Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
الان با این سیستم Ultra که معرفی شده میشه روی 60 فریم آخرین تنظیمات بازی کرد ؟ من که فکر کنم ، نسل هشت نسل بدیه برای پرفومنس بازیا...
تو نسل های قبلی بازی های گرافیکی رو قطعا میتونستیم با گرافیک های High-End روی 60 فریم بازی کنیم به غیر از Crysis 1 که اون سالی که اومد ، دنیای گرافیکی گیمینگ رو منقلب کرد ، تو این نسل با قویترین کارتا که 980 و تایتان ایکس هم هست بعضی جاها میاد زیر 55 ، این خیلی بده ، یعنی سخت افزار ها جواب گوی این نسل نیستند ، مگه اینکه بخوای SLI یا Cross کنی !

آخرین ویرایش:
عزیر من کجاش غیر معقوله خیلیم معقوله همه چیش قابل هضم ـه سیستم بالا ینی Unity ! این الان برا آخرین تنظیمات ـه بعدم بهینه سازی تو نسل 8 ینی این که با همین سیستم 60 فرم رو دیگه بده اگه نداد باید اونوقت بگی بهینه نیست بعدم الان GTA V با کلی بهینگی رو این سیستم 60 فرم ثابت رو نمیده اون وقت انتظار داری این که بیسش نسل هشته چنین سیستمی نخواد ؟ :| به گرافیک بازی توجه کردی ؟
طبق سیستم مورد نیاز بازی راحت میشه با 760 که ایده آل کار ـه قشنگ با تنظیمات معقول بازی کرد ....
اصلا معقول نیست! این سیستم چه کمی از سیستم پیشنهادی Unity داره؟ CPU و RAM که یکیه، فقط Unity 780 میخواست این 980!
ضمنا الان من باید راکستدی رو با یوبیسافت یکی کنم؟ یوبیسافت تو بهینه سازی وضعیت ــش خرابه اما از راکستدی انتظار دیگه ای میره!
گفتم برای 60 فریم و 4k معقولانه هست در غیر این صورت نه!
مشخصه که اصلا برای بهینه سازی رو PC وقت نمی زارند، به این روال پیش بره DX12 هم بیاد هیچ اتفاق خاصی نمی یوفته چون باید رو بهینه سازی کار بشه، ببینید راکستار با DX11 چکار کرد نسخه کنسولی رو با سخت افزار مشابه رو PC مقایسه کنید! اگر وقت گذاشته بشه تو همین وضعیت فعلی و بدون برنامه نویسی low level هم میشه بازی رو به بهترین شکل بهینه کرد اما مشکل اینه که اینا فقط کنسول رو پلتفرم ــی حساب می کنند که باید روش بهینه سازی انجام بشه !

منبع خودمم :دی اصلا دلت میاد رو حرف استاد (خودم :>) حرف بزنی ؟ :دی نه اصلا داریم ؟ :-/
:| jason todd رابین تو بازیه ؟ سوتی دادیا ! تیم تو بازیه نه جیسون !
این رابین هم که قراره باشه خود تیم هست دیگه :|
این کمیک جدیده که اومده از بازی (کمیک شماره 9) که 4 روز پیش اومده توش رابین رو نشون میده با سویت جدید ! یعنی همین اسکینی که عکس فیگورش اومده !
همه اینایی که گفتم یه زمانی رابین بودن خب :|

راستی دوستان تریلر کی میاد؟

Trailer update
Arkham Knight sneak peek and countdown starting tomorrow at around 6pm London time

Sefton Hill کارگردان Batman : Arkham Knight

فردا تیزر همون تریلر وعده داده شده پخش و شمارش معکوس واسه اصل کاریـه شروع میشه ! :d

Trailer update
Arkham Knight sneak peek and countdown starting tomorrow at around 6pm London time

فردا تیزر همون تریلر وعده داده شده پخش و شمارش معکوس واسه اصل کاریـه شروع میشه ! :d

:| باو واسه تریلر من ندیدم این قدر جو بدن !
الان اعلام کرده که امروز تازه تیزرش میاد ؟ :|

Trailer update

اینا هم دارن حرکت Batman v Superman رو میزنن :d
نمیدونم چه کاریه مارو دق میدن :d

همچین سیستم معقولی نمیاد اونم در صورتی که نسخه های قبلی بشدت بهینه بودن و خوب اجرا میشدن.
ولی خوب به عنوان یک PC Gamer که تجربه داره سیستم مورد نیاز چرت و پرت زیاد دیدم که اصلا حقیقت نداره اینم ممکنه همونطور باشه!
ولی بازم جای نگرانی نیست با یک 560 که حداقلشه یا توی کارتای AMD با همون 7790 یا 7770 ـم میشه بازی کرد اون Vram ـم بچه ها زیاد جوگیر نشین! Vram اصل جایی که به کار میاد سر تکسچرا هست فوقش تکسچر فول اچ دی نمیزارین خو مگه مجبورین؟ :دی تو بقیه چیزا خیلی روی وی رم تاثیر نمیزاره تنظیمات گرافیکی.
من میترسم بهینه نشده باشه و CPU خوره داشته باشه :دی

ساعت 21:30 یه تیزر از تریلر جدید به نمایش در میاد و ثانیه شمار واسه تریلر اصلی شروع میشه.
توییتر sefton hill رو نگاه می کردم، یکی یه عکس گذاشته بود و گفته بود تو خرده فروشی Gamestop دیده گفتم ایجا هم بزارم خیلی خوفه ....

ساعت 21:30 یه تیزر از تریلر جدید به نمایش در میاد و ثانیه شمار واسه تریلر اصلی شروع میشه.
توییتر sefton hill رو نگاه می کردم، یکی یه عکس گذاشته بود و گفته بود تو خرده فروشی Gamestop دیده گفتم ایجا هم بزارم خیلی خوفه ....

9.30 به وقت کی ؟ :دی
این عکسه عجب چیزیه پسر :| بتمن رو در روی ارکهام نایت :(( همینو بزرگشو بدن خوراکه صفحه دسکتاپه :دی

- - -ویرایش - - -

راستی دوستان با سیستم من به نظرتون چند فریم میده رو چه تنظیماتی ؟ :دی

raedon hr7870 2gb
core i7 2700k
ram 16 (خیلی مهم نیست میدونم :دی)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or