Battlefield 3 MultiPlayer - نسخه ی هک شده

سلام .
همونطور که احتمالا می دونید حدودا دو هفته ای میشه که مولتی پلیر بتلفیلد 3 هک شده و تنها مزیتش برای ما اینه که می تونیم بالاخره با پینگ خوب از بازی لذت ببریم . 20 هزار تومن الان واقعا دیگه مبلغی نیست که بخوایم به خاطرش به بازی هک شده رو بیاریم پس لطفا قضاوت نکنید و اگر مایل به انجامش نیستید می تونید تاپیک رو ببندید . با تشکر
من فایلهای مورد نیاز رو از این سایت دانلود کردم . امیدوارم لینک دادن مشکلی نداشته باشه چون بهترین مرجع همونجا هست و هدف من هم از این تاپیک آموزش نبود . هر چند که کلا 3 مرحله بیشتر نیست و راحت می تونید انجامش بدید بغیر از عضویت در سایت روسی که گوگل کروم لازم داره .

تجربه ی دیروز من از بازی که واقعا لذت بخش بود هر چند که طرف مقابل واقعا پینگهاشون خراب بود و اکثرا 200-300 بودن و پینگ من هم 10 بود :d . البته فکر کنم پینگی که تو بازی نشون میده درست نیست و پینگ من حدود 40-50 باید باشه . در کل تونستم بالاخره بازی خودم رو بکنم و لذت ببرم هر چند که فکر کنم ادمین سرور منو بن کرد چون هر کاری می کنم دیگه نمی تونم به اون سرور کانکت بشم . احتمالا بزودی ما هم یک سرور ران بکنیم تا مپ و مود مورد علاقمون + پینگ خوب رو یکجا داشته باشیم . دوستانی که مایل به انجام این روش هستن اسمشون رو اینجا بنویسن تا ببینیم تقریبا باید انتظار چه تعداد از دوستان رو داشته باشیم . اسم خودم داخل بازی XerxeSJ9 هست

با تشکر :)

• Like
Reactions: oustaa
سلام دوستان
من این بازی رو داشتم و فقط DLCهاش رو که تقریبا 11 گیگ بود رو از تورنت دانلود کردم و لانچر Zlo و DLL و کرک بازی رو هم توی پوشه اصلی بازی ریختم ولی زمانی که لانچر رو میزنم و یک سرور انتخاب میکنم و Run Clint رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و بازی اصلا ران نمیشه ؛همینطوری بدون لانچر هم فایل اجرایی بازی رو میزنم بازم چیزی نمیاد !
فکر هم نکنم مشکل از نسخه setup نصبی بازیم باشه چون اگه اونطوری بود یه پیغام مبنی بر خراب بودن فایل های بازی میداد و میگفت از طریق اورجین ریپیر کنید بازی رو !
سیستمم قوی و بازی رو میکشه و از این جهت مطمئنم که مشکلی نیست ,ویندوزمم 8 هست!
میخواستم ببینیم کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟:(

سلام دوستان
من این بازی رو داشتم و فقط DLCهاش رو که تقریبا 11 گیگ بود رو از تورنت دانلود کردم و لانچر Zlo و DLL و کرک بازی رو هم توی پوشه اصلی بازی ریختم ولی زمانی که لانچر رو میزنم و یک سرور انتخاب میکنم و Run Clint رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و بازی اصلا ران نمیشه ؛همینطوری بدون لانچر هم فایل اجرایی بازی رو میزنم بازم چیزی نمیاد !
فکر هم نکنم مشکل از نسخه setup نصبی بازیم باشه چون اگه اونطوری بود یه پیغام مبنی بر خراب بودن فایل های بازی میداد و میگفت از طریق اورجین ریپیر کنید بازی رو !
سیستمم قوی و بازی رو میکشه و از این جهت مطمئنم که مشکلی نیست ,ویندوزمم 8 هست!
میخواستم ببینیم کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ؟:(
سلام
سمت چپ لانچر اررور مینویسه ببین از چه چیزی ایراد میگیره ؟

اولین بار زدم خطای socket error میداد که فهمیدم باید run as administratorبکنم ولی دیگه بعد این مورد سمت چپ لانچر پیغامی داده نمیشه و کلا هیچ اتفاقی نمیوفته
کسی اینجا با ویندوز ۸ این بازی رو امتحان کرده ؟ یه مقدار کمی احتمال میدم شاید بازی با این سری ویندوز ۸ شاید ناسازگاری داشته باشه !

اولین بار زدم خطای socket error میداد که فهمیدم باید run as administratorبکنم ولی دیگه بعد این مورد سمت چپ لانچر پیغامی داده نمیشه و کلا هیچ اتفاقی نمیوفته
کسی اینجا با ویندوز ۸ این بازی رو امتحان کرده ؟ یه مقدار کمی احتمال میدم شاید بازی با این سری ویندوز ۸ شاید ناسازگاری داشته باشه !

من ویندوز 8.1 دارم و دارم بازی میکنم .
به همچین مشکلی بر نخورده بودم فایل هاتو ببین کامل هستن.لانچرم دوباره دل کن شاید قدیمی باشه ورژنه لانچرت

احتمال قوی مشکل از نسخه نصبی هستش
اون ورژنی که میبینی گذاشتن برای دانلود خودش آپدیت شدست
شما الان فقط DLC ها رو دانلود کردی
در ثانی : بازیه کرکی و رو چه به این ارورها ، اونم ارور اوریجین

راه حلی نداره؟
توی متن ارور نوشته gt430
من با این کارت بتل 3 رو بازی کردم
این دایرکس رو بگیر نصب کن
Code:
[FONT=Tahoma]http://dl.game2dl.com/games/nessary-soft-for-game/DirectX-FOR-Watch-Dogs.rar[/FONT]
بازی که ورژنش درسته دیگه ؟
گرافیک هم نصبه ؟

آخرین ویرایش:
سلام من نسخه اورجینال که داراری پرمیوم هم هست روی اورجین دارم ولی پینگ و لگ اذیتم می کنه می خواستم بدونم در صورت بازی با نسخه ی هکی اکانتم بن می شه آیا دوباره می شه اورجینال بازی کرد ؟

سلام من نسخه اورجینال که داراری پرمیوم هم هست روی اورجین دارم ولی پینگ و لگ اذیتم می کنه می خواستم بدونم در صورت بازی با نسخه ی هکی اکانتم بن می شه آیا دوباره می شه اورجینال بازی کرد ؟

نا عزیز منم هم اورجینال بازی میکنم هم این نسخه رو هیچ ربطی به هم ندارن
هیچ وقت تو هیچ بازی واسه بازی کردن نسخه هکی بن نمیکنن.

دوستان من وقتی روی کانکت تو مستر کلیک میکنم این ارور میاد.مشکل چیه؟؟

58904240035704280727.jpg

دوستان من وقتی روی کانکت تو مستر کلیک میکنم این ارور میاد.مشکل چیه؟؟

58904240035704280727.jpg

یه بار دیگه لانچرو دان کن و اجراش کن! به نظرم آنتی ویروست یه فایلو قرنطینه یا حذف کرده!! اگه لانچری باشه راحت حل میشه وگرنه اگه تو قرنطینه آنتی ویروس نباشه باید از اول نصب کنی!!(یا اسم فایلو تو نت سرچ کنی!)

بالاخره بعد از یه مدت طولانی سرور .:: IRAN] .:: BaziCenter] ران کردیم.
هر کدوم از بچه های گل بازیسنتر که که به طور مدام تو سرور باشن، ادمینی هم داده میشه.

آخرین ویرایش:
سلام من یه مشکل هاد دارم:D یه سری از فایل های dll که لازم بود واسه اجرای بازی watch dgos رو ریخستم تو C:/Windows/System32 و مشکلم حل شد ولی بعد از اون اروری که واسه watch dogs میومد واسه zlobf3 امد من عکس ارور رو میزارم لطفا رهنمایی کنید :((
07455028137645816085.png
[/URL][/IMG]

بالاخره بعد از یه مدت طولانی سرور IR] Iran - BaziCenter] ران کردیم.
هر کدوم از بچه های گل بازیسنتر که که به طور مدام تو سرور باشن، ادمینی هم داده میشه.

وضعیت پینگ چطوره ؟ بچه ها چه ساعاتی هستند و اینکه ای پی ش رو میدین با cmd پینگ بگیریم

وب سایت داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or