Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
خوبه هنوز فقط یه نفر تونسته بازی کنه این همه نگرانی نمی دونم برای چیه ؟! :|بجای اینا یه سر به Twitch بزنید . یه چنتا استریم از نسخه PC ببینید . والا طرف داره با یه 760 بدون مشکل استریم میکنه . ایشون هم داره با Titan استریم میکنه .

1 ساعته دارم استریم هاشون رو میبینم هیچ مشکلی نبوده، شما هم ببینید نمیدونم شاید یه چیزی هست ما نمیبینیم .
کسی کاری به فقط یک نفر نداره، کلی آدم تو اینترنت دارن می گن بازی داغونه. دیگه وقتی Memory Leak داره از چی دفاع کنیم؟
پ.ن: اعصابم از این خورده که Arkham City و Arkham Asylum هر کدوم بیشتر از 2 میلیون نسخه تو استیم فروختن، بعد حاضر نیستن یکم زحمت بکشن یه چیز درست حسابی تحویل بدن!

کسی کاری به فقط یک نفر نداره، کلی آدم تو اینترنت دارن می گن بازی داغونه. دیگه وقتی Memory Leak داره از چی دفاع کنیم؟
پ.ن: اعصابم از این خورده که Arkham City و Arkham Asylum هر کدوم بیشتر از 2 میلیون نسخه تو استیم فروختن، بعد حاضر نیستن یکم زحمت بکشن یه چیز درست حسابی تحویل بدن!

منم کاری به یه نفر ندارم چون حساب نمیشه که بازی مشکل داره ! حرفم اینه که وقتی از چیزی مطمئن نیستید چرا جو الکی توی تاپیک درست میکنید.
شما زحمت بکش اون 2تا لینکی که دادم به علاوه ی این یکی (روی 970 استریم میکنه) رو یه نگاه بنداز . اگه مشکلی دیدید به ما هم بگید.

اینم یه مقاله ی جدید. کلا این قفل سخت افزاری به شدت روی فریم بازی تاثیر میزاره. نمیدونم چرا. نمیدونم کسی خونده یا نه ولی بازی روی 30 فریم قفله. و باید برید توی فایل BMSystemSettings.ini و دستی عوض اش کنید. به شدت افت فریم داره و ملت بدجوری شاکین. توی فروم های خارجی میخواستن پولشون رو برگردونن و پیشنهاد میکردن که اصلا نخرید. ولی انگار داستان بازی خیلی خیلی خیلی قشنگه.

Batman Arkkham Knight DLC Pack

آخرین ویرایش:

اخه عجیبه نسخه های کنسولی فوق العادس !
این pc مگه چه اتفاقی افتاده روش که این طوریه بازی :| لعنت به هرچی nvidia gameworks ! ارکهام سیتی هم اوایل مشکلاتی داشت ولی نه این قدر ! حتی ارکهام اوریجینز از نظر گرافیکی خیلی بهینه بود و تنها مشکلش تو باگ های خود بازی بود که تو این باگ زیادی وجود نداره و همش این گرافیک لعنتیه که نابود کرده بازی رو :| انشالله با اومدن اپدیت اکی میشه ;)
راستی ! این 30 فریم هم باشه مشکلی پیش نمیاد و خیلی تفاوتی هم ایجاد نمیکنه !

پ.ن : راسته که نسخه کنسولی پورت شده رو pc ؟! :-o اگه این طوره یعنی خاک :d

به نظر من مشکلات نسخه PC تا حدی زیر سر nvidia gameworks هم هست .... یعنی من آرزو به دل می ندم این اواخر یه بازی رو اینا ساپورت کنند و از نظر پرفورمنس گند نزنه، اینکه عملکرد بازی رو کارت های AMD رو دست کاری می کنند به کنار ولی به نظر من رو بهینه سازی بازی هم نقش دارند و گند میزنند تو این مسئله ....
کلا تو هر چی گند پرفورمنسی بزرگ پای این nvidia gameworks وسطه ....

منم کاری به یه نفر ندارم چون حساب نمیشه که بازی مشکل داره ! حرفم اینه که وقتی از چیزی مطمئن نیستید چرا جو الکی توی تاپیک درست میکنید.
شما زحمت بکش اون 2تا لینکی که دادم به علاوه ی این یکی (روی 970 استریم میکنه) رو یه نگاه بنداز . اگه مشکلی دیدید به ما هم بگید.

شما یک نگاهی به استیم و Review های ملت توی استیم که بازی رو گرفتن بنداز میفهمی چه خبره

ما هی گفتیم صب کنید بازی بیاد بعد نظر بدین ی سری از دوستان می گفتن راک استدی اینجور اونجور برای پی سی فلانه بصاره که اینطوری شد :d نسخه ی پی سی چشم خورد به نظرم :d البت باید دیدی با پچ درس میشه یا نه ؟:d

والا منم تریلرو ک nvidia work نشون میداد فهمیدم بازی بهینه نیست ولی دوستان هی میگفتن نه راک استدی فلان بیسار...اینم راک استدی...دزد جدید pc گیمینگ بعد از ubisoft وارنر شده.

ممکنه پورت نسخه کنسولی خوب باشه اونم احتمالا تنظیمات low اجرا میشه تا همه راضی باشن .
اینکه کنسولا کلا ر.. که شکی توش نیست
حالا اینقدر ایه یس نخونید صبر کنید بینیم چی میشه . نهایت یه اپدیت میدن اوکی میشه

از mkx که دیگه تخیلی تر نیست که دیدیم با اخرین اپدیت اوکی شد

من قبلا که گفتم...انویدیا فقط بلده بهینه بازیارو خراب کنه حتی روی کارتهای خودش...90% کسایی که بازی کردن میگن مشکل دارن و 100% amd دارا که بازی اصلا بهینه صفره رو کارت های amd". تو استیم و فروم خود سایت که داره فحش میخوره و میگن دزد به راک استدی و وارنر.اوناییم که مشکل نداشتن واسه 2 ساعت بوده و بعد کرش. انویدیا و وارنر هر بازی دادن واسه pc بهینه نشده دادن.این یعنی دزدی.

والا منم تریلرو ک nvidia work نشون میداد فهمیدم بازی بهینه نیست ولی دوستان هی میگفتن نه راک استدی فلان بیسار...اینم راک استدی...دزد جدید pc گیمینگ بعد از ubisoft وارنر شده.
من قبلا که گفتم...انویدیا فقط بلده بهینه بازیارو خراب کنه حتی روی کارتهای خودش...90% کسایی که بازی کردن میگن مشکل دارن و 100% amd دارا که بازی اصلا بهینه صفره رو کارت های amd". تو استیم و فروم خود سایت که داره فحش میخوره و میگن دزد به راک استدی و وارنر.اوناییم که مشکل نداشتن واسه 2 ساعت بوده و بعد کرش. انویدیا و وارنر هر بازی دادن واسه pc بهینه نشده دادن.این یعنی دزدی.

دقیقا از کجای اون تریلر فهمیدید که بازی بهینه نیست ؟! چون هر چیزی که توی اون تریلر نشون داد انویدیا، تو بتمن های قبلی هم استفاده شده بوده و مشکلی هم نبوده. !!!!

مورد دیگه اینکه توی عمر هیچ موقع، بازیی ندیدم که احتیاج به پچ و فیکس نداشته باشه. پس این بازی هم از این قضیه مستثنا نیست. منم نمیگم بازی بی نقصه ولی این چیزیایی که میگن توی استریمهای که با دو تا چشمام دیدم ، نبوده .

یعنی خداییش اینقدر سخته برید Twitch رو چک کنید ؟!

نمیدونم چرا ولی باورم نمیشه این حرفا ! یعنی تا خودم نبینم ول کن نیستم . الان تهران نیستم رسیدم تهران به خاطر بچه های بازیسنتر (:دی) میذارم بازی اول رو PC دانلود شه ببینم چه جوری شده :|
کارت گرافیک خودم AMD r7870 2gb هست . حالا این درایور جدیده رو نصب میکنم ببینم چه جوریه .
ولی جدی از @Chimera خواهش میکنم از یه نرم افزاری مثل fraps یا ... استفاده کنن ببینیم حداقل فریم چه قدر میده ! 60 فریم هم اجباری نیست جدا که تنظیم کنیم روش.

دوستان یه سوال میپرسم خواهشا جواب بدید . الان بازی تو استیم حجمش 35 گیگه ؟! اخه یعنی چی ! نسخه کنسولی 50 گیگه بعد رو pc با دانلود 35 گیگ میشه بازی کرد ؟

- - -ویرایش - - -

؟! :دی دوست عزیز فازت چیه ؟
چون تو استيم بازى فشرده شدست و حجمش كمتره

متاسفانه از این خبرا نیست !
من که 980 گرفتم همون موقع رفتم برای رجیستر کردن کارت بلکه ی کوپنی چیزی بگیرم اما دیدم همه چی وصل میشه به جایی که شما اون کالا رو خریداری کردی
و از اونجایی که تمام این اجناس از بیرون از کشور وارد ایران میشن و تحت نام ی گارانتی خاص قرار می گیرن اسم و نامی از فروشنده اصلی اون ور آب در دسترس نیست
فرضا سایت انویدیا برای خریداران کارت هاش بسته به نوع قاره و منطقه جغرافیایی فروشگاه های معتبری که مستقیما زیر پوشش چتر فروش این شرکت فعالیت می کنن و certificate دارن همراه با آدرس و شماره تماس گذاشته . این یعنی شما باید به طور مستقیم از یکی از این فروشگاهها خرید میکردید و اون فروشگاه یک کوپن حاوی کد 15 رقمی به شما میداد که بعد داخل سایت انویدیا ثبت میکردید و steam code بازی رو دریافت و تو اکانت استیم خودتون وارد می کردید تا بازی براتون آنلاک بشه
در ضمن داخل سایت انویدیا این کار تاریخ معینی داره و گفته بعد از دریافت کد استیم و وارد کردنش داخل اکانتتون ممکنه استیم کد فعال سازی بازی رو به شما نده چون طبق توافق تعداد این cd-key ها محدود خواهد بود. در رابطه با لبتاپ و کارت گرافیک و کالاهای اینچنینی اگر هم کارتی گیفت کُدی چیزی هم داخلش باشه توسط وارد کننده و یا گارانتی دزد محترم برداشته میشه .

کلا ما تو دنیا رقمی حساب نمیشیم . تمام آدرس های داخل سایت انویدیا برای فروشندگان مجاز محصولات انویدیا در خاورمیانه مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس هست :| حتی من که از طریق یکی از دوستان از ابوظبی کارت رو گرفتم گیفت کارت یا کدی داخلش ندیدم .

اگه بدن من 1 کاریش می کنم دست هایی پشت پرده دارم:d

می گم رضا تو هم deep cool rgb گرفتی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or