Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
دوستان میخواستم یه نسخه از بازی رو بگیرم که همه دی ال سی هارو داشته باشه مثل دی ال سی Red Hood
کدوم پک کامله؟

هنوز چنین نسخه ای نیومده باید منتظر بود که همه ی DLC ها منتشر شه
در حال کاملترین نسخه از نظر DLC فقط اینه که اسکین های مخصوص PS4 رو داشته باشه+Harley Quinn که اونم میشه Special Edition ولی اگه همه ی DLC هارو میخواید فعلا باید صبر کنید

فرق پایان اول و دوم اش در چیه؟
پایان دوم میشه اصلی که کامل تره

- - -ویرایش - - -

یه خبر مهم و مسرت بخش برای طرفداران BATMAN

رئیس بخش بازی کمپانی برادران وارنر یعنی Ames Kirshen اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرده است که فرنچایز Batman برای ادامه پیدا کردن پتانسیلی نامتناهی دارد

دوستان میخواستم یه نسخه از بازی رو بگیرم که همه دی ال سی هارو داشته باشه مثل دی ال سی Red Hood
کدوم پک کامله؟
باید منتظره Game Of The Year Edition باشی که احتمالا ساله اینده میلادی منتشر میشه که همه DLC ها رو داشته باشه . حالا تاریخ دقیقش رو نمیدونم ولی معمولا GOTY ها به این زودیا نمیاد ولی احتماله بالا نسخه GOTY این بازی میاد.

- - -ویرایش - - -

تیکه ای که باید با hush بازی کنیم کجای بازی هست؟
من دو سه تا دی ال سی دانلود کردم مثل scare crow MISSION
چجوری این بخش را میتونم بازی کنم؟یا دی ال سی های دیگه رو؟
اون ScareCrew کلا Challenge mission هست. هم تو داخله مپ مشخص هست هم از داخله منو بخشه challenge ها در دسترس هست.

ج
ایی که میخوام با ارکام نایت مبارزه کنم و تو ماشین کلاد برست هست
بعد از زدن سیستم های خنک کننده ماشین اش
سریع با موشک من را میزنه اصلا نمیتونم رد کنم
یکم راهنمایی کنید
قسمت اخره مبارزه چیزه خاصی نیستش کلا. راحت dodge بده . لازم نیست سریع پشته سره هم تیر بزنی. سعی کن از بعضی ضربه هاش جاخالی بدی که با ماشین راحت میشه داد. خیلی طول نمیکشه تا از بین ببریش

دوستان این 3تا کد دی ال سی بازی بتمن چی هستن ؟؟

قیمتشون چقدر هست ؟

ارزش داره بازی رو با اون کد ها بخریم ؟
قیمتشون تو استور هست میتونی ببینی ولی در کل ارزشه خرید نداشته تا اینجا dlc هاش . چون اکثریت کوتاهن D:

باید منتظره Game Of The Year Edition باشی که احتمالا ساله اینده میلادی منتشر میشه که همه DLC ها رو داشته باشه . حالا تاریخ دقیقش رو نمیدونم ولی معمولا GOTY ها به این زودیا نمیاد ولی احتماله بالا نسخه GOTY این بازی میاد
شنیدم نسخه اسپشیال رجن ۳ همه دی ال سی هارو داره + سیزن پس ...درسته؟

درود
dlc داستانی نایتوینگ هم بعد این همه مدت منتشر شد خسته نباشید میگم که 13 دقیقه رو نابود شدن تا طراحی کنند ! یعنی نمیذاشتن این dlc رو سنگینتر بودن :دی
البته خب یکی از قسمت های پایانش رو خیلی طبیعی و خنده دار دراوردن :دی
یه سری عکس میذارم خواستید ببینید ;)

نایتوینگ هم به fear multi takedown مجهز شده :)

مفت مفت ارتقا درجه 8-|

کسایی که ارکهام سیتی رو رفتن با ماهی غولپیکر cobblepot اشنا هستن :>

یکی از جنبه های مثبت نایتوینگ نسبت به بتمن :دی

و اما ....

بازی رو تو چهارتا نکته خلاصه می کنم:
۱-هنوز باورم نمیشه این بازی حتی یکدونه باس هم نداشت که بتمن باهاش تن به تن مبارزه کنه!وقتی با AO مقایسه می کنم که اونم خود راک استدی نساخته و تیمشون در حد راک استدی توانمند نبود ولی بازی پر از باس فایت های فوق العاده و حماسی بود،یا اصن دو شماره اول بازی،واقعا دلسرد میشم و این نداشتن مبارزه تن با تن با یه باس فایت یه حرکت کاملا رو عقب بود!جالبه از اولین لحظه ای که عنوان بازی مشخص شد تا وقتی که بازی رو تموم کردم منتظر یه نبرد حماسی با AK بودم!
۲-
پایان بندی بیخود AK!عنوان بازی ایشون بودن،ولی اندازه پشم هم آخر بازی بهشون پرداخته نشد :|
۳-گرافیک و فیزیک بازی به طرز ناجوانمردانه ای عالی بودن!برخورد بتموبیل با اجسام و حرکت قطره های بارون رو لباس بتمن و عمق شهر حیرت انگیز بود واقعا!جالبه با این توضیحات فقط یک یا دو صحنه افت فریم داشت!
۴-این گیمپلی لعنتی!:dغنی ترین و متنوع ترین گیمپلی ای بود که تو بازی های اکشن ادونچر بازی کرده بودم!خود بتموبیل میتونست یه بازی جدا باشه!شاید اولش آدم در مورد بتموبیل یه ذره گیج بشه ولی بعد یه مدت دل کندن ازش سخته!

راستش قبل از عرضه بازی انتظاراتم خیلی بالا بود،ولی بازی خیلی خوب تونست تو زمینه گیمپلی و گرافیک حتی از انتظاراتم فراتر بره.اگه مشکل باس فایت و AK رو نداشت به راحتی میتونست لقب شاهکارو یدک بکشه.کاری که AC خوب از پسش بر اومد.

دوستان من الان رسیدم اینجا :

گاز توی شهر پخش شده و بتمن هم یه قطعه رو از یه جا پیدا کرده و توی ماشینش قرار داده که بتونه علی رغم پخش گاز تو شهر با ماشین رانندگی کنه .

میخام ببینم چه قدر دیگه تا آخره بازی مونده ؟ چند ساعته دیگه تمومه ؟

سلام به دوستان عزیز بازی خور :d
اخرین آپدیت ریجن 2 این بازی چه ورژنی هستش و چه حجمی داره ؟:|
لینکی ازش در دسترس هست ؟
در ضمن واقعا نیازه که اپدیت بشه ؟
مرسی @};-

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli

گاز توی شهر پخش شده و بتمن هم یه قطعه رو از یه جا پیدا کرده و توی ماشینش قرار داده که بتونه علی رغم پخش گاز تو شهر با ماشین رانندگی کنه .

حدود دو تا سه ساعت دیگر باقی مونده

شما الان حدود 80% حالت داستانی رو رفتین حدود 2 ساعت مونده از بازی

- - -ویرایش - - -

سلام به دوستان عزیز بازی خور :d
اخرین آپدیت ریجن 2 این بازی چه ورژنی هستش و چه حجمی داره ؟:|
لینکی ازش در دسترس هست ؟
در ضمن واقعا نیازه که اپدیت بشه ؟
مرسی @};-

ورژنشو نمیدونم ولی حجمش 4 گیگ هست و اینکه فکر نکنم چیز خاصی اضافه کنه و اپدیت کردنش ضروری نیست(فقط LeaderBoard های چلنج های جدیدو میاره فک کنم)

با سلام.خیلی دلم میخواد بدونم تاثیر مراحل فرعی در پایان بازی به چه صورت هست؟؟من تمام مراحل فرعی رو رفتم به جز حل کردن معماهای ریدلر و پیدا کردن تروفی هاش که انصافا این دو مورد خیلی سخته و طولانی که میخوام قیدش بزنم.آیا نمیتونم قسمت آخر بازی رو کامل ببینم؟؟آیا راهی هست تا این معما و تروفی رو سیوش رو بریزم...لطفا کمکم کنید.با تشکر.

با سلام.خیلی دلم میخواد بدونم تاثیر مراحل فرعی در پایان بازی به چه صورت هست؟؟من تمام مراحل فرعی رو رفتم به جز حل کردن معماهای ریدلر و پیدا کردن تروفی هاش که انصافا این دو مورد خیلی سخته و طولانی که میخوام قیدش بزنم.آیا نمیتونم قسمت آخر بازی رو کامل ببینم؟؟آیا راهی هست تا این معما و تروفی رو سیوش رو بریزم...لطفا کمکم کنید.با تشکر.
برای دیدن پایان کامل لازمه که ریدلر هم کامل کنید و اینکه سیوش هم میشه کپی کرد که باید فایلش رو دانلود کنین بعد از طریق فلشی چیزی به کنسول منتقلش کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or