آخ آخ رفیق دوست داشتم این بازی سنتر یه قابلیت مثل سم پُرتر بریج (کاراکتر Death Stranding) بهم میداد . تا صبح هی این دکمه لایک رو اسپم میکردم رو این کامنتت

حرف هات رو خط به خط قبول دارم و چقدر بده که باید کاملا باهات موافق باشم

یه چیزایی من این مدت دیدم تو (میخوام همرو اسم ببرم

) سایت های زوم جی! گیمفا! ها! اینها مثلا بزرگترین مرجع های گیم ایرانن دیگه! بهت بگم اطلاع طرف از بتای بازی صفر یا منفی تر از صفر بوده باورت نمیشه! همین چند روز پیش یه دوستی یه خبری رو آورد اینجا نوشت که آره EA پول داده به بازیکنهای کال او که بیان بتا رو استریم کنن... اینقدر برام عجیب و توهین آمیز بود که رفتم ته توئه مطلب رو در آوردم . دیدم گیمفا این مطلب رو کار کرده بوده . یعنی اون نویسنده و اون سایت با اون همه اُلدرم پُلدرمش , نه تنها ترجمه ی درستی از منبع خبری خودش کار نکرده بود! بلکه مطلب رو نسبت به ذهنیت خودش هم تغییر منفی داده بود! این از سایت ها که شما هم اشاره کامل داشتی بهش (بخش کامنت ها فاجعست!!من اصلا باز نمیکنم کامنت هارو / دیوونه میشم )
بعد استریمر ها بدتر از اون! جدا از اون مین استریم نبودن قضایا و تشنه بودن استریمر ها به ویوو بیشتر . من روز عرضه ی بتا کامل وقت گذاشتم و نظر استریمر های ایرانی رو گوش میدادم . یه بنده خدایی هست, اتفاقا خیلی پسر خوبیم به نظر میاد (اگر اشتباه نکنم اسمش کوروشه Nichoqu) این بنده خدا 2 ساعت استریم کرد بازی رو . بعد هی میگفت این بازی واسه این توش پلیر نیست که 30 نفرست کلا!!

آقا باورت میشه ؟! یعنی تو یکبار هم از خیابون کناری بتلفید هم رد شده باشی! میدونی بتلفید 30 تا نیست! 32 تاست! اونم نه کل بازی! تو یه تیم فقط

ایشون مثلا جزو 10تای اول پرمخاطب ترین استریمرهای ایرانه!
تو دو ساعت بازیش (خوب بلد نبود ماشین کال کنه) هی پیاده میرفت اینور / اونور / وییوراش غُر میزدن : چرا هیچکی نیست... اینم هی میگفت خوب بچه ها این بازی 30 نفرست

یا یه بنده خدایی هست تو یوتیوب (امیر گیم شو) , یکم تحلیلی تر به قضایا نگاه میکنه , اما باز اوایل نمیدونست میشه ماشین کال کرد .اول غُر میزد که بازی زیاد مپش بزرگه و خوب نیست . بعد که سیستم کالینگ ویکل رو دید / دوبار هم که اومد از دیواسش استفاده کنه / اگر دقت کرده باشی تو بتا باگ میشد دیگه . هیچی! همون دوبارم که اومد استفاده کنه نشد

دیگه زمان نذاشت بره ببینه دلیل نخوردن تیرهاش چیه! (پینگ تایم افتضاح مچ میکینگ) گفت خوب این بتائه قاعدتا مشکل زیاد داره .
بخدا میتونم تک تک کسایی که استریم کردن بازیرو اسم ببرم و بگم چقدر نادون بودن! یعنی طرف برای مخاطبهای خودش هم هیــــچ ارزشی قائل نیست . میشه مگه اینقدر سطحی ؟! مثلا بره قبل از استریم دوتا مطلب بخونه راجب این بازی... دنیاش رو بشناسه...دوتا دیتای درست تحویل مخاطب هاش بده!! تو بگو یک نفر ...
*آقا تا یادم نرفته اینم بگم / تو طول عرضه ی بتای بازی دو نفر کلی تایم گذاشتن و نسبتا خوب بازی کردن (این بنده خداها اینقدر وییورشون کم بود که به وییو اهمیت نمیدادن) / یکی یه بنده خداییه به اسم مهراد (foureyedhuman) که کل 4 روز رو استریم کرد و اصلا بها نداد به حرف وییورهاش / خیلی هم حال کرد با بازی . یکی هم یه پسر خیلی خوبی هست به اسم کینگ اُمید . اون هم قشنگ فنِ فرنچایزه و حسابی پلی داد . اما نسبتا باز این دو نفر هم اطلاعات خوبی نداشتن از فرایند ساخت بازی و ... . آدم بد رو میگه خوب رو هم باید بگه ... .
از یوتیوبم که نگم کلا! یکبار یادمه آریا Keoxer ویدئو آنباکسینگ ایکس باکس سری ایکس گذاشته بود / دستگاهُ با یه آبُ تابی آنباکس میکنهُ بالا میاره و ... تا بازی رو ران میکنه! (بتلفیلد V) یهو میگه واو!!! 120 FPS!! واو!! 4K!! واو 120 فریم رو کنسول....!! واوُ زهر مار اسکل! تو با این همه دب دبهُ کب کبه! با اون همه منم منم یکه ایران! فرق بکوارد 60 فریم رو با 120 فریم نمیفهمی ؟! میشه مگه همچین چیزی ســلطان

میخواستم سرمُ بکوبم به دیوار تو این صحنه (بازی تازه همین چندماه پیش پچ FPS Boost گرفت) .
حالا همین آدم ها متاسفانه شدن مرجع ویدئو گیم واسه یه ایران . به همین نسبت هم به قول شما این ایرادات رسوخ میکنه به ذهن مخاطب . واقعا همینه که میگی . طرف استریمش رو باز میکنه , چت هی اسپم اسپم : برو وارزون! برو فورتنایت! برو بازی ترسناک! ... Lirik یه جمله خیلی خوبی این موقع ها داره که میگه :
Get this moth***cker
out of
here
درجا طرفُ بن میکنه میفرسته بیرون . واسه همینم شده مرد شماره یک بازی های مستقل تو توویچ . همه ی کمپانی ها باهاش کار میکنن و براش سرُ دست میشکونن . چون میدونن مخاطب هاش دنبال مین استریم بودن نیستن و شانس دیده شدن محصولشون وجود داره . بارها هم اشاره کرده که من زمان شروع استریمم تو توویچ چون پول زیادی برای خرید بازی نداشتم , فقط بتلفیلد رو میخریدم و استریم میکردم
چند روز پیش بود به دعوت مایکروسافت براش یک ایونت مستقل گذاشتن تو سانتا مونیکا , دعوتش کردن یک نفره بیاد بشینه Age Of Empire رو Present کنه

Jackfrag هم همینه , اتفاقا چندروز پیش سالگرد 10 سالگی چنل یوتیوبش بود . یه ویدئو درست کرده بود خیلی زیبا بود . با بتلفید مثل بچه ی خودش صحبت میکرد و شکر گذاره توجه مخاطب هاش بود . درسته الان خیلی درگیر مسائل بیزینسی چنلش شده . اما هنوز یکی از بهترین اینسایدرهای بتلفیلده و اولین ویدئوها رو قبل عرضه , EA براش میفرسته . چندین بار اشاره کرده که تو این سه سال دایس بارها دعوتش کرده به ایونت های 2042 و پشت درهای بسته کلی چیز میز دیده . حالا همین آدم رو بری ویدئو دوساعت آخر بتاش رو ببینی . اینقدر زیبا مسائل رو تجزیه و تحلیل میکنه . که میگی خدایا : 1 - چقدر این آدم دلسوزه برای بازی 2 - چقدر اهمیت میده به کاربرهاش و براشون وقت میزاره .
همین بها دادنش هم باعث موفقیتش شده , من از چندین جا خوندم که برای پرزنت بازی ها تو چنل یوتیوبش , بجز فرنچایز بتلفیلد بالای 50 هزار دلار فقط از کمپانی ها پول مستقیم میگیره !
من هم که میام اینجا نسبتا وقت میزارم و مطلب مینویسم . فقط بخاطر عشق خودم به این فرنچایزُ چندتا از بچه های گُل اینجاست . درطول روز مابین پروداکشن پروژه های موسیقیم میام اینجا و مطلب جالبی اگر دیده باشم مینویسم . بجز چندتا مطلب عجیب غریب و انتقاد نابجا (باز از نظر من / شاید از نظر اون بنده خدا بجا بوده) جو اینجارو خیلی خوب و دوستانه دیدم . امیدوارم خدا عمر بیشتری رو بهمون بده تا دقایق بیشتری رو کنار هم سپری کنیم , در آستانه 30 سالگی هیچ چیزی تو دنیا جذاب تر از تعامل با طرزفکرهای نسبتا یک سوئه خودت تو دنیا وجود نداره