Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
الان کیه که تخیلی شده ؟ مبارزه با deathstroke توی AO یکی از بهترین مبارزه ها توی کل بازی بود ، هیچ وقت فکرش رو هم نمیکردم که از QTE توی یه مبارزه اینقدر خوشم بیاد ، تمام باس فایت ها توی AO روش مخصوص خودشون رو داشتن ، تازه کلی هم باس فایت داشت ؛ الان من اگه توهم زدم و باس فایت رو ندیدم ، شما یه دونه باس فایت که توی این بازی بود بگو به من ؟ پریدن بیرون از ماشین و مشت زدن به طرف باس فایت نمیشه ، نزدیک شدن به فلانی و خود به خود گرفتن سلاح ازش باس فایت نمیشه ! پرواز کردن بالا سر ****** و زمین زدنش باس فایت نمیشه ! باس فایت های AA رو یادت رفته که میگی این سری به داشتن باس فایت های ضعیف معروفه ؟ واقعا سری آرکام شهرتش به داشتن باس فایت های ضعیفه ؟ AA و AO رو بازی کردی ؟ شما که میگی "درست نیست که بیایم بگیم حتی یه باس فایت هم نداره...." یه باس فایت این بازی رو اسم ببر (خداییش باس فایت باشه ، نه ترکوندن تانک ها !)
داستان بازی هم که کاملا باز بود ، بار اولی نیست که جوکر وارد ذهن بتمن میشه و بتمن یه همچین بلاهایی سر جوکر میاره (توی انیمیشن هاش و کمیک هاش)
از همون اول داشت داد میزد که Arkham knight همون جیسون هست ! توی صحنه هایی که بتمن میپرسید تو کی هستی من فقط داد میزدم که تو خیر سرت Worlds greatest detective هستی !
صحنه ی مرگ باربرا جوکر که یک توهم هست تفنگ روی میز رو حرکت داد که کاملا مشخص کرد مرگ باربرا توهم هست !
توی بازی چندین بار به کاراکتر امکان انتخاب بین 1 انتخاب رو میده !! آخه این یعنی چی؟ امکان انتخاب یک انتخاب ؟ اگه قرار فقط یک حالت پیش بره پس چرا میخواد کاراکتر انتخاب رو انجام بده ؟ (مثلا زندانی کردن رابین ، یا کشتن توهم جوکر بعد از تصادف ماشین) بنظرم مسخرست ! تنها انتخاب بازی برای Azrael بود (توی clock tower)
آخر سر هم که بعد از سال ها نفرت یهو با دوتا کلمه جیسون رام شد و حتی برای نجات بتمن اومد ؟ تازه نشان خفاش رو هم روی سینش کشید ؟ کسی که این همه برنامه ریخت طی سال ها به همین راحتی کوتاه اومد ؟ قبول کن که سناریوی آبکیه!! برو انیمیشن Under the redhood رو ببین ، بعد میفهمی چرا پایان جیسون توی این بازی برام مسخرست !!
اونقدر موضوع عوض کردید که من نمیدونم به کدومش جواب بدم کدومش بمونه! بله سری ارکام به داشتن باس فایت های ضعیف مشهوره! نه من کلا سری ارکام رو بازی نکردم :) ! از باس فایت های بازی هم
کلاود برست(ترکوندن تانکِ اما باس فایت هم هست!)
ریدلر
اسم اون infected یادم نمیاد! همون بکسور!
تانک همین deathstork
دریل ارکام نایت
بله از اول میشد حدس زد جیسون تاد هست! اما چون بتمن توهم جیسون تاد میدید باید نتیجه گیری میکرد ارکام نایت همون جیسون هست؟ اون موقه میشد worlds greatest RAMMAL!
بازی خطی هست و قرار هم نبود بهمون انتخابی بده! اون ها هم توهم بودن نه انتخاب!
تغیر جیسون هم زیاد غیر قابل درک نیست! مثل بتمن که فکر میکرد جیسون مرده اونم فکر میکرد بتمن به قصد به نجاتش نیومده! اما بعد دونستن حقیقت به قول شما کوتاه اومد و به نجات بتمن هم اومد.

سلام دوستان من تو اخرین برج مراقبت که میخام اون دستگاه رو منفجر کنم نمیشه نور قرمز رویه دستگاه هست از 2 طرف چور نابودش کنم

بالایه یکی از اون دوتا برج یک دستگاهه که اول باید اونو خراب کنی تا اون sentry gun ها از بین برن

Boss fight های Origin شاید از بقیه نسخه ها بهتر بوده باشن ولی همچین هم عالی نبودن، Deathstroke ظاهرش فقط خوب بود، وگرنه اتفاقا به نظر من باس فایت ناامید کننده ای بود، دقیقا یک سری QTE بود که باید پشت سر هم دکمه می زدی، من Origins رو سه بار تموم کردم، حتی رو NG+ هم که دکمه های Counterـش معلوم نبود بازم راحت بود! چون تمامی حرکاتش تکراری بود و پشت سر هم تکرار می شد، کافی بود یه بار اجراشون کنه تا دیگه همه حرکاتش رو Counter کنی.
چالش برانگیزترین باس فایت بازی همون باس فایت های Bane بود که واقعا سخت می شدن تو NG+، جز اون بقیه باس فایت ها چنگی به دل نمی زد.
دقیقا Origins نسبت به City که Rocksteady ساخته بود جز یه کپی چیزی نبود، جالب بود که تمامی Gadget ها جز یه مورد هم دقیقا کپی شده Gadget های Arkham city بود! کمبت بازی یه سری اشکلاتی داشت، بعضی ها فکر می کردند کمبت بازی سخت شده اما این سختی به خاطر بالا بردن درجه سختی نبود بلکه به خاطر مشکلاتی بود که کمبت بازی نسبت به بتمن های Rocksteady داشت، کمبت اصلا روونی Freeflow های بتمن های قبلی رو نداشت، از مشکلات حادش هم می شه به اتک های دابل اون Material artist ها شاره کرد که باید دو بار کانتر می زدی و این وسط Aim گجت رو نشون می داد و گند می زد به freeflow. سر همین موضوع چندین بار تاپیک زده شد تو فروم وارنر ولی بازم فیکسش نکردن، دستشون درد نکنه!
Origin شهر رو هم دو برابر بزرگ کرده بود ولی واقعا اون Level design کارهای راکستیدی کجا و لول دیزاین اریجینر کجا، به لطف همین یه گجت جدیدی که اضافه کرده بودن اتاق های Predator خیلی ساده و ابکی شده بود.
لطف دیگه ای که Origins به سری کرد گند زدن به timeline سری بود که یک سری اشتباهات خنده دار داشت!
از باگ های وحشتناک بازی هم نگذریم که به خاطرشون من یه بار مجبور شدم خود بازی رو از اول شروع کنم، یک بار DLC رو! در حالی که بتمن های RS همشون از پولیش شده ترین بازی های بودن که دیدم. اسکایریم که 100 برابر AO بود وسعتش باگ هاش از AO کمتر بود.

نکات مثبت AO رو ولی نادیده نمی گیرم، طراحی شخصیت ها رو به خوبی مدرن کرده بودن و سینماتیک های خیلی خوب و سطح بالایی هم داشت بازیشون، و به نظر من داستان خیلی خوبی هم داشت ولی متاسفانه مثل بقیه نسخه های سری مشکل پرداخت کم به شخصیت ها رو داشت، شخصیتی که جزو تبلیغات بازی باشه رو همون اول کار تو یه باس فایت ابکی بترکونی واقعا خوب نیست!
بازی کلا یکی دو تا باس فایت داشت به معنای واقعی ولی خیلی راحت میشد ردش کرد ! من تو ارکهام سیتی اولین بار که بازیش کردم سر grundy موندم
:|
تو این بازی رو بدون یک بار مرگ تو 13 ساعت مداوم تموم کردم ...
زمانی که ارکهام اوریجینز اومد همه از دم شاکی بودن که مبارزات تکراریه ... در صورتی که کمبو های جدید تر هم اضافه شده بودن و دشمنا هم قوی تر بودن ! بعد حالا تو این بازی این قدر کمبو جدید اضافه شده که بچه 5 ساله هم بشینه پشت بازی راحت همه رو میزنه
:|
اخه یعنی چی !
در کل به نظر من راک استیدی ضعیف ترین بازیش رو ساخته (نه این که ضعیف هست بازی و به درد نمیخوره ! منظورم اینه از 2 تای قبلی ضعیف تره )
سری Arkham بتمن سیمولیتر بوده همیشه، جذاب ترین بحث تو کمبت سری هم "Knockout" کردن نیست، بلکه بالا بردن freeflow comboـه، 0 شدن کمبوت بعد از رسیدن به عدد 200 به مراتب بدتر و رو اعصاب تر از مردن به یه باس فایته. همیشه تو Arkham ها وقتی کمبوت می ره بالا، احساس خوبی دست می ده به پلیر دست می ده یه جورایی چون کمبت بازی و حرکاتش خیلی خوب و قشنگه، دقیقا برا همینه که چلنج مپ Joker carnival تو City یکی از پر طرف دار ترین مپ های بازی بود و ملت ذارت و ذارت ازش تو Youtube فیلم اپلود می کردن تا کمبوهاشون رو به رخ بکشن، وگرنه هیچ کدوم از بتمن های، از اسایلوم تا نایت بازی کردنشون روی Normal mode هیچ سحتی ای نداره و خیلی راحت می شه بدون یک بار مردن تمومشون کرد. Origins لطف کرده بود و دقیقا همون انیمشین ها و حرکات City رو پیاده کرده بود تو بازی و هیچ چیز جدیدی به کمبت بازی اضافه نکرده بود جز همون Material artist ها که باگ داشتن! نایت اومده کلی حرکات و دشمنای جدید اضافه کرده به بازی و بالا بردن Combo اصلا و ابدا به اسونی قبل نیست. ولی اگه بتونی تو Comabat به عدد کمبو بالایی برسی و تمامی حرکات ممکن رو پیدا کنی فوق العاده لذت بخش می شه مبارزات.

از نظر من تربیت داستانی تو بازی هم به این شکله:
Knight>Origins>city>Asylum

گیم پلی هم
City=Knight>Asylum>>Origins

سیتی رو مساوی قرار دادم با نایت چون هر چند حرکات خیلی خوبی به بازی اضافه شده، اما اون روونی سیتی رو نداره (سیتی با اختلاف جزئی بهتره)، دو تا حرکت رو هم از سیتی حذف کردن که با اونا خیلی راحت می شد کمبو رو بالا برد (Bat swarm و رسیدن کمبو به 12)، ولی اینجا کار سختتر شده

1. داستان بازی به شدت آبکیه و اصلا ادمو درگیر نمیکنه ، منطق بازی دچار تردید هست که چرا ارکام نایت باید از اسکرکرو تبعیت کنه وقتی یه ارتش داره ، یا اینکه خود ارکام نایت مشغول فعالیت های black ops بوده که نشون میده داداشمون سولید اسنیکه !!! اسکر کرو در مقابل جوکر خیلی ضعیفه ، در واقع نه اسکر کرو در حد باس اصلی هست نه ارکام نایت شخصیت جدید بود و دروغ گفتن بهمون ، در واقع جوکر توهمی از این دوتا بهتر شده بود ( 10- )
________

2. مخفی کاری تو از پا دراودن دشمنا تا حد محو شدن این قابلیت پیش رفته و جاشو به fear takedown داده ، گرچه قابلیت جدید اضافه شده cool هست ولی به ما گفتن " بتمن باشید " ما هم بتمنو به خاطر مخفی کاریاش دوست داشتیم . کم شدن ضرورت استفاده از گجت ها ، در واقع نزدیکای اخر بازی بود که دو تا گجت تنفگ الکترونیکی و freez blast رو پیدا کردم که دومی حتی تا اخر بازی میتونی بری ولی پیداش نکنی ، مگه اینکه واسه ماموریتای ریدلر یکم نیاز داشته باشی این دوتا رو . تو سخت ترین جاهاش که اصلا بازی رو حالت هارد هم اسون بود ، میتونستی همزمان 5 تا ناک اوت کنی ... ما میخواستیم برا هرکدوم برنامه ریزی داشته باشیم نه اینکه همشون جوری کنار هم قرار میگرفتن که زورکی هم که شده از قابلیت جدید استفاده کنی( 10- )
________

3 . بتموبیل ، زورکی تو مخ ادمه ، با قابلیت های نظامیش فقط دو تا پای محرک کم داره تا متال گیر بشه ، میزنی ماشینای خلافکارا رو میترکونی ولی از توش ادم زنده در میاد ، اینکه چرا وقتی تو بتموبیل نیستی و بتموبیل تو خیابون به امون خدا رها شده هیشکی کاری بهش نداره نمیزنن نابودش کنن هم از منطق بازیسازان بوده ، یه شهر پر از تانک ولی بتموبیل همیشه خود مسیریابی میکنه پیشت ( 10- )
_________

4. اتمسفر شهر بی روح تر از نسخه قبلی ، گرچه بزرگتر و از نمای بالا ، سطح شهر زیباتره . ولی بهمون گفته بود تو شهر جنگ شده !!! کدوم جنگ ؟ شهری که توش جنگه رو ادماشو خالی میکنن ؟ جز چهار تا دله دزد عابر بانک و چندتا ماشین سوار ، جنگای تن به تن تو سطح خیابون جاشونو به تانک بازی داده بود ( 10- )
_________

در کل امتیازش 60 بود و گیم اسپات مردونگی کرد 70 داد . به عنوان دوست دار بتمن واقعا بازی نا امید کننده ای بود

1. داستان بازی به شدت آبکیه و اصلا ادمو درگیر نمیکنه ، منطق بازی دچار تردید هست که چرا ارکام نایت باید از اسکرکرو تبعیت کنه وقتی یه ارتش داره ، یا اینکه خود ارکام نایت مشغول فعالیت های black ops بوده که نشون میده داداشمون سولید اسنیکه !!! اسکر کرو در مقابل جوکر خیلی ضعیفه ، در واقع نه اسکر کرو در حد باس اصلی هست نه ارکام نایت شخصیت جدید بود و دروغ گفتن بهمون ، در واقع جوکر توهمی از این دوتا بهتر شده بود ( 10- )
________

2. مخفی کاری تو از پا دراودن دشمنا تا حد محو شدن این قابلیت پیش رفته و جاشو به fear takedown داده ، گرچه قابلیت جدید اضافه شده cool هست ولی به ما گفتن " بتمن باشید " ما هم بتمنو به خاطر مخفی کاریاش دوست داشتیم . کم شدن ضرورت استفاده از گجت ها ، در واقع نزدیکای اخر بازی بود که دو تا گجت تنفگ الکترونیکی و freez blast رو پیدا کردم که دومی حتی تا اخر بازی میتونی بری ولی پیداش نکنی ، مگه اینکه واسه ماموریتای ریدلر یکم نیاز داشته باشی این دوتا رو . تو سخت ترین جاهاش که اصلا بازی رو حالت هارد هم اسون بود ، میتونستی همزمان 5 تا ناک اوت کنی ... ما میخواستیم برا هرکدوم برنامه ریزی داشته باشیم نه اینکه همشون جوری کنار هم قرار میگرفتن که زورکی هم که شده از قابلیت جدید استفاده کنی( 10- )
________

3 . بتموبیل ، زورکی تو مخ ادمه ، با قابلیت های نظامیش فقط دو تا پای محرک کم داره تا متال گیر بشه ، میزنی ماشینای خلافکارا رو میترکونی ولی از توش ادم زنده در میاد ، اینکه چرا وقتی تو بتموبیل نیستی و بتموبیل تو خیابون به امون خدا رها شده هیشکی کاری بهش نداره نمیزنن نابودش کنن هم از منطق بازیسازان بوده ، یه شهر پر از تانک ولی بتموبیل همیشه خود مسیریابی میکنه پیشت ( 10- )
_________

4. اتمسفر شهر بی روح تر از نسخه قبلی ، گرچه بزرگتر و از نمای بالا ، سطح شهر زیباتره . ولی بهمون گفته بود تو شهر جنگ شده !!! کدوم جنگ ؟ شهری که توش جنگه رو ادماشو خالی میکنن ؟ جز چهار تا دله دزد عابر بانک و چندتا ماشین سوار ، جنگای تن به تن تو سطح خیابون جاشونو به تانک بازی داده بود ( 10- )
_________

در کل امتیازش 60 بود و گیم اسپات مردونگی کرد 70 داد . به عنوان دوست دار بتمن واقعا بازی نا امید کننده ای بود

شما مطمعنی بازی رو اصلا از نزدیک دیدی ؟

واقعا؟ :| پس من بازی دیگه ای بازی کردم!

It's an understatement to say that the Batmobile is forced into the game. Rocksteady tried so hard to press the damn thing in our faces with their PR, that they even had the cast and crew talk about it. It didn't matter if their characters or work in the game never came in contact with the Batmobile, it had to be talked about, because "BATMOBILE!"

And by golly did we get that Batmobile, as you spend more time in the opening hours of the game riding around in it than you do any of the normal things you experience in an Arkham game. It's easily over two hours before you hit the second Invisible Predator stealth section. Brawls are few and far between. But you fight a ton of tanks!

Oh, and are you a fan of Invisible Predator mode, I hope you really didn't like feeling like every stealth section was like a flexible puzzle. Stealth is no longer about picking off enemies and proper gadget usage. Instead, it's about exploiting the Fear Takedown system, getting enemies to group up, and navigating terrible level design

واقعا؟ :| پس من بازی دیگه ای بازی کردم!
Fan boys are coming in 1... 2...3

آخرین ویرایش:
________

________

_________

_________

شاید شما از فن های قدیمی بتمن نبودید ، اکثر این دوستان این بازی رو بهترین میدونند

بچه ها ممکنه ریدلرا باگ بگیرن حل نشن؟! من با یکی از ریدلرای استودیو فیلمه مشکل دارم! و فک میکنم باگی چیزی گرفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or