Batman: Arkham Origins | Xbox 360

داخل اتو سیو درصد میزنه.این درصد به پیشرفت بازی واتمامش ارتباط داره یا نه مربوط به ماموریت ها ی فرعی و اچومنت ها و کامل کردن کلی بازی هست؟
اون عدد کلی هست و کمپین اصلی. مراحل فرعی. آپگریدها و چلنج ها رو شامل میشه.

باید به صورت وحشیانه بزنی تا انگشتات بکنن یا از روی سرش بپری و بزنی یا فقط واستادی و دفاع کنی :دی

دوست عزیز با دفاع کردن شتک میشه ؟؟ یا باید حتما بزنمش که حرکت های عجیب اش رو که موقعیت واسه زدنش رو میده انجام بده ؟؟

سلام.
من اینجا گیر کردم:

معموریتی به نام Assess the Gotham Merchants Bank
یه ساختمون بزرگ هست که معموریت علامتش توی این ساختمون هست ، ولی هیچ راه ورودی نداره این ساختمون ...
یه در بالا پشت بوم هست که بسته و یه در هم پایین ساختمون هست که اونم بسته ...

آخرین ویرایش:
دوستان اول بازی گیر کردم جایی کهباید دنبال پنگوئن بری و میرسی به جایی که مسابقات رو راه انداخته بعدشم میره دفتر کاش بعد از اینکه همه گارد هارو میزنم هیچ جایی برای رفتن نیست میگه باید بری دفتر پنگوئن ولی هر کاری کردم نشد یه جنازه هم افتاده روی زمین و اونجا نوشته track down pangoan باید چی کار کنم ؟

دوستان این دت استارک رو چی کار کنیم؟ نمیشه یه راه حل بگید؟ من ضد فن هم بهش میزنم ولی چیزی نمیشه. دقیقا راه حل یا شیوه خاصی وجود نداره بشه کشتش؟ LT+Y رو هم میزنم ولی بعضی وقت ها اثر نمیکنه و کلا این ضدفن هاش خیلی تو مخه. چی کار کنیم؟

My exact thoughts

بازی رو تموم کردم. واسه چی انقدر کوتاه بود؟ سیتی خط اصلی داستانیش دوبرابر این بودش.
فقط خط داستانی رو میری جلو ! من کلا هم ماموریت فرعی و هم اصلی رو با هم میبرم جلو . الان 10 ساعتی بازی کردم فقط 24 درصد رفتم جلو :دی

فقط خط داستانی رو میری جلو ! من کلا هم ماموریت فرعی و هم اصلی رو با هم میبرم جلو . الان 10 ساعتی بازی کردم فقط 24 درصد رفتم جلو :دی

من بازی رو توی 25 درصد تموم کردم :| البته هنوز 2 تا از اسسین هارو ندیدم هنوز. ولی کلا کوتاه بود. من سره سیتی با ماموریت های فرعی 100 ساعت رو زدم و خط اصلیش بیش از یک سومش بود :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or