Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
باید اون علامت سوال‌ها رو با اون اسلحه‌ی برقی یه طوری جابه‌جا کنید که اون لیزرِ به علامت سوالی برخورد نکنه. کت‌ومن هم می‌شه فرستاد وسط اونجا تا روی علامت سوال‌ها وایسه تا مثلاً اگه علامت سوال خاصی هست اون یکی تکون نخوره. یکم قلق داره ولی کلیت کار همینِ که این‌ها طوری تنطیم بشن که لیزر به علامت‌ سوالی نخوره.

دمت گرم کل بازی مراحل اصلی و فرعی رو تموم کردم فقط زیاد حس پیدا کردن تک تک تروفی های ریلدر نیست لینکی چیزی هست پایان اصلی بازی رو نشون بده ؟

اوایل بازی ام و راهنمایی میخوام!
آیوی رو سوار بت موبیل کردم اما یه مصافتی رو که میرم همش تانکهای دشمن محاصرم میکنن وقتی ام منفجرشون میکنم بازم بصورت اتوماتیک ظاهر میشن
چیکار باید کرد؟؟؟
سوال بعدی! راک استدی قبلا اعلام کرده بود از همون ابتدای بازی امکانش هست که با لباس پیشرفته بتمن بازی کرد! واقعا میشه؟

اوایل بازی ام و راهنمایی میخوام!
آیوی رو سوار بت موبیل کردم اما یه مصافتی رو که میرم همش تانکهای دشمن محاصرم میکنن وقتی ام منفجرشون میکنم بازم بصورت اتوماتیک ظاهر میشن
چیکار باید کرد؟؟؟
سوال بعدی! راک استدی قبلا اعلام کرده بود از همون ابتدای بازی امکانش هست که با لباس پیشرفته بتمن بازی کرد! واقعا میشه؟

اونجا باید چندتا از تانکها رو بزنی تا علامت نیم دایره بالای بتمبیل پر بشه بعد باید عدد 1 روی کیبورد رو بزنی تا ی موشک شلیک کنه ، این کارو باید چندین بار انجام بدی تا دوتا نیم دایره پربشه بعد که 1 رو میزنی 6 تا موشک شلیک میکنه و تمام تانکها رو میزنه و تموم میشه ،
در رابطه با لباس بتمن باید یکم جلوتر بری حدودا 3 الی 6% بازی رو کامل کنی تا بت سوییت توسط هواپیما برات فرستاده بشه ، تازه اونجا میفهمی ابهت بتمن یعنی چه :d
این از اون بازیاس که کامل نکردن اچیومنت هاش به خصوص بتمبیلش حرام است :d

راهنمایی
الان تقریبا 2 درصد رفتم اما باز گیر کردم! وقتی جت بتمن برا بت موبیل یه ابزار جدید آورد باهاش مانع روبرو خرابش کردم (با یه قلاب آهنی کشیدمش عقب) و بعدش با بت موبیل پریدم بالای ساختمون روبرو پیغام داد به حالت بتل مود در بیا اما نمیدونم بعدش چیکار باید کرد! هر چی به روبروم شلیک میکنم فایده ای نداره!

راهنمایی
الان تقریبا 2 درصد رفتم اما باز گیر کردم! وقتی جت بتمن برا بت موبیل یه ابزار جدید آورد باهاش مانع روبرو خرابش کردم (با یه قلاب آهنی کشیدمش عقب) و بعدش با بت موبیل پریدم بالای ساختمون روبرو پیغام داد به حالت بتل مود در بیا اما نمیدونم بعدش چیکار باید کرد! هر چی به روبروم شلیک میکنم فایده ای نداره!

اگه همون اوایل بازی منظورته و من فهمیده باشم کجا رو میگی ، باید قلاب بندازی به اون جایی که مشخص شده ، ولی قدرتش طوریه که میتون وزن بت موبیل رو تحمل کنه ، اونجار رو بگیر و با استفاده از این قلاب ماشین و ببر اونطرف سکو ها

تازه فهمیدم تنظیمات بیرون بازی همش خاموش بوده الان روشنش کردم رفتم داخل بازی کلا محو گرافیک شدم! فریم هم زیاد فرقی نکرد با قبل از آن کردنشون و خیلی خوبه هنوز.
گرافیکش محشره همینطور جو محیط، دیگه تقریبا بازیا دارن به CG نزدیک میشن تازه من تکنیکای Nvidia رو آن نکردم ولی تا اینجا بنظرم بهترین گرافیک رو بین بازی های امسال داشته در صورتی که اپن ورد هست و این همه جزئیات داره.

با اینکه پورتش داغونه بنظرم نسبت به این سیستمی که دارم فریم دهیش خیلی خوبه فقط همون یکم لگی که بعضی جاها میزنه مخصوصا سوار بتموبیل رو اعصابه که خداکنه با آپدیت فیکس بشه!
------
راهنمایی کنین، توی یکی از معما های ریدلر موندم:

"اسپویل نداره"
اینجا نمیدونم باید چیکار کنم، بنظر اون سبزه رو یک جوری باید برداشت که پله خم بشه به سمت بالا و بتموبیل بره بالا اما هر کار کردم نمیشه.
دوستانی که رفتن راهنمایی کنن.

آخرین ویرایش:
تازه فهمیدم تنظیمات بیرون بازی همش خاموش بوده الان روشنش کردم رفتم داخل بازی کلا محو گرافیک شدم! فریم هم زیاد فرقی نکرد با قبل از آن کردنشون و خیلی خوبه هنوز.
گرافیکش محشره همینطور جو محیط، دیگه تقریبا بازیا دارن به CG نزدیک میشن تازه من تکنیکای Nvidia رو آن نکردم ولی تا اینجا بنظرم بهترین گرافیک رو بین بازی های امسال داشته در صورتی که اپن ورد هست و این همه جزئیات داره.

با اینکه پورتش داغونه بنظرم نسبت به این سیستمی که دارم فریم دهیش خیلی خوبه فقط همون یکم لگی که بعضی جاها میزنه مخصوصا سوار بتموبیل رو اعصابه که خداکنه با آپدیت فیکس بشه!
------

"اسپویل نداره"
اینجا نمیدونم باید چیکار کنم، بنظر اون سبزه رو یک جوری باید برداشت که پله خم بشه به سمت بالا و بتموبیل بره بالا اما هر کار کردم نمیشه.
شما هونجا که تو عکس سمت چپ هستی با بتموبیل برو.بعد ctrl رو بزن. باقیش رو دیگه خودت دستگیرت میشه.

------

"اسپویل نداره"

عزیز با همین 7770 داری بازی میکنی که 1 گیگه؟ بعد لگ نمی گیری شما اصلا آخه رفیق من با 5870 1 گیگ داره لگ میگیره
میشه بگی رو چه تنظیماتی بازی کردی یا اینکه فایل config بازی هم دستکاری کردی یا نه؟

واقعا جاب سوال داره!من که زدم اپدیت شه!!!اما نمیدونم چیا اضافه میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان صفحه قبل گذاشتن

ویژگی های آپدیت 1.05 :

• Stability Fixes.
  • New Feature: Photo Mode.
  • New Feature: Force original voice-cast option for non-English territories.
  • Support for August additional content.
  • Updates for WB Play and Downloadable Content.
  • General gamplay, graphics, audio, UI and localization fixes.

شدت بارون تو آپدیت جدید خیلی کاهش پیدا کرده مخصوصا در حالت پرواز. بازی اصلا به اون صورت افت فریم نداشت فقط بخاطر ثابت شدن فریم ریت اینکارو کردن چون دو سه فریم اونم تو یه سری صحنه های خاص افت داشت. کاش میشد ورژن بازیرو به همون ورژن قبلی برگردوند

راهنمایی
الان اونجام که جوکر به باربارا شلیک میکنه و میافته روی زمین بعدش بتمن میره دنبال صندلی چرخ دار و با گوردون صحبت میکنه، بعد از درگیری لفظی بتمن و گوردون (البته گوردون با آسانسور میره) یه مانیتور باز میشه که چهار تا تصویر داره، روی هر کدوم زوم میکنم و اسکن اتفاقی نمیافته! یه پیغامی از باربارا میده به نظر من باید یه سر نخ ازش پیدا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or