fox_hound1985 کاربر سایت Jan 27, 2007 #1 کسی میدونه که باتلفیلد2 و باتلفیلد2142 رو چطور میشه تحت شبکه بازی کرد؟؟؟ کسی سریال نامبر های باتلفیلد2 رو اگه داره لطفا بزاره...:blushing:
کسی میدونه که باتلفیلد2 و باتلفیلد2142 رو چطور میشه تحت شبکه بازی کرد؟؟؟ کسی سریال نامبر های باتلفیلد2 رو اگه داره لطفا بزاره...:blushing:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 27, 2007 #2 البته فکر نمیکنم با این سریال های تو نت کارت راه بیفته برای انلاین بازی کردن باید اورجینال داشه باشی...
البته فکر نمیکنم با این سریال های تو نت کارت راه بیفته برای انلاین بازی کردن باید اورجینال داشه باشی...
M mehrdad91020 کاربر سایت Jan 27, 2007 #3 حالا اگه بخواهیم تحت شبکه lan بازی کنیم و چند نفر را بوت کنیم چه کار باید بکنیم؟!
fox_hound1985 کاربر سایت Jan 28, 2007 #4 من اورجینال دارم...اما سریال نامبرهارو ندارم...یعنی توی cd فقط یک سریال نامبر هست... سریال نامبرهارو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟
من اورجینال دارم...اما سریال نامبرهارو ندارم...یعنی توی cd فقط یک سریال نامبر هست... سریال نامبرهارو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jan 28, 2007 #5 نوشته شده توسط fox_hound1985: من اورجینال دارم...اما سریال نامبرهارو ندارم...یعنی توی cd فقط یک سریال نامبر هست... سریال نامبرهارو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ بیشتر... خب همون سریال نامبر رو وارد کن در ضمن اگه با اون کار نکرد مطمئن باش روی پک یا سی دی رو بگردی سریال واسه انلاین بازی کردن رو پیدا میکنی
نوشته شده توسط fox_hound1985: من اورجینال دارم...اما سریال نامبرهارو ندارم...یعنی توی cd فقط یک سریال نامبر هست... سریال نامبرهارو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ بیشتر... خب همون سریال نامبر رو وارد کن در ضمن اگه با اون کار نکرد مطمئن باش روی پک یا سی دی رو بگردی سریال واسه انلاین بازی کردن رو پیدا میکنی
M mehrdad91020 کاربر سایت Jan 30, 2007 #6 چرا کسی جواب نمیده؟ من چند روزه یک سوال کردم ! اصلا یک نفر به روی خودشم نمیاره خواهشن اگه کسی بلده بگه ممنون میشم
چرا کسی جواب نمیده؟ من چند روزه یک سوال کردم ! اصلا یک نفر به روی خودشم نمیاره خواهشن اگه کسی بلده بگه ممنون میشم