Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
والا تاثیر گذار بود در یک حد بودن به نظرم:d

همون طوری که خودت گفتی بتمن آخرین جوکر بود و ویروس جاکوبین منتظر یک فرصت بود تا کنترل ذهن بتمن رو در اختیار بگیره (به نوعی یک شوک) که این شوک رو بار اول تزریق گازمایع وحشت به بتمن وارد میکنه و به قول معروف ضمایر جا به جا میشن.. جوکر وارد ضمیر خودآگاه میشه و بتمن به اعماق ذهنش پرت میشه.. ولی وقتی Scarecrow میترسه و بار دوم گازمایع رو تزریق میکنه، باعث میشه بتمن کنترل بدنش رو دوباره به دست بگیره و با توجه به ترسی که توسط اون ماده ایجاد شده، جوکر رو برای همیشه زندانی میکنه

خیلی توپ توضیح دادی این دومی رو :| حالم یه طوری شد اساسی :دی
ایول :x
جواب پست قبلی رو هم همین جا میدم :دی
خیلی قشنگه انیمه بتمن بیوند . توش هم بروس وین رسما داغون شده (قیافش شبیه این بدبخت بیچاره هاس :| ) و صداگذارش هم kevin konroy بود که اصلا شاهکاره :دی
تو یه سکانس بازی رابین به بتمن گفت تو اخرین جوکر هستی ! ولی من درست نفهمیدم قضیه رو . بتمن تو کل بازی همه جا داشت جوکر رو میدید ! یعنی چی ؟ برای چی ؟ یعنی هنوز هم مقداری از خون جوکر تو بدن بتمن (سر قضیه ارکهام سیتی ) مونده بود ؟
ویروس جاکوبین چیه ؟ :دی بازی رو میجویی یا بازی میکنی ؟ :دی

خب تقریبا ۲۰ درصدی بازی کردم و باید بگم بازی همون چیزی هست که باید باشه :x
فقط خواستم بگم تنها منم که با بتموبیل حال کردم؟! :d

نه من خودم خیلی خیلی حال میکنم باهاش . اصلا رانندگی و مبارزات باهاش خیلی عالیه . فقط باید قلقش دستت بیاد . من که تا اواخر بازی اپگریدش هم نکرده بودم . بعد اپگرید اصلا یه چیز نابی میشه :دی

دارم با موبایل پست میدم این تگ اومد بالا:d ویروس اسمش طولانیه من این جوری بهش میگم... اخرین تلاش جوکر برای موندن تو بازیه.. چون میدونست دیر یا زود میمیره خون هایی رو اهدا کرد به صورت ناشناس که بزنن به ملت ولی بتمن جلوشونو گرفت.. تا اینکه متوجه میشه چندتا از زیر دستش در رفتن آلوده شدن.. ۴تاشون رو پیدا میکنه که یکی به نظر سالم میاد و مقاوم ولی اخر معلوم میشه اونم الوده شده و عملا راحی برای پیدا کردن درمان نمیزاره.. حالا ویروس چی کار میکنه باعث میشه طرف شخصیت جوکر رو بگیره و اعمال اون رو انجام بده اون دیدن جوکر توی بازی هم تلاشش برای گرفتن تن بتمنه که بروس بی اعتنایی میکنه تا جای ممکن
خیلی توپ توضیح دادی این دومی رو :| حالم یه طوری شد اساسی :دی
ایول :x
جواب پست قبلی رو هم همین جا میدم :دی
خیلی قشنگه انیمه بتمن بیوند . توش هم بروس وین رسما داغون شده (قیافش شبیه این بدبخت بیچاره هاس :| ) و صداگذارش هم kevin konroy بود که اصلا شاهکاره :دی
تو یه سکانس بازی رابین به بتمن گفت تو اخرین جوکر هستی ! ولی من درست نفهمیدم قضیه رو . بتمن تو کل بازی همه جا داشت جوکر رو میدید ! یعنی چی ؟ برای چی ؟ یعنی هنوز هم مقداری از خون جوکر تو بدن بتمن (سر قضیه ارکهام سیتی ) مونده بود ؟
ویروس جاکوبین چیه ؟ :دی بازی رو میجویی یا بازی میکنی ؟ :دی

یکی از دیالوگ های عالی بازی... (اسپویلر)

اسپولر
{بتمن بعد بلند کردن اوراکل}
جوکر: یادت میاد پارسال منو اینجوری بلند کردی؟ من یادم نمیاد. چون مرده بودم

خوب خیلی واضح بود که بروس وین نمرده چون اسمش پروتوکل نایفت فال هست یعنی قشنگ برنامه داشتن که اگر هویت بروس لو رفت مرگش رو فیک کنه.
کسی هم که فکر می کنه بمتن مرد به اینم فکر کنه بروس حاظر نمیشه آلفرد هم با خودش بفرسته هوا :d حتما بمب ها اول یکجا منفجر شده که بروس و آلفرد از طرف دیگه ای برن به Batcave
دیالوگ های اواسط بازی که بتمن می گه هدفش از این کار رو خیلی روشن می کنن ... مثلا وقتی ماموریت کتوومن که توسط ریدلر گرفتار شده رو تموم کنید بتمن یک سری دیالوگ می گه که چجوری می خواد بازنشسته شه.
البته درکل دو هدف داشت، یکی اینکه از نزدیکان محافظت بشه. اگر پایان بازی 100% رو انجام بدید نشون می ده که گوردون داره می ره عروسی رابین و باربرا.
دومی هم وقتی که هویتش لو می ره وقتی برید با مثلا خلافکارا مبارزه کنید تاکیدشون رو اینکه بابا این بروس وینه پولداره و فلانه ما دیگه نمی ترسیم ولی اگر هنوز هویت بتمن لو نرفته تو شهر بچرخید به دیالوگ ها جالبی برمیخورین مثلا می گن بتمن واقعا بال داره یا یک خفاش گنده است. یعنی اکثر ملت و خلاف کارها یکجورایی بتمن رو یک افسانه و فراانسان می دونن و هدف اسکرکرو هم این بود که بتمن رو در حد یک آدم معمولی که می ترسه و شکست می خوره بیاره پایین که دیدیم چی شد.

واما درمورد هویت کسی که در سکانس آخر به طرز ترسناکی به خلافکارها حمله می کنه.

- عزریل : نمی تونه باشه چون در پایان مراحل جانبی می تونه تصمیم بگیره بتمن رو بکشه و یا بره و از انجمن مخفیشون انتقام بگیره... در هر صورت نمی تونه بتمن شه و اینکه بگیم چون تو کمیک چندجا شد اینجا هم میشه حرف غلطیه.(دلیلش رو هم گفتم)
-رابین فعلی : هم که نمی تونه باشه چون عروسی کرده و می خواد زندگی کنه و دیگه تهش اگر بازنشست نشه رابین می مونه نه که بره مسئولیت سنگینتری مثل بتمن بودن رو بگیره. درکل هم بتمن هیچوقت تو کار های اصلی دخالتش نمی داد که به سرنوشت جیسون دچار نشه.
-نایتوینگ : به شدت بعیده چون خودش تو بلادهیون کار داره و از لحنش برمیومد که دوست داره اونجا باشه.
-جیسون تاد : در DLC خودش معلوم می شه که در ادامه ی پایان بازی جیسون به ردهود تبدیل شده و آدم می کشه اما به هر حال خیلی بهتر از آرکهام نایت بودنه و اصلا با این DLC این برداشت هم رد میشه.
-شخصیت هایی تو کمیک بتمن شدن : بعضیاشون خیلی به این پایان می خورن ولی تو 3گانه ی آرکهام اصلا اشاره ای بهشون نشد پس خیلی بی معنیه می شه این پایان و احتمالش کمه.
-خود بروس وین : این ایده رو تو یک سایت خوندم که می گفت بتمن نوع خاصی از سلاح اسکرکرو رو درست می کنه که آسیب جدی نداره ولی باعث می شه بتمن در نظر خلافکارا ها خیلی ترسناک بشه مثل سکانس پایانی و قسمتی که اسکرکرو از داروی خودش چشیده و از بتمن می ترسه.
یعنی قبلا بتمن به خاطر اینکه هویتش مشخص نبود و مثل افسانه ها بود ترسناک حساب می شد و به چشم آدم بهش نگاه نمی کردن ولی با آشکار شدن هویت این بهترین کار بود که بتونه همچنان ترسناک باشه.
مثلا در سکانس پایانی دو تا خلاف کار می گن بابا بتمن مرد اینم یکی مثل اون لباس پوشیده و ما ازش نمی ترسیم ولی وقتی برن به بقیه تعریف کنن که یک خفاش ترسناک به ما حمله کرد همه می گن بروبابا بتمن مرد و یواش یواش دوباره یک افسانه می شه که می گن یک خفاشی هست که حتی وقتی بتمن مرده به ما حمله می کنه و این حرفا اما همونطور که گفتم اواسط بازی یکسری دیالوگ بتمن پایان کارش رو مشخص می کنه که بتمن نمی خواد دیگه بتمن باشه و به آلفرد چند بار تکرار می کنه که این آخرین شبه...پس یکجورایی این برداشت در تضاد با حرفاشه و اینکه بی دلیل نیست آلفرد هی می پرسه آیا مطمئنی این رو می خوای؟ یعنی قراره بازنشست شه.
-کلا بحث اینکه فلانیه بتمن شده ملزم این است که بروس تائید کرده باشه و در بازی هم بتمن به کسی تائید نداد.

*برداشت من : به نظرم بتمنی که در سکانس پایانی دیدیم به آینده برمیگشت(پارادوکس:d) جایی که شاید باید بهش گفت beyond و بی خود نیست که راکستادی خانواده ای رو نشون می ده که به شدت به سرنوشت بروس نزدیکن و این یعنی این چرخه تکرار می شه و افرادی هستن که به بتمنی برازنده تبدیل بشن...یعنی بتمن به عنوان یک ایده تا آخر می ره و شاید بتمنی که دیدیم یک شخصی باشه که در آینده بروس تائیدش کرده و برای ترسناک بودن از fear gas هم استفاده می کنه.

برخلاف بعضی دوستان فکر نمی کنم پایان بازی اونقدر هم گنگ باشه و سازنده خواسته یک حرف روشن بزنه و اونم اینکه بتمن یک نماده ، یک ایده که هیچ وقت نمی میره.

خیلی دوست دارم بقیه برداشت ها و نظرات رو هم بدونم...لطفا بقیه هم نظر بدن.

آخرین ویرایش:
عزیزم با دکمه Sp در موقع ارسال کردن یک متن مخفی ایجاد میشه که میتونی عکس و اسپویلر ها و اونجا بزاری :|
این تصویری که گذاشتی اسپویل یکی از ویلن های بازیه که تو تبلیغات نبود و سوپرایز بود :|

دادا شما كه ديدي اون عكس رو راه مقابلش رو ميگي بيزحمت؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دادا شما كه ديدي اون عكس رو راه مقابلش رو ميگي بيزحمت؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

راستش نرفتم خودم اونو

چجوری باید مراحل man-bat رو شروع کرد؟
توی ارتفاعی بالاتر از ارتفاعی که داره پرواز میکنه ، پرواز کنید بعد بالا سر یا نزدیکش که شدید ، برید طرفش :دی خود بتمن خفتش میکنه و باقی ماجرا :دی برای دفعه های بعدی هم ، برای پیدا کردنش باید به صدایی که در میاره گوش کنید تا پیداش کنید :دی

سلام
دوستان نه میخوام سوال تکراری کنم نه چیز دیگه نه کاری دارم بتموبیل خوبه یا بده
من به کل از هر نوع ماشین سواری و رانندگی بدم میاد از قبیل(twisted metal - gran turismo - drive club ماشین جنگی و ...) به کل اصلا علاقه ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ندارم
فقط یه سوال تو بازی چقدر باید استفاده کرد از بت موبیل زیاد یا کم؟؟؟؟؟؟ (خواهشا اون چیزی که واقعا هست و جواب بدین)
از زیبایی بازی شک ندارم ولی این یه مورد 2 دلم کرده
مرسیـــــــــــ

سلام
من به کل از هر نوع ماشین سواری و رانندگی بدم میاد از قبیل(twisted metal - gran turismo - drive club ماشین جنگی و ...) به کل اصلا علاقه ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ندارم
فقط یه سوال تو بازی چقدر باید استفاده کرد از بت موبیل زیاد یا کم؟؟؟؟؟؟ (خواهشا اون چیزی که واقعا هست و جواب بدین)
مرسیـــــــــــ
فک کنم حدودا یک سوم بازی اجباری هست. بعضی از مراحل و Puzzle ها و riddler ها و .... رو همه رو باید با batmobil رفت .
رو اعصاب میره ولی چیزه بدی نیست !!!! در حده متوسط هست
به هر حال که بازیه خیلی قشنگیه مخصوصا اگر 2 شماره قبلی رو بازی کرده حتما بازی کن .

احتمال تخفیف خوردن Season Pass در آینده وجود داره؟
SP ها شده تخفیف بخورن ولی نه زودی بعده عرضه بازی
احتمالا 5-6 ماه دیگه سره تخفیفات ساله نو ممکنه تخفیف بزنن براش ! ممکنه ! حدسه منه
هیچ زمانه و گارانتی وجود نداره

دوستان بعد از اینکه اون تانک رو اسکن میکنم و میرم مرحله بعد که تو زیر زمین هست باید نزدیک 30 تا تانک بزنم وقتی تانک هارو میزنم و تموم میشه مرحله اصلی بازی دیگه نمیده او منو بالا که دنبال علامت سوال برم حالا چکار کنم

خوب خیلی واضح بود که بروس وین نمرده چون اسمش پروتوکل نایفت فال هست یعنی قشنگ برنامه داشتن که اگر هویت بروس لو رفت مرگش رو فیک کنه.
کسی هم که فکر می کنه بمتن مرد به اینم فکر کنه بروس حاظر نمیشه آلفرد هم با خودش بفرسته هوا :d حتما بمب ها اول یکجا منفجر شده که بروس و آلفرد از طرف دیگه ای برن به Batcave
دیالوگ های اواسط بازی که بتمن می گه هدفش از این کار رو خیلی روشن می کنن ... مثلا وقتی ماموریت کتوومن که توسط ریدلر گرفتار شده رو تموم کنید بتمن یک سری دیالوگ می گه که چجوری می خواد بازنشسته شه.
البته درکل دو هدف داشت، یکی اینکه از نزدیکان محافظت بشه. اگر پایان بازی 100% رو انجام بدید نشون می ده که گوردون داره می ره عروسی رابین و باربرا.
دومی هم وقتی که هویتش لو می ره وقتی برید با مثلا خلافکارا مبارزه کنید تاکیدشون رو اینکه بابا این بروس وینه پولداره و فلانه ما دیگه نمی ترسیم ولی اگر هنوز هویت بتمن لو نرفته تو شهر بچرخید به دیالوگ ها جالبی برمیخورین مثلا می گن بتمن واقعا بال داره یا یک خفاش گنده است. یعنی اکثر ملت و خلاف کارها یکجورایی بتمن رو یک افسانه و فراانسان می دونن و هدف اسکرکرو هم این بود که بتمن رو در حد یک آدم معمولی که می ترسه و شکست می خوره بیاره پایین که دیدیم چی شد.

واما درمورد هویت کسی که در سکانس آخر به طرز ترسناکی به خلافکارها حمله می کنه.

- عزریل : نمی تونه باشه چون در پایان مراحل جانبی می تونه تصمیم بگیره بتمن رو بکشه و یا بره و از انجمن مخفیشون انتقام بگیره... در هر صورت نمی تونه بتمن شه و اینکه بگیم چون تو کمیک چندجا شد اینجا هم میشه حرف غلطیه.(دلیلش رو هم گفتم)
-رابین فعلی : هم که نمی تونه باشه چون عروسی کرده و می خواد زندگی کنه و دیگه تهش اگر بازنشست نشه رابین می مونه نه که بره مسئولیت سنگینتری مثل بتمن بودن رو بگیره. درکل هم بتمن هیچوقت تو کار های اصلی دخالتش نمی داد که به سرنوشت جیسون دچار نشه.
-نایتوینگ : به شدت بعیده چون خودش تو بلادهیون کار داره و از لحنش برمیومد که دوست داره اونجا باشه.
-جیسون تاد : در DLC خودش معلوم می شه که در ادامه ی پایان بازی جیسون به ردهود تبدیل شده و آدم می کشه اما به هر حال خیلی بهتر از آرکهام نایت بودنه و اصلا با این DLC این برداشت هم رد میشه.
-شخصیت هایی تو کمیک بتمن شدن : بعضیاشون خیلی به این پایان می خورن ولی تو 3گانه ی آرکهام اصلا اشاره ای بهشون نشد پس خیلی بی معنیه می شه این پایان و احتمالش کمه.
-خود بروس وین : این ایده رو تو یک سایت خوندم که می گفت بتمن نوع خاصی از سلاح اسکرکرو رو درست می کنه که آسیب جدی نداره ولی باعث می شه بتمن در نظر خلافکارا ها خیلی ترسناک بشه مثل سکانس پایانی و قسمتی که اسکرکرو از داروی خودش چشیده و از بتمن می ترسه.
یعنی قبلا بتمن به خاطر اینکه هویتش مشخص نبود و مثل افسانه ها بود ترسناک حساب می شد و به چشم آدم بهش نگاه نمی کردن ولی با آشکار شدن هویت این بهترین کار بود که بتونه همچنان ترسناک باشه.
مثلا در سکانس پایانی دو تا خلاف کار می گن بابا بتمن مرد اینم یکی مثل اون لباس پوشیده و ما ازش نمی ترسیم ولی وقتی برن به بقیه تعریف کنن که یک خفاش ترسناک به ما حمله کرد همه می گن بروبابا بتمن مرد و یواش یواش دوباره یک افسانه می شه که می گن یک خفاشی هست که حتی وقتی بتمن مرده به ما حمله می کنه و این حرفا اما همونطور که گفتم اواسط بازی یکسری دیالوگ بتمن پایان کارش رو مشخص می کنه که بتمن نمی خواد دیگه بتمن باشه و به آلفرد چند بار تکرار می کنه که این آخرین شبه...پس یکجورایی این برداشت در تضاد با حرفاشه و اینکه بی دلیل نیست آلفرد هی می پرسه آیا مطمئنی این رو می خوای؟ یعنی قراره بازنشست شه.
-کلا بحث اینکه فلانیه بتمن شده ملزم این است که بروس تائید کرده باشه و در بازی هم بتمن به کسی تائید نداد.

*برداشت من : به نظرم بتمنی که در سکانس پایانی دیدیم به آینده برمیگشت(پارادوکس:d) جایی که شاید باید بهش گفت beyond و بی خود نیست که راکستادی خانواده ای رو نشون می ده که به شدت به سرنوشت بروس نزدیکن و این یعنی این چرخه تکرار می شه و افرادی هستن که به بتمنی برازنده تبدیل بشن...یعنی بتمن به عنوان یک ایده تا آخر می ره و شاید بتمنی که دیدیم یک شخصی باشه که در آینده بروس تائیدش کرده و برای ترسناک بودن از fear gas هم استفاده می کنه.

برخلاف بعضی دوستان فکر نمی کنم پایان بازی اونقدر هم گنگ باشه و سازنده خواسته یک حرف روشن بزنه و اونم اینکه بتمن یک نماده ، یک ایده که هیچ وقت نمی میره.

خیلی دوست دارم بقیه برداشت ها و نظرات رو هم بدونم...لطفا بقیه هم نظر بدن.
یک نکته‌ای رو بگم اون جایی که Thugها میگن بتمن انگار بال داره و اینها همش اشاره به Man-Bat هست..:d

کمک :((

تو ماموریت فرعی خفاشه گرفتم انداختم تو بت موبیل بعدش ماموریت پنگوئن گرفتم میگه برو بالای ساختمان (بتمن از ماشین پیاده نمیشه )من باید چکار کنم؟فکر کنم اول خفاشو ببرم ایستگاه پلیس . یک نفر لطف میکنه محل اداره پلیس تو نقشه برام بفرسته؟

بخدا شما مسلمون نیستید تک شنل منو بریدید

آخرین ویرایش:
سلام
مرسیـــــــــــ

batmobile تو بازی خیلی مهمه چون کارگردان اصلا بیشتر تمرکزش روی همینه و خیلی تو جزتیاتش کار کردن باید باهاش جاهای مختلف شهر بری یا تبدیل به تانک میشه و مبارزه کنی البته که واقعا هیجان انگیزه بیشتر کاربرد تانک داره تا ماشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or