Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
گاد آو وار هیچ گونه دی ال سی ای نداره.
بتمن هم برای دسترسی به تمام دی ال سی هاش باید 40 دلار بدین سیزن پس بخرین. برای کسایی که بازیو پیش خرید کرده بودن یه دی ال سی 20 دقیقه ای + سه تا چلنج در نظر گرفته شده بود.
ویچر هم که چیزی حدود 16 تا دی ال سی رایگان داره که اکثرا یه سری ماموریت و کوئست اضافی و اینان + این که قراره براش دی ال سی پولی بیاد که بیست ساعت محتوا به بازی اضافه میکنه.
این بحث آپدیت و دی ال سی هم کلا دوتا چیز جداست. دی ال سی یه محتوای اضافه س در حالی که آپدیت اکثرا برای رفع مشکلات بازی ها منتشر میشه. البته بعضی بازی ها مثه درایو کلاب آپدیتشون به نوعی پچ هست و چیزایی مثه آب و هوای بارونی و غیره اضافه میکنه.
پس با این اوصاف زیاد روی دی ال سی حساب باز نکنیم که اکثرشون پولی هستند

كلا dlc مهم ميست همين ود بازي من فكر ميكردم خيلي طولانيه!نگوو كوتاهه!متوسطه!نميخوام زود تموم شه پس قسمتهاي فرعي روبرم بهتره!
راستي اون خفاش خون اشامو چطوري رد كنم؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

خواهش ميكنم
نه از دست رفتنى نيست ولى هر جا ديدى بگيرشون چون به هرحال بايد برگردى اونجا:|كلا يعنى بدبختى [MENTION=27793]aliahmadi2[/MENTION]
aliahmadi2@

من هم تستی زدم بعضی جاها میاد زیر 60 فریم تا 55 فریم تقریبا بعدم سریع 60 میشه همه ی افکت ها هم کار می کنه مشکل تکسچری نداشتم اما یعضی از تکسچرهای قسمت های پرت خیلی بی کیفیت هستن که مطمئن نیستم در بازی اصلی هم این شکلیه یا نه در کل قابل بازی هست بدترینش همین افت فریم ناگهانی هست که چه با افکت NVidia چه بدون افکت هستش حالا بیشتر بازی کنم دقیق تر نظر می دم

بعضی هاشو نمیشد گرفت مثلا اون موقع از بازی هنوز بعضی ویجت هارو نداشتم :(
دوتا گجت رو ميتونى خودت بگيرى يكى remote electrical كه فكر كنم گرفتم يكى ديگه هم توى اون استوديو كه هارلى رو ديدى وقتى از اسانسور ميرى پايين برو توى همون جايي كه بتمن رفت توى اون cell كنارش يكى از اون freeze blast ها قرار داره كه ميتونى بگيريش

من هم تستی زدم بعضی جاها میاد زیر 60 فریم تا 55 فریم تقریبا بعدم سریع 60 میشه همه ی افکت ها هم کار می کنه مشکل تکسچری نداشتم اما یعضی از تکسچرهای قسمت های پرت خیلی بی کیفیت هستن که مطمئن نیستم در بازی اصلی هم این شکلیه یا نه در کل قابل بازی هست بدترینش همین افت فریم ناگهانی هست که چه با افکت NVidia چه بدون افکت هستش حالا بیشتر بازی کنم دقیق تر نظر می دم
من یه سوال دارم ! رو بالاترین تنظیمات بازی تا 30 هم میاد رو کارت من که 980ti هست !
دوستمون A L I اقا هم با دو تا 980ti g1 به صورت sli ، بازیش تا 32 هم میاد ! :دی
بیش تر بازی کن تا بفهمی چه قدر وضع بازی خرابه :((

راهنمایی در مورد معماهای ریدلر

اونجایی که یه علامت سوال هست و وقتی به آینه نگاه کنی روشن میشه همین که سرومو برمیگردونم بزنمش چراغش خاموش میشه ، باید چیکار کنم؟؟ :(

آخرین ویرایش:
من یه سوال دارم ! رو بالاترین تنظیمات بازی تا 30 هم میاد رو کارت من که 980ti هست !
دوستمون A L I اقا هم با دو تا 980ti g1 به صورت sli ، بازیش تا 32 هم میاد ! :دی
بیش تر بازی کن تا بفهمی چه قدر وضع بازی خرابه :((

بله فریم خسته تر شد واقعا. من چک کردم. البته بازم به 30 ندیدم برسه جالبه من چک کردم عملا cpu 50 درصد استفاده می شه کارت گرافیک هم 30 یا 40 درصد حتی به 50 هم نمی رسه رم سیستم هم حداکثرش شده 7153 مگ تغییرات در تنظیمات هم عملا فرقی در فریم دهی من نداره اگر این بازی بهینه بشه فکر کنم 4k هم بتونم 60 ثابت بزنم چراکه عملا 1/3 گرافیک استفاده میشه

من واقعا نمیفهمم فازه کسایی که از بت موبیل اشکال میگرفتن چیه یعنی از این فوق العاده تر وجود نداره تنوع و بالانسی که تو بازی به وجود اورده وحشتناک بالا رفته.ترکوندن تانک های دشمن لذتی وصف ناپذیر داره و امکاناتش تو گیمپلی خیلی عالی و به جا هست من نمیفهمم مثلا منتقدین این مسله انتظار داشتن بتمن با بدو بدو دنبال یک ماشینی که با سرعت 100 150 کیلومتر در حرکت هست تعقیب کنه ؟ یا بره با مشت زدن تانک های دشمن رو از پا در بیاره ؟ امکانات جنگ افزاریش هم واقعا فوق العاده هست خیلی نرم و تو دست برو هست .
در کل تا الان بهترین بازی نسل هشتمی من بوده یک بازی بزرگ و بدون محدودیت هست کناره داستانی جذاب و تو پر.

راهنمایی در مورد معماهای ریدلر

اونجایی که یه علامت سوال هست و وقتی به آینه نگاه کنی روشن میشه همین که سرومو برمیگردونم بزنمش چراغش خاموش میشه ، باید چیکار کنم؟؟ :(
شرمنده اسپويلرم كار نميكنه

اين تروفى فوقالعاده باحاله
اگه يادت باشه موقعى كه داشتى اين مرحله رو براى گرفتن كاريسما ميرفتى رابين يكى از اون تونل كوچيك هارو پيدا كرد خب برو اونجا وقتى كه وارد يه اتاق جديد شدى با remote bat rang برو اون كليد رو بزن

- - -ویرایش - - -

من واقعا نمیفهمم فازه کسایی که از بت موبیل اشکال میگرفتن چیه یعنی از این فوق العاده تر وجود نداره تنوع و بالانسی که تو بازی به وجود اورده وحشتناک بالا رفته.ترکوندن تانک های دشمن لذتی وصف ناپذیر داره و امکاناتش تو گیمپلی خیلی عالی و به جا هست من نمیفهمم مثلا منتقدین این مسله انتظار داشتن بتمن با بدو بدو دنبال یک ماشینی که با سرعت 100 150 کیلومتر در حرکت هست تعقیب کنه ؟ یا بره با مشت زدن تانک های دشمن رو از پا در بیاره ؟ امکانات جنگ افزاریش هم واقعا فوق العاده هست خیلی نرم و تو دست برو هست .
در کل تا الان بهترین بازی نسل هشتمی من بوده یک بازی بزرگ و بدون محدودیت هست کناره داستانی جذاب و تو پر.
حرف دلم رو زدى دقيقا موافقم لذتى كه تو تركوندن تانك ها هست توى هيچ بازى ديگه اى نيست

بازم ریدلر:d
برای اخرین کلید اون قلاده ی دور گردن catwoman یه در روشن میشه بالاش نوشته final exam
rgj7b6q58ac55ee1gsdw_thumb.jpg

در باز نمیشه
وقتی هم میخوام بازش کنم خود ریدلر یچیزی میگه که من نمیفهمم
چیکار باید بکنم اونجا؟

بازم ریدلر:d
برای اخرین کلید اون قلاده ی دور گردن catwoman یه در روشن میشه بالاش نوشته final exam
rgj7b6q58ac55ee1gsdw_thumb.jpg

در باز نمیشه
وقتی هم میخوام بازش کنم خود ریدلر یچیزی میگه که من نمیفهمم
چیکار باید بکنم اونجا؟

باید بروی تو اداره پلیس.یه اتاق مدارک هست.اونجا یکی از اسلحه ها بتمن که تو AC باهاش تیر الکتریکی میزد هست.شیشه رو بشکونید و اسلحه رو بردارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or