Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
یک نکته‌ای رو بگم اون جایی که Thugها میگن بتمن انگار بال داره و اینها همش اشاره به Man-Bat هست..:d
آخه من ماموریت های اونم تموم کردم می گفتن.
اگرم اینطور باشه بازم این موضوع که از بتمن می ترسیدند سرجاشه.:d

چی شددددددد چی شددددددد؟؟؟؟ عجب بازیه و چه سورپرایزی تو چه لحظه ای

اسپویل شدید داره نخونید لطفا....

میخواستم کسی که دقیقا فهمیده جواب بده و اضافی هم نگه و دقیقا به اون بخش جواب بده چون بقیه بازی برا من مزش میپره اگه بیشتر توضیح بده

تو اون بخش که بتمن جوکر رو میبینه وقتی ناگهان برمیگرده و کپسول مواد شیمیایی دستشه من میخ کوب شدم اصلا انتظارشو نداشتم اصلا.... و بازی میره تو قالب کومیسر و میری تو ی زیر زمینی 5تا سلول هست که بتمن به کومیسر دقیقا نفهمیدم چی میگه ی چیزی راجبه خونشون فک کنم میگه ؟؟؟
جوکر چی کارشون کرده؟؟؟؟؟
لطفا بقیشو نگین چون دارم سورپرایز میشم ....اما فک میکنم اون طرف هم جوکر نبوده که شبیه جوکر شده کاملا در واقعه همون نفر 5 هست که سلولش خالی هست و بتمن دنبالشه ... لطفا چیز اضافه تری نگین دقیقا چیزی که راجب اون 5 نفر و خون و کاری که جوکر باهاشون کردرو بگین....نمیخوام سورپرایزام از بین بره..

چی شددددددد چی شددددددد؟؟؟؟ عجب بازیه و چه سورپرایزی تو چه لحظه ای

اسپویل شدید داره نخونید لطفا....

میخواستم کسی که دقیقا فهمیده جواب بده و اضافی هم نگه و دقیقا به اون بخش جواب بده چون بقیه بازی برا من مزش میپره اگه بیشتر توضیح بده

تو اون بخش که بتمن جوکر رو میبینه وقتی ناگهان برمیگرده و کپسول مواد شیمیایی دستشه من میخ کوب شدم اصلا انتظارشو نداشتم اصلا.... و بازی میره تو قالب کومیسر و میری تو ی زیر زمینی 5تا سلول هست که بتمن به کومیسر دقیقا نفهمیدم چی میگه ی چیزی راجبه خونشون فک کنم میگه ؟؟؟
جوکر چی کارشون کرده؟؟؟؟؟
لطفا بقیشو نگین چون دارم سورپرایز میشم ....اما فک میکنم اون طرف هم جوکر نبوده که شبیه جوکر شده کاملا در واقعه همون نفر 5 هست که سلولش خالی هست و بتمن دنبالشه ... لطفا چیز اضافه تری نگین دقیقا چیزی که راجب اون 5 نفر و خون و کاری که جوکر باهاشون کردرو بگین....نمیخوام سورپرایزام از بین بره..
توی AC جوکر هدف ذاشت که خونشو تو بیمارستان گاتهام پخش کنه که بتمن جلوشو گرفت با همون پادزهری که از Mr.Freeze گرفت حالا این چند نفر به دلیل خطاهای بیمارستانی درمان نشدن و دارن به جوکر تبدیل میشن
پ.ن:اینم مختصر و مفید :d

آخه من ماموریت های اونم تموم کردم می گفتن.
اگرم اینطور باشه بازم این موضوع که از بتمن می ترسیدند سرجاشه.:d
نه کلا بعد از تموم شدن ماموریت هم بازم Thugها در موردش حرف میزنن (نمیدونم باگه یا چیزه دیگه:d)

سوال من یعنی این قدر سخت بود که یک نفرم مارو راهنمایی نمیکنه :/
ادرس ادره پلیس کسی میتونه تو نقشه نشون بده؟ (خدا کنه مشکلم با رفتن اداره حل بشه )

تقریباً نزدیک پل دومی همون جزیره هستش بزرگ نوشته GCPD به رنگ آبی گمونم توی نقشه مثلث رو روش بزنید مارک هم بشه و خیلی سریع با بتموبیل بتونید داخل بشید

بچه ها کسی ریجن 1 آک بند همراه با DLC های پیش خرید رو میخواد بهم پخ بده

ممنون

سوال من یعنی این قدر سخت بود که یک نفرم مارو راهنمایی نمیکنه :/
ادرس ادره پلیس کسی میتونه تو نقشه نشون بده؟ (خدا کنه مشکلم با رفتن اداره حل بشه )

قسمت جنوبی جزیره Bleake هستش ... روی نقشه راحت میتونی پیداش کنی
یه راه دیگه اش هم اینه که بری شمالی ترین قسمت جزیره Miagani و وقتی به رودخونه رسیدی روبروت رو نگاه کنی که GCPD رو راحت میبینی

- - -ویرایش - - -

منم بلاخره بازی رو کامل 100 درصد کردم و full Knightfall protocol رو دیدم ... در یک کلام بازی فوق العاده تموم شد :x

آقاآقا هنوز شروع نکردم
از نظر داستان داستان هارلی کویین و ماشین سواری مربوط به scarecrow قبل داتان بازیه یا بعدش
کدوم اول برم که به ترتیب باشه؟

آقاآقا هنوز شروع نکردم
از نظر داستان داستان هارلی کویین و ماشین سواری مربوط به scarecrow قبل داتان بازیه یا بعدش
کدوم اول برم که به ترتیب باشه؟
scare crow که داستانی نیس و چلنجه :دی (برخلاف تریلرا )
هارلی کویین قبل بازی اتفاق می افته . همین طور redhood . شما خواستی هر دو تا رو قبل بازی انجام بده ولی برات فرقی نمیکنه :)

یکی بگه چقد مونده بازی تموم بشه دیگه حوصلمو سر برده (عیب بازی نیستا من پیر شدم دیگه :دی )

اونجام که اوراکل خودشو میکشه.
داستانه بازی هم خودش % داره میتونی نگاه کی لول
نصفش فک کنم رفتی !

50% استوری manbat رو رفتم. بعد هی میگه برو صدا ها رو بشنو. دقیقا چجوری باید بشنوم صدا هارو؟؟
در مورد ازیال هم میگه هر وقت اماده بود یک ارم بتمن اتشی روی پشتبوم ها میزاره. ایا دقیقا خودم باید بگردم برای سمبوله؟

این RIDDLER ها دهن اسفالت کنن خیلی زیادن . 243 تا ! تازه 20 درصدش رو گرفتم البته بدون GUIDE یا چیزی :|

- - -ویرایش - - -

50% استوری manbat رو رفتم. بعد هی میگه برو صدا ها رو بشنو. دقیقا چجوری باید بشنوم صدا هارو؟؟
در مورد ازیال هم میگه هر وقت اماده بود یک ارم بتمن اتشی روی پشتبوم ها میزاره. ایا دقیقا خودم باید بگردم برای سمبوله؟

manbat منظورت همون دکترس که شده خفاش خون اشام و باید بری توی شهر بر اساس صدایی که میده پیداش کنی و ازش نمونه بگیری ؟ :دی . اونو باید توی شهر بگردی بعد یه صدای مثل خفاش میاد . DETECtive mode میزنی توی هوا پرواز میکنه پیداش میکنی بعد GLIDE میکنی میری بالای سرش و میگیریش :دی . بهترین روشش هم اینه با BATMOBILE وقتی پیداش کردی تعقیبش کنی رسیدی نزدیکش JUMP بلند بزنی اینطوری راحت میگیریش
در مورد سوال دوم هم خودش اتوماتیک روی نقشه نشون میده هروقت AZREAL اماده باشه . معمولا 2-3 تا مرحله فرعی بری باز میشه دوباره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or