Batman: Arkham Origins | PC

arkham-origins.jpg

خوب شماره بعدی باز ی هم تایید شد
داستان بازی قبل از
Arkham Asylum و Arkham City خواهد بود
سازنده بازی به جای Roksteady شعبه مونترال Warner Bros .Games هست
بازی در تاریخ 25 اکتبر 2013 عرضه خواهد شد

• Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Armature Studio
  • Action
  • Release: Oct 25, 2013 (US)
  • ESRB: RP
    - گیمران با گذشته بت من در Arkham Origins آشنا می‌شنود.
    - اتفاقات بازی در شب کریسمس است.
    - داستان بازی قبل از اتفاقات دو سری قبلی است. داستان بازی بر اساس کمیکی با همین نام است.
    -Black Mask رئیس جنایتکاران بر علیه بت من است.بت من برای شکست دشمنانش باید مرده Black Mask را تحویل دهدی تا پلیس‌ها طرفدار بت من شوند. بت من باید بفهمد چرا Black Mask او را می‌خواهد بکشد. ولی Black Mask طی حادثه‌ای مرده است.
    - assassins‌های درجه 1 و supervillains از کمیک‌های DC در بازی حضور دارند.
    -پلیس‌ها جنایتکاران را تعقیب می‌کنند.
    - سیستم مبارزات بازی تغییر نکرده است.
    - تاکنیک‌های جدید، فرصت‌ها و موارد کاملا جدید.
    -دشمن‌های جدید
    - عدم کنترل کامل Batwing
    -Batman مثل 2 بازی قبلی نیست.
    -Batwing این امکان را می‌دهد تا سریع تر به مکان مورد نظر خود برسید.
    - دارا بودن Mode predator
    -حال کنترل claw مثل grappler در Just Cause 2 است.
    - جدل با دشمنان؛ پرتاب وسایل سنگین به سمت آنان.
    -گذاشتن دام مانند بشکه مواد انفجاری، استفاده از batarang برای دام.
    -Black Mask جز‌ئی از villain‌های محبوب نیست.
    -Gotham قدیمی تنها نیمی از دنیای بازی است.
    - یکی از راه‌های ارتباطی بازی با نام Gotham جدید.
    -Gotham ساختمان‌ها برج‌های بسیار بلندی دارد.
    - منطقه جدید 2 برابر محیط کلی بازی است.
    -بازیکنان می‌توانند شبکه برج‌ها را هک کنند.
    - برج‌ها فرکانسی دارند که این اجازه را نمی‌دهد که Batwing کار کند یعنی fast travel وجود ندارد.
    -همچین این فرکانس‌ها مانع این می‌شود که بت‌من نقاط مهم را در نقشه مشخص کند.
    -فرکانس‌های هر برج با دیگری تفاوت دارد، و نیاز به حل معما کسب مهارت‌های مبارزه برای جلوگیری از این فرکانس‌ها است.
    - کارهای بت من به او point و موارد دیگر و تجربه می‌دهد.
    - سیستم Most Wanted این امکان را می‌دهد تا بازیکنان villains‌های خارج از داستان اصلی را دریابی کنند.
    -در طول بازی‌ می‌توان به ماموریت‌های جانبی بیشتری رسید
    - ماموریت‌ها جانبی که اختیاری هستند برخی قابلیت ارتقا بت من را دارا هستند.
    - butler Alfred به بت من با توجه به وضعیتش امکانات جدید می‌دهد.
    - سیستم Dark Knight کم رنگ تر شده است البته نقش مهمی را هنوز دارد.
    - کشتن بی‌سرو صدای دشمنان امکان گرفتن XP و ارتقا‌های ویژه را می‌دهد.
    - سیستم Dark Knight جایگزین challenge mode نمی‌شود.
    - چالش‌های زیادی در بازی وجود دارد.
    - روابط بت من با دیگران بر سرنوشتش تاثیر دارد.
    -افراد زیادی را بت من برای اولین بار خواهد دید.
    - سیستم کاراگاهی بت من در حالت اول شخص است.
    - پنگوئن در بازی است وهمه چیز را می‌داند.
    - هیچ دیوار امنیتی مانند Arkham City برای نگه‌داری villains‌ها نیست.
    -Deathstroke با شمشیر با بت من مبارزه می‌کند.
    - قسمتی ناگفته از دوران نوجوانی بت من که تاریک باقی‌مانده

برای مشاهده تصویر اصلی (938x555) روی این نوار کلیک کنید.
cov_241_l.jpg

241-610.jpg

آخرین ویرایش:
خوب من بازی رو روی PC هم ران کردم ..
آخرین درایور Nvidia هم رو سیستمم نصبه.
با سیستم :
ram : 4 gig
cpu : core i3
vga : gtx 560ti
با بالاترین تنظیمات ممکن (High Ultra) و رزولیشن 1080p راحت 50 فریم میگیرم.
بازی واقعا روی pc بهینه است ...
چندتا شات هم گرفتم که میذارم :

رو pc متوسط تو اینه رو pc من میشه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

ببینم شماها خودتون قدرت انتخاب ندارین و حتما باید از روی نمره ها بازی کنین؟ بازی نکنین سنگین ترین به مولا
اره به خدا نمره چه کوفتیه

- - -ویرایش - - -

دوستان یه توضیحی در مورد بازی می دین ببینم ارزش داره بگیرم یا نه؟! آخه من امسال دارم واسه کنکور می خونم.
گیم اسپات بهش 6 داده گفتم نکنه چرت باشه! پیشرفتی داشته؟ داستانش چه طوره؟
مدیرا معذرت میخوام اینو میگم ولی داش اس ام اس این گیم اسپات بی شعور یه کاری کرد تا حالا کدوم بازی سری ارکهام بتمن بد بوده؟تو با نمره کار داری یا با بازی؟؟؟

رو pc متوسط تو اینه رو pc من میشه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داره می‌گه رو Ultra High اجرا کرده الان PC ایشون با PC ناسا هم فرقی نداره دیگه!
رزولوشن به نظرم از نسخه کنسولی بالاتره ولی در کل گرافیک چندان دلنشینی نداره!

دوستان یه توضیحی در مورد بازی می دین ببینم ارزش داره بگیرم یا نه؟! آخه من امسال دارم واسه کنکور می خونم.
گیم اسپات بهش 6 داده گفتم نکنه چرت باشه! پیشرفتی داشته؟ داستانش چه طوره؟

بذار باد بیاد.

تو گیم اسپات وقتی می بینم که به یه نمره ای که حقش بیشتر از اینهاست نمره کم دادن میرم سروقت user های گیم اسپات که بازی رو نقد کردن و وقتی می بینم که اونا درست حاسبی بهش نمره دادن بزی رو می گیرم. نقد های user ها رو بخونید حرف راست رو اونا می زنند.:x

دو دوست عزیز که ( گفتند بازی عالی هست اگر عاشق بتمنی حتما بازی رو انجام بده. اگر داری برا کنکور می خونی وقتی وقت اضافه اوردی بازی رو انجام بده... نیاز به بی احترامی به بقیه نیست دوست عزیز

داره می‌گه رو Ultra High اجرا کرده الان PC ایشون با PC ناسا هم فرقی نداره دیگه!
رزولوشن به نظرم از نسخه کنسولی بالاتره ولی در کل گرافیک چندان دلنشینی نداره!

خوب منظورم این بود که رو pc من که core 17 و gtx 780 و رم 16 گیگ هست چی میشه!در ضمن منظورت چی بود با pc ناسا فرقی نداره؟

براي من هم امتياز و نمرات مهم نيست
به عنوان طرفدار دائمي BATMAN هر نسخه اي از اين ابرقهرمان منتشر شده بازي کردم و خواهم کرد (از نسخه ATARI تا GENESIS و _________)
52238928370756962373.jpg

دليل اينکه امتياز AO پايينه شايد نداشتن نوآوري در حد انتظار منتقدين بوده (با اين حال و با توجه به اينکه شرکت سازنده تغيير کرد باز هم اين بازي تونست مخاطب رو کاملا راضي کنه خصوصا هوادارن خودش رو) به عنوان مثال Brothers A Tale of Two Sons بازي که تنها دو يا 3 ساعت گيم پلي داره و پروژه آنچناني هم نيست با استقبال خوب منتقدين مواجه ميشه و امتيازات بالايي هم بدست مياره چون فضا و سبک بازي براشون تازگي داره البته خودم 3 بار توموش کردم و برام جالب بود و داستان تاثير گذاري هم داشت
خوب يادم هست 2011 که امتيازات آرکام سيتي بالا بود و جوايز درو کرد آنچنان خوشحال نشدم اما وقتي تو نظرسنجي برنامه صفر و يک که چند هفته ادامه داشت و در نهايت مجري برنامه اعلام کرد BATMAN بهترين بازي سال شد خيلي خوشحال شدم چون ميدونستم کساني که به اين بازي راي دادن فکر و حسشون خيلي بهم نزديکه و مهمتر اينکه هموطن هستن
ضمنا انتخاب بازی با توجه به امتیاز اون ملاک درستی نیست خیلی بازیها بودن که امتیاز بالایی هم داشتن اما باب میلم نبودن و خوشم نیومده
پس اینکه بگیم امتیاز یه بازی کم شده پس نباید برم طرفش واقعا اشتباهه
یه موضوعی رو هم قبول دارم!
اینکه وارنر بیشتر به فکر سوده بیشتره تا احترام گذاشتن به قهرمان و هواداراش
اگه فیلم بتمن و رابین دیده باشین و بحثها و مطالبی که در موردش نوشته شد خونده باشین خیلی خوب متوجه منظورم میشید اونجا هم وارنر مقصر واقعی بود!
با همه این اوصاف خدارو شکر که ما هوادارها از این نسخه هم راضی هستیم و به قول ایبرت که نسخه آخر شوالیه تاریکی رو پایانی شرافتمندانه میدونست این نسخه از بازی هم همین وضع رو داره

آخرین ویرایش:
براي من هم امتياز و نمرات مهم نيست
به عنوان طرفدار دائمي BATMAN هر نسخه اي از اين ابرقهرمان منتشر شده بازي کردم و خواهم کرد (از نسخه ATARI تا GENESIS و _________)
52238928370756962373.jpg

دليل اينکه امتياز AO پايينه شايد نداشتن نوآوري در حد انتظار منتقدين بوده (با اين حال و با توجه به اينکه شرکت سازنده تغيير کرد باز هم اين بازي تونست مخاطب رو کاملا راضي کنه خصوصا هوادارن خودش رو) به عنوان مثال Brothers A Tale of Two Sons بازي که تنها دو يا 3 ساعت گيم پلي داره و پروژه آنچناني هم نيست با استقبال خوب منتقدين مواجه ميشه و امتيازات بالايي هم بدست مياره چون فضا و سبک بازي براشون تازگي داره البته! خودم 3 بار توموش کردم و برام جالب بود و داستان تاثير گذاري هم داشت
خوب يادم هست 2011 که امتيازات آرکام سيتي بالا بود و جوايز درو کرد آنچنان خوشحال نشدم اما وقتي تو نظرسنجي برنامه صفر و يک که چند هفته ادامه داشت و در نهايت مجري برنامه اعلام کرد BATMAN بهترين بازي سال شد خيلي خوشحال شدم چون ميدونستم کساني که به اين بازي راي دادن فکر و حسشون خيلي بهم نزديکه و مهمتر اينکه هموطن هستن
ضمنا انتخاب بازی با توجه به امتیاز اون ملاک درستی نیست خیلی بازیها بودن که امتیاز بالایی هم داشتن اما باب میلم نبودن و خوشم نیومده
پس اینکه بگیم امتیاز یه بازی کم شده پس نباید برم طرفش واقعا اشتباهه
اره به خاطر همینه و گرنه موضوعش سوپر فوق العاده هست و گرافیکش هم حرف نداره

مدیرا معذرت میخوام اینو میگم ولی داش اس ام اس این گیم اسپات بی شعور یه کاری کرد تا حالا کدوم بازی سری ارکهام بتمن بد بوده؟تو با نمره کار داری یا با بازی؟؟؟
اولا که من تا حالا نمره های غیر منطقی از گیم اسپات به ندرت دیدم.
بعد هم من مشکل ضیق وقت دارم! بنابراین نمی تونم هربازی که کمی هم ارزش داشت بازی کنم. به خاطر این پرسیدم.
در ضمن کل سری آرکام تا حالا می شه دو تا بازی!! این نسخه هم یه Prologue بوده و این جور بازی ها معمولا کیفیت سری اصلی رو ندارن. مثال هاش هم زیاده. همین طور صدا پیشه های اصلی و سازنده ها هم عوض شده اند. پس این بازی در واقع یه آرکام تمام عیار نیست.

اولا که من تا حالا نمره های غیر منطقی از گیم اسپات به ندرت دیدم.
بعد هم من مشکل ضیق وقت دارم! بنابراین نمی تونم هربازی که کمی هم ارزش داشت بازی کنم. به خاطر این پرسیدم.
در ضمن کل سری آرکام تا حالا می شه دو تا بازی!! این نسخه هم یه Prologue بوده و این جور بازی ها معمولا کیفیت سری اصلی رو ندارن. مثال هاش هم زیاده. همین طور صدا پیشه های اصلی و سازنده ها هم عوض شده اند. پس این بازی در واقع یه آرکام تمام عیار نیست.

حرفت کلش اشتباه و الکیه ببیخشیدا مگه هر وقت صدا پیشه عوض شه بازی خراب میشه؟من همین الان اولین ویدیوی بازی رو دیدم که اسمش این بود:
Batman- Arkham Origins - New Game Plus - Intro & Killer Croc Boss Fight [PC 1080p] - YouTube
اولین ویدیوی بخش داستانی بازی هست و رو pc هست با اخرین تنظیمات بازی یعنی همه چی تو بازی از تهش استفاده شده.بازی که تو ویدیو فوق العاده بود این ویدیو های داخل بازی از همین هایی که تو ارکهام سیتی هم بود و قابلیت skip داشت که الان تو این ویدیو دیدم کل سری های بتمن ارکهام که باید میومدن جلوی این تعظیم میکردن کلا قابل مقایسه نبود قبلی ها با این.یا قیاقه شخصیت ها و گرافیک بازی طوریه که من دیدم 100 برابر ازکهام سیتی بود و کلا بازی همه چیش مخصوصا موضوعش 10 برابر ارکهام سیتی هست و فوق العادست !!! شما اگه بازی رو فرقی نداره رو pc یا کنسول (رو pc که از همه لحاظ بهتره) ولی کلا اگه بازی رو ببینی مخصوصا صدای بتمن احساس میکنی صدای بتمن تو ارکهام سیتی چه قدر شل و ول بود!!

فوق العاده است! خیلی بهینه است بازی من با 6790 دارم 45 تا میگیرم روی 1600*900

پس انصافا دم سازنده هاش گرم شاهکار کردن از همه لحاظ تو این بازی تو همه پلتفرم ها عالی عمل میکنه و برای pc هم خیلی عالی کار میکنه.خلاصه هیچ بازی ندیدم تا الان به اندازه این برای pc بهینه باشه!!حتی همون ارکهام سیتی هم خیلی لگ داشت.

اقا چرا فخر فروشی می کنید ؟ یکی پی سی ۵ میلیونی داره یکی ۱۰ یکی نه ی بازی ارزش این حرفا رو نداره با هم دوست باشید و از بازی تون لذت ببرید . بتمن رو نباید فقط ی بار بازی کرد باید تا سالها روی سیستم نصب باشه و هراز چندگاهی ی سرکی بهش کشید . مثل ارکهام سیتی که تا همین الان رو سیستم نصبه و اگر هم پاک شده دوباره نصب شده . بتمن برای من ی عمره . از زمان کنسول میکرو جنیوس و بازی بتمنش . همیشه می خواستم پنگوئن رو نیست و نابود کنم :دی البته نقابش اون شکلی بود ولی کلا به پنگوئن معروف بود :دی . درکل کرکتر خود بتمن علاوه بر دتکتیو و کاراگاه بودن نماد ی انسان سرسخته و من از اینش خوشم میاد و ی جورایی مرجع تقلید منه :دی

اقا چرا فخر فروشی می کنید ؟ یکی پی سی ۵ میلیونی داره یکی ۱۰ یکی نه ی بازی ارزش این حرفا رو نداره با هم دوست باشید و از بازی تون لذت ببرید . بتمن رو نباید فقط ی بار بازی کرد باید تا سالها روی سیستم نصب باشه و هراز چندگاهی ی سرکی بهش کشید . مثل ارکهام سیتی که تا همین الان رو سیستم نصبه و اگر هم پاک شده دوباره نصب شده . بتمن برای من ی عمره . از زمان کنسول میکرو جنیوس و بازی بتمنش . همیشه می خواستم پنگوئن رو نیست و نابود کنم :دی البته نقابش اون شکلی بود ولی کلا به پنگوئن معروف بود :دی . درکل کرکتر خود بتمن علاوه بر دتکتیو و کاراگاه بودن نماد ی انسان سرسخته و من از اینش خوشم میاد و ی جورایی مرجع تقلید منه :دی
براى حرف هات در مورد بتمن بايد گفت درود بر شرفت !

حرفت کلش اشتباه و الکیه ببیخشیدا مگه هر وقت صدا پیشه عوض شه بازی خراب میشه؟من همین الان اولین ویدیوی بازی رو دیدم که اسمش این بود:
Batman- Arkham Origins - New Game Plus - Intro & Killer Croc Boss Fight [PC 1080p] - YouTube
اولین ویدیوی بخش داستانی بازی هست و رو pc هست با اخرین تنظیمات بازی یعنی همه چی تو بازی از تهش استفاده شده.بازی که تو ویدیو فوق العاده بود این ویدیو های داخل بازی از همین هایی که تو ارکهام سیتی هم بود و قابلیت skip داشت که الان تو این ویدیو دیدم کل سری های بتمن ارکهام که باید میومدن جلوی این تعظیم میکردن کلا قابل مقایسه نبود قبلی ها با این.یا قیاقه شخصیت ها و گرافیک بازی طوریه که من دیدم 100 برابر ازکهام سیتی بود و کلا بازی همه چیش مخصوصا موضوعش 10 برابر ارکهام سیتی هست و فوق العادست !!! شما اگه بازی رو فرقی نداره رو pc یا کنسول (رو pc که از همه لحاظ بهتره) ولی کلا اگه بازی رو ببینی مخصوصا صدای بتمن احساس میکنی صدای بتمن تو ارکهام سیتی چه قدر شل و ول بود!!

نه قربون شکلت! دوستمون گفتن سری بتمن همش خوب بوده پس اینم خوبه من هم در جواب عرض کردم که بازی تغییر توی کادر تولید زیاد داشته! من اصلا نگفتم هر بازی ای که صداپیشه اش عوض بشه چرت می شه!!
به خدا من خودم فن بتمنم ملت! باهاش زندگی می کنم! این قدر ما رو نزنید!:d

خدا لعنتتون کنه :دی الان رفتم امولاتور میکروجنیوس رو گرفتم به یاد ۲۰ و اندی سال پیش . این اهنگ بازیش برای من پره از خاطره های بچگی بد نیست اینجا یادی کنم از روبوکاپ شینوبی فلینت استون و تینی تون بازیهایی که بچگیمون باهاشون گذشت :( چه زود پیر شدیم رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or