شایعه Batman: Arkham Origins برای کنسول های نسل بعد در دست ساخت است ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Toxic Fighter

کاربر سایت
batman1.jpg

اخیرا از یک منبع ناشناخته به سایت فرانسوی Gameblog.fr اطلاع داده شده که استدیوی Rocksteady در حال ساخت عنوان جدیدی از سری Batman: Arkham با نام Batman: Arkham Origins است و قرار است در E3 امسال معرفی شود

بر اساس این شایعات داستان بازی در دهه 50 یا 60 جریان خواهد داشت و حتی احتمال حضور چند نفر از اعضای Justice League مانند Superman و Green Lantern در آن وجود دارد

علاوه بر این گفته شده بازی برای کنسول های PS4 و XBox نسل بعد و احتمالا پلتفرم های نسل حاضر و در سه ماهه سال 2013 عرضه خواهد شد

منبع 1

منبع 2

ممنون.من عاشق این سریم اگه درست باشه واقعا خوشحال میشم

بتمن دهه 50-60 اصلا خوب نمیشه. لذت مخفی کاری به اون گجت ها و detective view بود.

خداکنه خبر راست باشه و بازی دوباره هم زیر دست راک استدی درست بشه
چون یک لحظه داشتم نگران میشدم گفتم الان رفت زیر دست استدیوی Warner bros بعد یک دفعه بخاطر پول گند زدن به بازی.

به امید یک Arkham city جدید؟:x

خداکنه خبر راست باشه و بازی دوباره هم زیر دست راک استدی درست بشه
چون یک لحظه داشتم نگران میشدم گفتم الان رفت زیر دست استدیوی Warner bros بعد یک دفعه بخاطر پول گند زدن به بازی.
به امید یک Arkham city جدید؟:x
همیشه بتمن زیر دست Warner Bros. بوده. وقتی DC Comics مال Time Warner هست انتظار داری بازیشون مال EA باشه (اونم وقتی خودشون ناشر بازی هم هستن؟؟؟!!!) مطمئن هم باش به هیچ عنوان کن برای بتمن نمیزارن. اون از فیلم هاش و این هم از بازی هاش. برای این که این شخصیت رو برترین Super Hero موجود نگه دارن سرمایه گذاری عظیم (حتی شده با ضرر دهی) میکنن و اگه خدای نکرده بخوان یه بتمن به استودیویی جز Rocksteady بدن مطمئنا یه 343i میسازن بعد میدن یه بتمن بسازن.

آخرین ویرایش:

داستان بازی قبل از دو شماره Arkham Asylum و Arkham City رخ میده
سازنده بازی به جای Roksteady شعبه مونترال Warner Bros .Games هست
و برای WII U /PS3 /XBOX 360 / PC در 25 اکتبر همین امسال عرضه میشه

آخرین ویرایش:

و برای WII U /PS3 /XBOX 360 / PC در 29 اکتبر همین امسال عرضه میشه

خوب انتظار می رفت که یه طورایی به زمانی قبل از دوشماره قبل بره، به طور کلی بازی توی Arkham City تموم شده بود.

و برای WII U /PS3 /XBOX 360 / PC در 25 اکتبر همین امسال عرضه میشه

Deathstroke هم که هست !! :دی
یه نسخه هم برای کنسول های 3DS و Vita میاد به نام Batman: Arkham Origins Blackgate
در کل تغییر سازنده میتونه به ضرر بازی تموم بشه ، ولی من امید کمی نسبت به بازی ندارم ! :دی فقط دوست دارم یه کم حالت مرحله ای تر داشته باشه. یعنی بعد از دو نسخه که حالت باز داشت (مخصوصاً نسخه دوم که محیط خیلی بزرگی داشت) این نسخه یه جورایی بخش بخش باشه و هر بخش با یه Villain مبارزه کنیم ! :دی یه چیزی تو مایه های Batman Vengeance.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or