Battle: Los Angeles

  • Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1301217703.jpg


نام بازی: Battle Los Angeles-SKIDROW
پلتفورم : PC,XBOX360,PS3
ژانر:اکشن
سال انتشار: Mar 11, 2011
نوع فایل : دی وی دی کامل
حجم بازی:1.5 GB
زبان: English
فرمت ایمیج: ISO
سازنده:Saber Interactive ناشر: Konami
حمایت توسط : Saber Interactive
درجه بندی سنی : +۱۶
قابلیت آنلاین:دارد

Battle Los Angeles عنوان یک بازی فوق العاده زیبا میباشد که در تاریخ ۱۱ مارچ ۲۰۱۱ توسط کمپانی کونامی منتشر و توسط Saber Interactive ساخته و حمایت شد.زمانی که تصاویری از محیط این بازی بر روی سایت رسمی این بازی قرار داده شد شاید خیلی از گیمر ها نمیتوانستند باور کنند که با یک بازی زیبا با حجم کم روبه رو هستند !! داستان بازی Battle Los Angeles : شهر لس آنجلس در بازی Battle Los Angeles این فرصت را به گیمر میدهد تا احساس هیجان به تمام معنا در کنار شخصیت پردازی و کاراکتر های اصلی فیلمی که بازی از روی آن ساخته شده است داشته باشد.وظیفه شما در این بازی محافظ از خود و شهر در مقابل نیروهای ناشناخته میباشد. در حقیقت گیمر در نقش سرجوخه Lee Imlayدر نقش های مختلف ایفای وظیفه میکند.مبارزه دریایی در برابر تهاجم بیگانگان در سرتاسر جهان آغاز شده است.البته فراموش نکنید شهر لس آنجلس به عنوان میدان نبرد اصلی و نقطه عطف بازی میباشد….!!! نکته بسیار مهم و بسیار شگفت انگیز این بازی حجم کم آن در مقابل گرافیک خیره کننده آن میباشد. در این بازی دشمنان شما بسیار سر سخت میباشند.به عنوان مثال این دشمنان شما همان بیگانگان فضایی میباشند که از زرادخانه های غول پیکر استفاده میکنند.از جمله سلاح هایی که در این بازی میبینید : راکت اندازها – نارنجک های frag – جان پناه های مدرن – سلاح های فوق مدرن جهت مقابله با بیگانگان و .. .البته سلاح دیگری نیز در اختیار بیگانگان میباشد که شخصا معتقدم گیمر زیاد از دیدن آن خوشحال نمیشود و آن چیزی نیست جز استفاده از ماژول Havok یرای تخریب هز آن چه که فکرش را بکنید.بازی به علت جدید بودن فعلا امتیازی را از سایت گیم اسپات دریافت نکرده است.اما پیش بینی میشود امتیازی بین ۷٫۵ تا ۸٫۵ دریافت کند.

1301224829.jpg

1301206904.jpg

1301250151.jpg

1301212341.jpg


لینک دانلود:


منبع توضیحات:

منبع عکسها:سایت گیم اسپات

راهنمای کلی نصب و رفع خطاهای بازی ها:
۱-اگر بعد از اکسترکت کردن بازی با تعداد زیادی از فایل های ناشناخته با پسوند ۰۰۱ و ۰۰۲ و… روبه رو شدید:
یا isobusterبرای به هم وصل نمودن پارت های دانلودی از برنامه HJSplit استفاده نمایید ، کاربری این برنامه بسیار ساده است ، پس از اتمام دانلود تمامی فایلهای مربوط به بازی، فایل اولی که دانلود کردید با پسوند .۰۰۱ را از طریق منوی Join و سپس Input File وارد برنامه کنید ، برنامه به صورت خودکار فایلهای دیگر را شناسایی کرده و میتوانید بعد از چند لحظه فایل خروجی به صورت کامل دریافت می نمایید
۲- خطای openall32 : اگر در حین اجرای بازی با این خطا مواجه شدید باید نرم افزار OpenAl را دریافت نموده و نصب کنید
۳-اگر با خطای d3dx9 مواجه شدید باید جدیدترین نسخه دایرکت ایکس را نصب نمایید.

۴-فایل های با پسوند DMG چگونه باز میشوند ؟ :
این پسوند فایل Image یک CD در سیستم عاملهای کامپیوترهای Macintosh است. شما با استفاده از برنامه ISOBuster می توانید این فایل را باز کرده و محتوای ان را ببینید.یا اینکه این پسوند را برداشته و پسوند iso را جایگزین کرده و سپس با نرم افزار های “الترا ایزو” یا “پاور ایزو” آن را باز کنید.
۵-چنان چه بعد از اکسترکت کردن فایل ها با تعداد زیادی از فایل های ناشناخته با پسوند r00,r02 ,… مواجه شدید این فایل ها را با روش شماره سه (در بالا) باز کنید.
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein_fisher
گیم پلیش چجوریاس؟
گرافیکش مهم نیست

اگه داری از بی بازی بودن زمین رو گاز میگیری :d
توصیه میکنم انجامش بدی
در غیر این صورت بیخیال

نمره گیم اسپات به نسخه کنسول 3 می باشد
و نمره کاربران به نسخه PC شاهکار 3.8 است
پس بدان که با چه مضخرفی طرفیb-)

عجب تشریح گیم پلی کردم:)
 
بازی حرف نداره
ولی باید بدونی چجوری بهش نزدیک بشی
مثلا گزاشتی یه بازی دانلود بشه دان یه روز وقت میبره - بیکاری
بهترین موقعیت برای این بازی !
گیم اسپات گرافیک رو خوب دونسته
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or