Batman: Arkham Origins | PC

arkham-origins.jpg

خوب شماره بعدی باز ی هم تایید شد
داستان بازی قبل از
Arkham Asylum و Arkham City خواهد بود
سازنده بازی به جای Roksteady شعبه مونترال Warner Bros .Games هست
بازی در تاریخ 25 اکتبر 2013 عرضه خواهد شد

• Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Armature Studio
  • Action
  • Release: Oct 25, 2013 (US)
  • ESRB: RP
    - گیمران با گذشته بت من در Arkham Origins آشنا می‌شنود.
    - اتفاقات بازی در شب کریسمس است.
    - داستان بازی قبل از اتفاقات دو سری قبلی است. داستان بازی بر اساس کمیکی با همین نام است.
    -Black Mask رئیس جنایتکاران بر علیه بت من است.بت من برای شکست دشمنانش باید مرده Black Mask را تحویل دهدی تا پلیس‌ها طرفدار بت من شوند. بت من باید بفهمد چرا Black Mask او را می‌خواهد بکشد. ولی Black Mask طی حادثه‌ای مرده است.
    - assassins‌های درجه 1 و supervillains از کمیک‌های DC در بازی حضور دارند.
    -پلیس‌ها جنایتکاران را تعقیب می‌کنند.
    - سیستم مبارزات بازی تغییر نکرده است.
    - تاکنیک‌های جدید، فرصت‌ها و موارد کاملا جدید.
    -دشمن‌های جدید
    - عدم کنترل کامل Batwing
    -Batman مثل 2 بازی قبلی نیست.
    -Batwing این امکان را می‌دهد تا سریع تر به مکان مورد نظر خود برسید.
    - دارا بودن Mode predator
    -حال کنترل claw مثل grappler در Just Cause 2 است.
    - جدل با دشمنان؛ پرتاب وسایل سنگین به سمت آنان.
    -گذاشتن دام مانند بشکه مواد انفجاری، استفاده از batarang برای دام.
    -Black Mask جز‌ئی از villain‌های محبوب نیست.
    -Gotham قدیمی تنها نیمی از دنیای بازی است.
    - یکی از راه‌های ارتباطی بازی با نام Gotham جدید.
    -Gotham ساختمان‌ها برج‌های بسیار بلندی دارد.
    - منطقه جدید 2 برابر محیط کلی بازی است.
    -بازیکنان می‌توانند شبکه برج‌ها را هک کنند.
    - برج‌ها فرکانسی دارند که این اجازه را نمی‌دهد که Batwing کار کند یعنی fast travel وجود ندارد.
    -همچین این فرکانس‌ها مانع این می‌شود که بت‌من نقاط مهم را در نقشه مشخص کند.
    -فرکانس‌های هر برج با دیگری تفاوت دارد، و نیاز به حل معما کسب مهارت‌های مبارزه برای جلوگیری از این فرکانس‌ها است.
    - کارهای بت من به او point و موارد دیگر و تجربه می‌دهد.
    - سیستم Most Wanted این امکان را می‌دهد تا بازیکنان villains‌های خارج از داستان اصلی را دریابی کنند.
    -در طول بازی‌ می‌توان به ماموریت‌های جانبی بیشتری رسید
    - ماموریت‌ها جانبی که اختیاری هستند برخی قابلیت ارتقا بت من را دارا هستند.
    - butler Alfred به بت من با توجه به وضعیتش امکانات جدید می‌دهد.
    - سیستم Dark Knight کم رنگ تر شده است البته نقش مهمی را هنوز دارد.
    - کشتن بی‌سرو صدای دشمنان امکان گرفتن XP و ارتقا‌های ویژه را می‌دهد.
    - سیستم Dark Knight جایگزین challenge mode نمی‌شود.
    - چالش‌های زیادی در بازی وجود دارد.
    - روابط بت من با دیگران بر سرنوشتش تاثیر دارد.
    -افراد زیادی را بت من برای اولین بار خواهد دید.
    - سیستم کاراگاهی بت من در حالت اول شخص است.
    - پنگوئن در بازی است وهمه چیز را می‌داند.
    - هیچ دیوار امنیتی مانند Arkham City برای نگه‌داری villains‌ها نیست.
    -Deathstroke با شمشیر با بت من مبارزه می‌کند.
    - قسمتی ناگفته از دوران نوجوانی بت من که تاریک باقی‌مانده

برای مشاهده تصویر اصلی (938x555) روی این نوار کلیک کنید.
cov_241_l.jpg

241-610.jpg

آخرین ویرایش:
من مراحل اصلی بازی و تقریبا فرعیهارم تموم کردم فقط یه جا موندم که فکر کنم بازیش اینجا مشکل داره میخوام اخرین برج مخابراتی تو منطقه BYRNLEY از کار بندازم وارد اتاقک که میشه بعد هک کامپیوتر پنجره ای که ازش اومدم داخل با میله بسته میشه بعد باید از راه کانل کولر برم(اینجاست که معماست برام):d همین که با BATCLAW لبه ی کولرو میگیرم دیگه بالا نمیره دارم دیوونه میشم فقط همین یکی برج مونده........یکی کمک کنه:((

من مراحل اصلی بازی و تقریبا فرعیهارم تموم کردم فقط یه جا موندم که فکر کنم بازیش اینجا مشکل داره میخوام اخرین برج مخابراتی تو منطقه BYRNLEY از کار بندازم وارد اتاقک که میشه بعد هک کامپیوتر پنجره ای که ازش اومدم داخل با میله بسته میشه بعد باید از راه کانل کولر برم(اینجاست که معماست برام):d همین که با BATCLAW لبه ی کولرو میگیرم دیگه بالا نمیره دارم دیوونه میشم فقط همین یکی برج مونده........یکی کمک کنه:((
http://forum.bazicenter.com/thread76158/page35/#post2953980

من سر یکی از برج های مخابرات گیر کردم. شرقی ترین برج مخابراتی تو نقشه که جلوی درب ورودیش برق داره و نمیشه بهش نزدیک شد. یه دستگاه اون کنار بود که نابودش کردم اما برق از بین نرفت! فکر کنم باگ بود! چون بازی سیو شده دیگه هیچ کار نمیشه کرد! مسخره!!!

من سر یکی از برج های مخابرات گیر کردم. شرقی ترین برج مخابراتی تو نقشه که جلوی درب ورودیش برق داره و نمیشه بهش نزدیک شد. یه دستگاه اون کنار بود که نابودش کردم اما برق از بین نرفت! فکر کنم باگ بود! چون بازی سیو شده دیگه هیچ کار نمیشه کرد! مسخره!!!
باگ نیست. یه دستگاهم پایین ساختمونه. اونم خراب کن درست میشه.

بهترین و لذت بخشترین صحنه ای که تجربه کردم کتک کاری جوکر بود :d خنده بودا :d
جالبه برای گیم پلی کمتر از یک دقیقه رفتن یک گیم پلی جدید واسه جوکر ساختن تا بشه ورش داشت و بازی کرد! :دی
همون مرحله تیمارستان

من همه ی دیتا پک ها رو گرفتم و بعد رفتم سراغ ِ جناب ِ انیگما ! درب رو هک کردم و اون ریدلر ِ آخر رو برداشتم ! ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد !! الان هم قسمت ِ انیگما 100% شده است تو منوی بازی !

یعنی واقعا یه گودبای پارتی نمی تونستن بسازن واسه انیگما ؟!!!

بعد یه سوال دیگه .

این تگ های آنارکی رو من 21 ش رو پیدا کردم . ولی 10 تاش مونده ! باید کل ِ شهر رو زیر و رو کنم یعنی ؟ آخه نمی شه که . یه نقشه ای چیزی ! یه راهنمایی ! بازم صد رحمت به اون علامت سوال های سیتی !!!

من همه ی دیتا پک ها رو گرفتم و بعد رفتم سراغ ِ جناب ِ انیگما ! درب رو هک کردم و اون ریدلر ِ آخر رو برداشتم ! ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد !! الان هم قسمت ِ انیگما 100% شده است تو منوی بازی !

منم میخواستم بیوفتم جمعشون کنم ولی دیدم خیلی وقت گیره زدم یوتیوب ویدیو دیدم ازش:d درود بر ارواح پاک مطهر یوتیوبیان:d

بعد یه سوال دیگه .

این تگ های آنارکی رو من 21 ش رو پیدا کردم . ولی 10 تاش مونده ! باید کل ِ شهر رو زیر و رو کنم یعنی ؟ آخه نمی شه که . یه نقشه ای چیزی ! یه راهنمایی ! بازم صد رحمت به اون علامت سوال های سیتی !!!
تگای انارکی رو که لازم نیست پیدا کنی زیاد! فقط باید مراحلشو بری! منظورم همون خنثی کردن بمب هاش هست!
من تو کل بازی فقط فکر کنم 3-4 تاشو بیشتر پیدا نکردم و به انارکی هم رسیدم و سه سوته نابودش کردم :دی

اقایون بعد 2 هفته ای بود بازیو ول کرده بودم الان اومدم ادامش بدم رسیدم جای که ابجکت مرحلش locate the black mask هست کلا اوایله تقریبا فک کنم... باس چیکار کرد !؟ تو شهر ولم نه مرحلهی هست نه هدفی چیزی .. باگه ؟ بازیش کلا به سر و تهه ؟ سره کاریه ؟

درصد 6 بازی هستم
یک قسمت هست توی یک رینگ هستم یک نفر که برقی هست میاد یک مشت میزنمش میفته بعدش یک سری آدم میاد همه رو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام
میشه درباره ی مراحل فرعی رو بگید و باید چکار کنیم توضیح دهید :d
مراحل اصلی بازی رو تموم کردم
و یه سوال دیگه
در مرحله ی MAD HATTER بعد از اون 3 تا در باید کجا برم ؟
و چند تا سوال غیر مرتبط
کجا هست میشه نام کاربری رو عوض کرد ؟
و چطوری از تگ اسپویلر استفاده کنم
ببخشید تازه واردم :d

سلام
میشه درباره ی مراحل فرعی رو بگید و باید چکار کنیم توضیح دهید :d
مراحل اصلی بازی رو تموم کردم
و یه سوال دیگه
در مرحله ی MAD HATTER بعد از اون 3 تا در باید کجا برم ؟
و چند تا سوال غیر مرتبط
کجا هست میشه نام کاربری رو عوض کرد ؟
و چطوری از تگ اسپویلر استفاده کنم
ببخشید تازه واردم :d
شما میتونی سوال من رو جواب بدی؟
درصد 6 بازی هستم
یک قسمت هست توی یک رینگ هستم یک نفر که برقی هست میاد یک مشت میزنمش میفته بعدش یک سری آدم میاد همه رو میکشم ولی بعدش نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان من تو پیدا کردن یه Extortion Pack گیر کردم!
29836479634533164628.jpg

هر چی میگردم چیزی نیست! در ضمن یکی از اون فایلا کنار این علامت بود که پیداش کردم ولی بازم نمیتونم اینو پیدا کنم! لنگ همین آخریم.
ممنون میشم کمکم کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or