NME کاربر سایت Aug 6, 2015 #1 دیدم از دوستان کسی تاپیکی نزه تو این بخش گفتم خودم دست به کار شم! این قابلیت Photo Mode دیگه داره تبدیل میشه به چیزه عادی مثه اینکه, ولی برای این بازی جدا لازم بود. عکس هایی که خودتون گرفتیدو بزارید در کناره هم لذت ببریم :d Reactions: RiokHa
دیدم از دوستان کسی تاپیکی نزه تو این بخش گفتم خودم دست به کار شم! این قابلیت Photo Mode دیگه داره تبدیل میشه به چیزه عادی مثه اینکه, ولی برای این بازی جدا لازم بود. عکس هایی که خودتون گرفتیدو بزارید در کناره هم لذت ببریم :d
-7- کاربر سایت Aug 7, 2015 #4 نوشته شده توسط amir_clk500: تاپیک اصلی خود بتمن کجاس؟ هر چی میگردم پیدا نمیکنم. بیشتر... انجمن همه چیز در مورد كنسول ها Console Games Community
نوشته شده توسط amir_clk500: تاپیک اصلی خود بتمن کجاس؟ هر چی میگردم پیدا نمیکنم. بیشتر... انجمن همه چیز در مورد كنسول ها Console Games Community
amirone کاربر سایت Aug 9, 2015 #5 من فقط عاشق فیگورای بروسم :d جر خورد :d اسپویل Spoiler Reactions: amin_dante
Sherytto کاربر سایت Aug 9, 2015 #6 http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=91200 Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk