Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
بتمن هم با بت موبیل دیگه میرن دور دور
همین طور پیش بره کل بازی رو تو دمو میدن نه به اون اوایل از دسته سازنده قطر نمی چکید

آخرین ویرایش:
پریویوها همـ سرازیر شدند .

game has moved too far from what made the series special
eurogamer

Batman : Arkham Knight is a sprawling complicated buffet of gaming genres
polygon

Batman : Arkham Knight is a fun distraction but it's not Batman
engadget

So I’m relieved and excited and only now entirely hopeful after finally playing Arkham Knight
Is it going to be a different Batman game to those we’ve played before? Yes
but then so has been every other Rocksteady Batman game
And that’s never been a bad thing
gamesradar

من فقط امیدوارم هر وقت که بخوایم بتونیم به حالت Battle mode بتلمبیل وارد بشیم! خیلی بد میشه اگه فقط مخصوص بعضی سناریو ها باشه :| :|
شما چی فک میکنین؟

اقا عجب چیزی بود این تریلر :| این قدر که اینا قشنگن من دیگه نیاز به بازی ندارم :دی فقط امیدوارم لو ندن بیش تر از این بازی رو :|
به طرز وحشتناکی این بتمن طبیعیه :| حرکات بدن و لباس هیچ کدوم تو کات سین رندر شده اتفاق نمی افته :| همش با موتور گرافیکی خود بازی به صورت real هست :x گرافیک پلی 4 که این باشه دیگه چه انتظاری باید از pc داشت :|
تا الان موسیقی متنش خیلی تو بازی معلوم نیست و قاعدتا به قشنگی موسیقی های arkham city نمیشه ولی احتمالا بازم با روح و روان ما بازی کنه :x
فقط باید منتظر بازی موند :| خدایا :((:((

دوستان یک سری توضیحات در مورد شخصیت posion ivy میدید. یکی از دشمنان بتمنه که باهاش میجنگیم یا نه؟خیلی ممنون.

poison ivy کلا داستانش درازه :دی یه سری روایت حالا هست در موردش تو کمیک های بتمن باید خودت بخونی .
ولی اره ، دشمن بتمنه که تو این تریلر تقریبا یه جورایی رفیق و دشمن بود :دی

- - -ویرایش - - -

52698996723666026241.jpg

نمیدونم چرا یک حسی بهم میگه این نسخه از دو نسخه اول پایینتر خواهد بود...
واقعا امیدوارم خلافش ثابت شه و در حد اونا باشه (بهتر که نمیشه انصافا) ... این پریویو هایی که پیمان سواستیکا گذاشته هم کمی نگران کردن...

واقعا امیدوارم خلافش ثابت شه و در حد اونا باشه (بهتر که نمیشه انصافا) ... این پریویو هایی که پیمان سواستیکا گذاشته هم کمی نگران کردن...
من حدس میزنم شما با بت مبیل حال نکردی که به گیم پلی اضافه شده، بهتره بهش مثل یه نوآوری تو گیم پلی بازی نگاه کنی

اتفاقا بر خلاف نظر شما این نسخه از دو نسخه قبل خیلی بهتره البته اینم بگم منتقدا با ورود به نسل هشت خیلی سختگیر تر شدند شاید از نظر متا جلو اون دو تا کم بیاره
خداییش تو به ابهت arkham knight نگاه کن ماشین بتمن که جای خود دارد

من حدس میزنم شما با بت مبیل حال نکردی که به گیم پلی اضافه شده، بهتره بهش مثل یه نوآوری تو گیم پلی بازی نگاه کنی
اتفاقا بر خلاف نظر شما این نسخه از دو نسخه قبل خیلی بهتره البته اینم بگم منتقدا با ورود به نسل هشت خیلی سختگیر تر شدند شاید از نظر متا جلو اون دو تا کم بیاره
خداییش تو به ابهت arkham knight نگاه کن ماشین بتمن که جای خود دارد

عقل بنده در اوج هایپ سیر می کنه... حسم ضد حال میزنه...
هر جور نگاه می کنم و فکر می کنم بیشتر به این درک میرسم که حسم چرت میگه ولی ...

تریلر که فوق العاده بود، منتها اون Preview ها گرچه بیشتر حرفشون اینه که بازی دیگه Batman نیست (که نمی فهمم منظورشون چیه چون حال ندارم کامل بخونمشون الان)، منتها من این حس بدو نسبت به بازی دارم که پایین تر از حد انتظارات بشه و منتقدا قیمه قیمش کنن

دوستان این scarecrow نمیدونم چرا تو دلم نشسته حتی بیشتر از بتمن

خواستم ببینم شما هم اینطوری هستین یا من خلم

- - -ویرایش - - -

عقل بنده در اوج هایپ سیر می کنه... حسم ضد حال میزنه...
هر جور نگاه می کنم و فکر می کنم بیشتر به این درک میرسم که حسم چرت میگه ولی ...

اتفاقا من قبل از اومدن the witcher 3 ازش منتفر بودم ولی با بازی کردنش عاشقش شدن طوری که رفتم سیزن پس بازی هم خریدم
بستگی به خودت داره شاید بعد از بازی کردن بتمن ثابت بشه که حست اشتباه بوده یا بر عکس این بازی با سلیقه شما نمیخونه که البته بعیده گیمری از این بازی بدش بیاد

یه کم Believe داشته باشین :دی مزخرفات WB رو که بذاریم کنار ، راکستدی کارش حرف نداره :دی گیم پلی که قطعاً بارشو بسته و تکمیله :دی از بعد فنی هم اینهمه بازی دارن دانگرید میشن ، اینکه با وجود UE3 بازم همچین محیط و اتمسفر گولاخی رو خلق کرده اونم بدون دانگرید :دی به شخصه به عنوان یه بتمن فن خیلی بهش امید دارم و به عنوان آخرین بتمن از سری آرخام ، به نظرم راکستدی سنگ تموم میذاره :دی

اتفاقا من قبل از اومدن the witcher 3 ازش منتفر بودم ولی با بازی کردنش عاشقش شدن طوری که رفتم سیزن پس بازی هم خریدم
بستگی به خودت داره شاید بعد از بازی کردن بتمن ثابت بشه که حست اشتباه بوده یا بر عکس این بازی با سلیقه شما نمیخونه که البته بعیده گیمری از این بازی بدش بیاد
هنوز از فنای بزرگ بتمنم... احتمالا امروز فردا هم پیشخریدش کنم... با عناوین قبلم زندگی کردم... بازی واقعا mind blowingه... فقط مطمئن نیستم به حماسی بودن و شاهکار بودن عناوین قبلی برسه... سطح یک عنوان GOTY

هنوز از فنای بزرگ بتمنم... احتمالا امروز فردا هم پیشخریدش کنم... با عناوین قبلم زندگی کردم... بازی واقعا mind blowingه... فقط مطمئن نیستم به حماسی بودن و شاهکار بودن عناوین قبلی برسه... سطح یک عنوان GOTY

اتفاقا من از این نظر با شما موافقم قطعا نمیتونه موفقیت های batman arkham city رو تکرار کنه ولی پیشترفت های مهمی داشته به یک امید بازی در شان بتمن برای شما که فن بتمنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or