Léon کاربر سایت Apr 21, 2014 #16 نوشته شده توسط iman0013: اگه اینطور باشه باید به leon تسلیت گفت بیشتر... اقا اقا اقا خوب حتما دلیلی داشته دیگه من که نمیتونم برم بپرم جلو راک بگم نه تو باید 2014 بدی
نوشته شده توسط iman0013: اگه اینطور باشه باید به leon تسلیت گفت بیشتر... اقا اقا اقا خوب حتما دلیلی داشته دیگه من که نمیتونم برم بپرم جلو راک بگم نه تو باید 2014 بدی
hosein me کاربر سایت Apr 21, 2014 #18 نوشته شده توسط Frobary: Good اگه بره 2015 من خوشحال میشم، زود بود امسال بیشتر... خدایشش چه حالی داره می تونی صبر کنی تا اون موقع !
نوشته شده توسط Frobary: Good اگه بره 2015 من خوشحال میشم، زود بود امسال بیشتر... خدایشش چه حالی داره می تونی صبر کنی تا اون موقع !
ammar ps کاربر سایت Apr 21, 2014 #20 سال 2014 جالب نيست!!!! مخصوصا اگه the order به سال 2015 تاخير بخوره ديگه مزخرف میشه امسال!!!
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Apr 22, 2014 #22 نوشته شده توسط Frobary: Good اگه بره 2015 من خوشحال میشم، زود بود امسال بیشتر... میشه یک بار برای آخرین بار توضیح بدی چرا امسال زود بود !؟
نوشته شده توسط Frobary: Good اگه بره 2015 من خوشحال میشم، زود بود امسال بیشتر... میشه یک بار برای آخرین بار توضیح بدی چرا امسال زود بود !؟
Terova No Trolls کاربر سایت Apr 22, 2014 #23 وقتی به یک استودیو ای ایمان داشته باشید تاریخ هیچ اهمیتی نداره اینا هر تاریخی این بازی رو عرضه کنن با یک بازی عالی طرفیم
وقتی به یک استودیو ای ایمان داشته باشید تاریخ هیچ اهمیتی نداره اینا هر تاریخی این بازی رو عرضه کنن با یک بازی عالی طرفیم
K I 1 1 E R ناظم انجمن Apr 22, 2014 #24 من گفتم سنت شکنی نمیکنه !!! همه بتمن ها با اختلاف 2 سال از هم اومدن اینم قطعا از این قاعده نباید جدا میبود
من گفتم سنت شکنی نمیکنه !!! همه بتمن ها با اختلاف 2 سال از هم اومدن اینم قطعا از این قاعده نباید جدا میبود