Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
والا نمیدونم بچه ها بروش وین رو از کجا دیدن چون من همه ی عکس هاییش که اومده گذاشتم همینجا(فک کنم 2 صفحه قبله)

:|

اون که شما گذاشتی یه جور art book بود و فکر کنم Guide مد نظر فرق داشته باشه با اون

بروس وین هم عکسش تو یکی از صفحات گاید هست، منتها الان یادم نیست کجا دیدمش
نگفته Jason toddـه، گفته بتمن مظنون شده بود که این همون Jasonـه، منم احتمال می دم Plot twistـی چیزی باشه و معلوم شه جیسون نیست، در کل خیلی دوست دارم یه شخصیت کامل جدید باشه.
5 تصویر منتشر شده از گاید بازی

آگه کسی نذاشته تریلر از گیم پلی رد هود
watch?v=LG_S1Zw8tio

آخرین ویرایش:
خیر باور کنین نداره :دی

--------------------------------------

دوستان الان تریلر رد هود رو دیدم :| بازم wb montreal تهش بود :| قضیه چیه ؟ :دی
قضیه اینه که که ما خبر نداریم و وقتی دوبار اسمش اون گوشه میاد ینی به احتمال 99 درصد باهم همکاری دارن :|چیش عجیبه ؟

آخرین ویرایش:
قضیه اینه که که ما خبر نداریم و وقتی دوبار اسمش اون گوشه میاد ینی به احتمال 99 درصد باهم همکاری دارن :|چیش عجیبه ؟

هر دفعه پست منو نقل قول میکنی قبلش میترسم نکنه فحش داده باشی بهم :-s:دی

خب عجیبیش اینه که سر دو تا dlc این لوگو گذاشته شد :دی و سر هیچ چیز یه دفعه برن لوگوی wb montreal رو بذارن اطلاعات هم ندن خب مسخرس !
حالا اینا به کنار :| من فقط منتظر موسیقی متن بازی ام :( امروز رسما حال گیری اساسی بود واسم :|

هر دفعه پست منو نقل قول میکنی قبلش میترسم نکنه فحش داده باشی بهم :-s:دی

خب عجیبیش اینه که سر دو تا dlc این لوگو گذاشته شد :دی و سر هیچ چیز یه دفعه برن لوگوی wb montreal رو بذارن اطلاعات هم ندن خب مسخرس !
حالا اینا به کنار :| من فقط منتظر موسیقی متن بازی ام :( امروز رسما حال گیری اساسی بود واسم :|
:d

Rocksteady مال WB ـه راحت یـ تیم از WBM میفرسته تا کمک کنن دیگه مسخره کجا بود یـ چیز کاملا عادیه :d موسیقی هم تا اینجا خیلی خوب بوده تو تریلرا و کاملا با جو بازی مچ بوده ...

من که power dvd مشاهده کردم هیچ افت فریمی مشاهده نکرده من بازی های کنسولی قبل از تحلیلش می گفتم فریمش بین چند تا چنده تشخصیص سخت نیست اما افت فریمی این تریلر نداشت البته فیزیک NVidia همیشه مشکل داشته متاسفانه در سری های جدیدم کار ها عین گذشته در فیزیک عمل می کنن بنابراین با فیزیک روشن قطعا بازم فریم زیر 60 میاد حتی mafia 2 هم همچنان کارت 980 در بنچمارکش زیر 60 فریم میاد

- - -ویرایش - - -

اتفاقا تکنیک هاش اصلا سنگین نیست فیزیکش که از قدیم مشکل داشت الانم داره اصلا برای انویدیا هم نبوده در حقیقت خریدش جدیدا هم ازش خیلی کم استفاده می شه. تکنینک hair هم که کلا تکنیک خیلی سنگینی هست تام ریدر هم با اینکه برای amd بهتر فریم می داد اما بازم افت فریمش خیلی زیاد بود. dr هم بازیش کلا مشکل داشت کلا برای همه افت فریم داشت که با بچ درستش کردن مشکل اصلیشم کیفیت سایه very high بود که با اپدیت کلا حذفش کرد اگر قبل از اپدیت هم سایه می ذاشتید high فریم 60 ثابت می شد که من درتاپیکش پیشنهاد دادم

بعدشم همچین می گید amd در بازی هاش کلا مگه در چنتا بازی افکت انحصاری amd استفاده شده که برای انویدیا قابل استفاده نبوده؟ حداقل 4 تا افکت انحصاری بده در 4 تا بازی استفادش کنه تا بشه نظر داد

نظرت کاملا واجب احترامه.ولی خدایی قضاوت کن.افکت انحصاری بده که بازیو خراب و ناقص و سنگین کنه خوبه؟؟افکت انحصاری ندن بهتره یا بدن ولی بهینه بازیو خراب کنه و بازی سنگین کنه....بازیهای امروزی اصلا کامل نیستن روی pc ا/بازم dragon age بدون افت فریم بود و سبک بود و amd ساپورت و خیلی خوب بهینه و پر گرافیک بود.گرافیکش از daying light و خیلی بازیهای nvidia بیشتر بود ولی بهینه بود... دلیل ناقص شدن بازیهای pc افکتهای انویدیاست از نظر من.بازی کامله که اصلا نیاز به پچ یا اپدیت نداشته باشه.حالا یه بازی انویدیا ساپورت بگو که کامل بوده و پچ یا اپدیت نخواسته.

البته به مرام و معرفت سازنده هم بر میگرده که وقت واسه بهینه هم بزارن که جدیدا فقط واسه پول بازی میسازن ولی شرکتی مثل cd project بهینه بود بازیش و خیلی حال میکنم با این شرکت.چون واقعا با معرفتن و واسه پول بازی نساختن.بازیشونم شاهکاره.

ببینین محتوی اضافی یازی خیلی زیاد هست راک استدی نمی تونه هم وقتشو بزاره رو بازی هم محتوی اضافی
برا همین دی ال سی رو میدن اونا کار کنن روش هم تجربه کسب کنن هم تمرکزشون رو بازی اصلی باشه!
چیز خاصی نیست که! :دی

نظرت کاملا واجب احترامه.ولی خدایی قضاوت کن.افکت انحصاری بده که بازیو خراب و ناقص و سنگین کنه خوبه؟؟افکت انحصاری ندن بهتره یا بدن ولی بهینه بازیو خراب کنه و بازی سنگین کنه....بازیهای امروزی اصلا کامل نیستن روی pc ا/بازم dragon age بدون افت فریم بود و سبک بود و amd ساپورت و خیلی خوب بهینه و پر گرافیک بود.گرافیکش از daying light و خیلی بازیهای nvidia بیشتر بود ولی بهینه بود... دلیل ناقص شدن بازیهای pc افکتهای انویدیاست از نظر من.بازی کامله که اصلا نیاز به پچ یا اپدیت نداشته باشه.حالا یه بازی انویدیا ساپورت بگو که کامل بوده و پچ یا اپدیت نخواسته.

البته به مرام و معرفت سازنده هم بر میگرده که وقت واسه بهینه هم بزارن که جدیدا فقط واسه پول بازی میسازن ولی شرکتی مثل cd project بهینه بود بازیش و خیلی حال میکنم با این شرکت.چون واقعا با معرفتن و واسه پول بازی نساختن.بازیشونم شاهکاره.

داداش بخدا شما میتونی gameworks رو براحتی off کنی
دیگه اینهمه بحث نداره
:-)

داداش بخدا شما میتونی gameworks رو براحتی off کنی
دیگه اینهمه بحث نداره
:-)

مشکل اینجاست off هم کنی تو بعضی بازیا هیچ تاثیری نداره اخه رو بیس بازی تاثیر میزاره.مثل ac وdaying lightو لگ های w.d که رو حالت پایینم میزاشتی بازی سنگین بود.بهر حال بگزریم.چ خبرررررر از بتمننننن؟

[MENTION=113350]sgina.la[/MENTION]

البته بیشتر قضیه فریم دهی و اینا به سازنده مربوط میشه که چقد رو بهینه سازی بازی کار کرده باشه که خوب انویدیا چون کلا مثلا با شرکتایی مثل یوبی سافت قرار داد داره و اونا هم که کلا تو بهینه سازی در سطح داغونی به سر میبرن خودش بد نام میشه، و در مورد افکتای اضافه انویدیا هم تو بعضی از بازی ها سنگین میشه که خوب میشه خاموشش کرد و بقیه بازی که دیگه افت فریم داره زیاد ربطی به انویدیا پیدا نمیکنه.

[MENTION=57813]KiLL3R/4/Ev3r[/MENTION]

@sgina.la

البته بیشتر قضیه فریم دهی و اینا به سازنده مربوط میشه که چقد رو بهینه سازی بازی کار کرده باشه که خوب انویدیا چون کلا مثلا با شرکتایی مثل یوبی سافت قرار داد داره و اونا هم که کلا تو بهینه سازی در سطح داغونی به سر میبرن خودش بد نام میشه، و در مورد افکتای اضافه انویدیا هم تو بعضی از بازی ها سنگین میشه که خوب میشه خاموشش کرد و بقیه بازی که دیگه افت فریم داره زیاد ربطی به انویدیا پیدا نمیکنه.

به قول احمد خان خب بازی موتور تاریخ مصرف گذشته ue3 روشه :دی و تمام این تکنیک های گرافیکی که رو این موتور اجرا شده و یه گرافیک غول درست کرده رو بازی کار راک استدیه ! پس رسما مشکلی از لحاظ بهینه سازی نخواهد داشت !
تو e3 سال پیش رسما بازی اماده بود و مشکلی نداشت رو pc :دی و تو این چند سال قاعدتا باید راک استیدی رو بهینه بودن بازی کار کرده باشه :|
من که امید دارم بازی خیلی بهینه هست :) اگر هم نبود مثل واچ داگز و اساسینز یونیتی صد در صد نخواهد بود که نمیشد بازی کرد :) فوقش با یه پچ اکی میکنه.

- - -ویرایش - - -

راستی دوستا از pre load بازی خبری نیست ؟:|:|
حالا رو psn نشد به درک :| رو استیم چرا داره این قدر طول میکشه )x
نا سلامتی فقط 14 روز (2 هفته) مونده ! :|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or