شایعه Batman: Arkham Knight فقط به صورت دیجیتالی برای PC عرضه می شود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
batman-arkham-knight-05-03-2014-bonus-skin_01F3014500585512.png

به نظر Batman: Arkham Knight به صورت فیزیکی برای PC عرضه نخواهد شد، باید PC گیمران این عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود کنند. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

Joe Anderson یکی از مسئولین و نویسندگان خرده فروشی انگلیسی ShopTo بیان کرد:
«Arkham Knight دیگر به صورت فیزیکی برای PC عرضه نمی شود، بازی را دیجیتالی تهیه کنید.»

آن طور که از شواهد مشخص هست، Rocksteady به خرده فروشی ها گفته هست منتظر محموله برای نسخه فیزیکی Batman: Arkham Knight نباشند. این امر به نظر در اروپا باشد و برای عرضه در آمریکا Warner Bros هیچ چیزی را فعلا تایید نکرده است.

Batman:Arkham Knight قرار است 23 ژوئن عرضه شود.

منبع

رو ما ایرانی ها چه تاثیری می ذاره؟ :-"

برادرا خودشون نسخه فیزیکی از روش می سازن منتشر می کنن ، چه بسا نسخه هایی هم با رعایت موازین اخلاقی به صورت رسمی منتشر می شه
تاثیری بر ملت ایران زمین نداره ، ذره ای نباید به توانمندی های جوانان این مرز و بوم شک کرد

دیگه تو سال 2015 استفاده از DVD معنی نداره کم کم باید نسخه فیزیکی فروش بازیها رو کنسول جم بشه . هزینه اضافی اتلاف وقت برای ناشرین.

درایوهای نوری مشکلات خودشونو دارن سرو صدا سرعت کم و..

کنسولهای نسل بعد هم بهتره بدونه درایو نوری بسازن چون فکر میکنم تنها محصولاتی باشن که هنوز دارن از درایوهای نوری قدیمی استفاده میکنن :d

دانلود اینترنتی ,فلش مموری ها دنیارو تسخیر کردن اینا هنوز تو DVD بلوری گیر کردن
yahoo_4.gif

شما مثل اینکه وضعیت اینترنتت خیلی خوبه
yahoo_4.gif
خدا بیشتر کنه
yahoo_4.gif

اگه همین کنسولها درایو نوری نداشتن:
250 میدادی پای بازی 1سال هم باید وایمیسادی تا بازی دانلود بشه
yahoo_4.gif

وضعیت اینترنت منو شما هیچ اهمیتی تو بازار فروش بازیها نداره . کلا اخرین افرادی که در صنعت گیم مورد توجه قرار میگیرن ایرانی ها هستن

همین الان پس چطوری بازی از استیم دانلود میکنیم ؟؟
yahoo_4.gif

درکل دوره درایو نوری DVD دیگه تموم شده سال 2015 هستیم همونطور که گفتم : کنسولها هنوز دارن از درایوهای نوری قدیمی استفاده میکنن

آخرین ویرایش:
دیگه تو سال 2015 استفاده از DVD معنی نداره کم کم باید نسخه فیزیکی فروش بازیها رو کنسول جم بشه . هزینه اضافی اتلاف وقت برای ناشرین.

کنسولهای نسل بعد هم بهتره بدونه درایو نوری بسازن چون فکر میکنم تنها محصولاتی باشن که هنوز دارن از درایوهای نوری قدیمی استفاده میکنن :d

دانلود اینترنتی ,فلش مموری ها دنیارو تسخیر کردن اینا هنوز تو DVD بلوری گیر کردن:d
شما مثل اینکه وضعیت اینترنتت خیلی خوبه:d خدا بیشتر کنه:d
250 میدادی پای بازی 1سال هم باید وایمیسادی تا بازی دانلود بشه:d

خوشبختانه با فراهم شدن irancell 3g 4g مشکل ایرانی ها هم بابت نت به زودی رفع میشه. من با 3g میانگین سرعت دانلودم به 1.5mb میرسه. طرح 24 گیگ شبانه 10 هزار تومان. بهتر از این چی میخوایم؟(در مقایسه با خودمون نه کشور های دیگه که باید بوق بزنیم)
----
به نظر من خبر نشان دهنده ادامه یافتن این موضوع در طی نسله. همچین بدم نیست. حداقل باعث صرفه جویی مالی برای ناشر و استودیو میشه

آخرین ویرایش:

دانلود اینترنتی ,فلش مموری ها دنیارو تسخیر کردن اینا هنوز تو DVD بلوری گیر کردن:d

وضعیت اینترنت منو شما هیچ اهمیتی تو بازار فروش بازیها نداره . کلا اخرین افرادی که در صنعت گیم مورد توجه قرار میگیرن ایرانی ها هستن

همین الان پس چطوری بازی از استیم دانلود میکنیم ؟؟ :d

درکل دوره درایو نوری DVD دیگه تموم شده سال 2015 هستیم همونطور که گفتم : کنسولها هنوز دارن از درایوهای نوری قدیمی استفاده میکنن

اقا پس این همه دستگاه dvd و بلوری و لپتاپ و pc و کنسول دورشون تموم شده؟:d
شما مثلا حاضری یک فیلم بلوری 50 گیگابایتی رو دانلود کنی یا مثلا ده دلار بدی یه بلوری از اون فیلم بخری؟:d(بدون در نظر گرفتن کپی رایت)

خوشبختانه با فراهم شدن irancell 3g 4g مشکل ایرانی ها هم بابت نت به زودی رفع میشه. من با 3g میانگین سرعت دانلودم به 1.5mb میرسه. طرح 24 گیگ شبانه 10 هزار تومان. بهتر از این چی میخوایم؟(در مقایسه با خودمون نه کشور های دیگه که باید بوق بزنیم)
----
به نظر من خبر نشان دهنده ادامه یافتن این موضوع در طی نسله. همچین بدم نیست. حداقل باعث صرفه جویی مالی برای ناشر و استودیو میشه

حرف ایشون کاملا تایید میشه
من با بسته نامحدود ۱هفته ای (که البته ۱۰۰گیگ هست و نامحدود نیست) شبانه ، شبی ۳۰گیگ دانلود میکنم با 3g و الان منتظرم که 4g بیاد شهرمون

----
24 گیگ 10 توم ن حساب کن بازیه 50 گیگ باشه میشه 20 تومن من اون 20 تومن و دربست کولر روشن تا دمه مغازه میرم و بر میگردم
لازمم نیست پس فردا فضای داخل کنسولم پر شد برم بازی و پاک کنم یا هارد بخرم یا هر وقت هوس کردم دوباره دانلودش کنم

اقا پس این همه دستگاه dvd و بلوری و لپتاپ و pc و کنسول دورشون تموم شده؟:d
شما مثلا حاضری یک فیلم بلوری 50 گیگابایتی رو دانلود کنی یا مثلا ده دلار بدی یه بلوری از اون فیلم بخری؟:d(بدون در نظر گرفتن کپی رایت)

من رفته بودم هلند اونجا اصلا کسی فیلم دانلود نمیکنه همه انلاین نگاه میکنن :)) همه چی انلاینه حتی شبکه های ماهواره ایی

اینی که به شما دادن اسمش اینترنت انلاین نیست بهش میگن افلاین :d
دوره DVD هم دیگه تموم شده بیشتر تو جهان سوم کاربرد داره

آخرین ویرایش:
شما مثل اینکه وضعیت اینترنتت خیلی خوبه:d خدا بیشتر کنه:d
250 میدادی پای بازی 1سال هم باید وایمیسادی تا بازی دانلود بشه:d

نهایتا با 10 تومن دیتای بازی رو میخرید :دی
من خودم بازیهای PC رو دانلود نمیکنم، نسخه استیم رو میخرم و CD Key رو وارد میکنم. اگرم بخوام پایرت کنم که دیگه یه کرک میریزم تو پوشه نصب :دی

24 گیگ 10 توم ن حساب کن بازیه 50 گیگ باشه میشه 20 تومن من اون 20 تومن و دربست کولر روشن تا دمه مغازه میرم و بر میگردم
لازمم نیست پس فردا فضای داخل کنسولم پر شد برم بازی و پاک کنم یا هارد بخرم یا هر وقت هوس کردم دوباره دانلودش کنم
حرفم ربطی به بحث نداره ولی یه بسته 100 گیگ-3 تومن داره ایرانسل :d اینو با اون بسته24 گیگ-1ماهه میشه قاطی کرد :d که کلا میشه 1 ماه 125 گیگ -13 تومن :| :d هر گیگ 100 تومن که خیلی به صرفه هست به نظر من :| :d

نهایتا با 10 تومن دیتای بازی رو میخرید :دی
من خودم بازیهای PC رو دانلود نمیکنم، نسخه استیم رو میخرم و CD Key رو وارد میکنم. اگرم بخوام پایرت کنم که دیگه یه کرک میریزم تو پوشه نصب :دی

واسه pc که راه زیاده.تازه همیشه حجم بازی های pc کمتر هم میشن با فشرده سازی و این حرفا ولی واسه کنسول مثلا ps4 خیلی از بازی های انحصاری بین 30 تا 50 گیگ حجم دارن یه پول اضافه واسه دانلود اینا باید داد و صبر عیوب:d
در ضمن وقتی شما پک فیزیکی بازی رو میخرید یه لذتی داره وصف نشدنیه:d
واسه من که اینجوریه ولی شاید واسه خیلی ها فرقی نکنه
مثل لذتی که تو خوندن کتاب فیزیکی در مقابل کتاب دیجیتالی هست یه چیز تو همین مایه ها:d

حرفم ربطی به بحث نداره ولی یه بسته 100 گیگ-3 تومن داره ایرانسل :d اینو با اون بسته24 گیگ-1ماهه میشه قاطی کرد :d که کلا میشه 1 ماه 125 گیگ -13 تومن :| :d هر گیگ 100 تومن که خیلی به صرفه هست به نظر من :| :d

یعنی پهن زمین میشدم
24 گیگ 10 تومن
اون وقت 3 تومن بزاریم روش میشه 125 گیگ (ضریب هندسی هم رد کرده)
ولی اینو در نظر بگیر بخوای دیتای بازی رو رو هارد بریزی میشه نهایتآ 20 تا بازی روی هارد 1 ترابایت که خودش کلی پول هارد 1 ترابایته (زمان دانلود هم بماند حداقل20 ساعت رو شاخشه )
در ضمن وقتی شما پک فیزیکی بازی رو میخرید یه لذتی داره وصف نشدنیه
ای گفتی وقتی افتتاحش میکنی و دفترچشو ورق میزنی ته حاله اگه راکستار باشه نقشه هم بهت میده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or