش اینو نشون یه COD فن تعصبی هم بدی میگه هک نیست چه برسه به کسایی که تو بتلفیلد تجربه دارن و در آخر :
:)):)) [2]

پ.ن : فقط میتونم بگم حیف این Aimbot که داره هدر میره .

اقا منم یه نظری بدم :d . اول این کلنی میخواید تشکیل بدید جریانش چیه ؟ من کلم از ماجرا پرتم بیرون :d دوما اگه میشه Invite Only باشه که هر کسی که وارد میشه خودشو معرفی کنه و اینکه توضیح بازیش چطوره و باید خودشو تو بازی نشون بده مثلا Jet Pilot - Helli Pilot - Gunner - Tank Driver - IFV Driver اینا وسایل نقلیه و توی بخش پیاده نظام هم Medic - Engineer - Recon - Assault هر کسی که میاد باید توی یکی از موارد فوق خبره باشه یه به عبارتی وقتی توی یکی از نقش های بالا داره بازی میکنه Rambo باشه :d که ماشااله جت و هلیکوپتر به وفور یافت میشه :bighug: . واسه اسم هم نیاز نیست حتما اسم سایت یا اسم کشور یا اسم پارس دخیل باشن میتونیم یه اسم خیلی نرمال انتخاب کنیم ولی اگر سرور مال سایت Bazicenter هست به نظر من BC بهترین تگ و مناسب ترین تگ برای استفاده هست تازه اسم خیلی کلاسیکی هم هست b-) . منم بازی رو باید بگردم پیدا کنم آپدیت هاشو هم از بچه ها بگیرم دوباره برگردم ====> Duty Calls :> .و البته جا داره از آقایان Troy_ali و Meysam Raz و خیلی های دیگه صمیمانه تشکر کنیم به خاطر ساپورت هاشون که هم سرور رو سر پا نگه میداره هم تاپیک رو :d .

- - -ویرایش - - -

داداش اینو نشون یه COD فن تعصبی هم بدی میگه هک نیست چه برسه به کسایی که تو بتلفیلد تجربه دارن و در آخر :
:)):)) [2]

پ.ن : فقط میتونم بگم حیف این Aimbot که داره هدر میره .

[video=aparat;8ZGUS]http://www.aparat.com/v/8ZGUS[/video]
ای خدااااااااااااااااا8-|=;
چیت و هکر بتلفیلد3
مولتی پلیر بتلفیلد3
اسنایپ خلبان هلی کوپتر و لانگ شات...
مسخره بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or