Batman: Arkham Knight از Unreal engine 3 استفاده می کند نمایش E3 برروی PC بوده

Mr. Worldwide

کاربر سایت
batman-arkham-knight-header3-664x374.jpg

Warner Bros. و Rocksteady نمایشی از گیم پلی Batman: Arkham Knight را در کنفراس سونی در E3 2014 داشتند. در طی مصاحبه ای Dax Ginn مدیر تولید و بازاریابی Rocksteady گفت:"

نمایش Batman: Arkham Knight در E3 توسط یک PC ساخته شده بود و همچنین موتور گرافیکی بازی نیز Unreal engine 3 است."

Batman: Arkham Knight به تازگی تاخیر خورده و قرار است در سال 2015 برای PC, PS4 و Xbox One عرضه شود.

منبع

چه سونی چه میکروسافت کارشون شده بازیهاشون رو در نمایشگاه ها با پی سی های خفن معرفی میکنند تا همه کف کنند بعد که بازی عرضه میشه با یک ورژن با افت زیاد مواجه میشن مثل forza4,rise,watch dogs کار درستی نیست که انتظارها رو الکی بالا ببرند امیدوارم نسل بعدی با یک کنسول 400 دلاری که توسط amd ساخته شده روبرو نباشیم و بار دیگر کنسول ها به nvidia برگردند
در مورد بازي هاي انحصاري اگر چنين اتفاقي بيفته بله مقصر سوني و يا مايكروسافت هستن چون خودشون تصميم گيرنده هستن ولي بازيه مالتي پلتفرم كه سازندش ترد پارتي هست و ناشرش هم يكي ديگس چه ربطي به سوني داره در مورد اين بازي هم سازندهاش هستن كه تصميم ميگرن نمايششون روي pc باشه و هيچ ارتباطي با سوني و يا مايكرو نداره ......

واسه خودت میگی و و خلاصه حالی میکنی ها :دی خلاصه اینکه ارتش باحالی هستید...
متاسفانه کل این بازی ها که رو کنسول مییاد از لحاظ فنی زیره این بازی هستن... چه بخوای چه نخوای... بتمن hbao .txaa.tesllation.advanced physix.nvidia gamework داره که هیچوقت از اینا رویه کنسول خبری نیست... منتظر the witcher رویه pc باشه حرف منو بوکمارک کن کهwitcher همرو میترکونه تنها تاری از موهایه gralt همرو game over میکنه :دی
در ضمن محیط وسیع و بزرگ بتمن رو با این جزییات با بقیه بازی هایی که میچرخه تو ذهنت مقایسه نکن....

Txaa میارزه به کل هیکلشون ;) سینماتیک انتی الیاز ....
از بتمن رسیدی به ویچر از اون هم رسیدی به انودیا و txaa! خدارا شکر الان دیگه اکثر بازیهای سونی رو 1080 هست :)) شما دلتو به هم txaaخوش کن اونم از نوع txaa4

آخرین ویرایش:
از بتمن رسیدی به ویچر از اون هم رسیدی به انودیا و txaa! خدارا شکر الان دیگه اکثر بازیهای سونی رو 1080 هست :)) شما دلتو به هم txaaخوش کن اونم از نوع txaa4
هنوز گرافیک ها به معنای واقعی next gen ندیدیم
اولین بازی به معنای واقعی کلمه ac unity هست. و از 2015 موج اصلی شروع next gen شروع میشه. اون موقع هست که میشه فهمید واقعا قدرت کنسول های نسل بعد در برابر pc چند مرده حلاجه.;)
انتظار نداشتم کسی که آواتارش یه pc هست بیاد pc رو ترول کنه:|

همینا هستن باعث می شن من یه ترول زیرپوستی کنم با وجود آواتار امضا و 4 کیلو Sarcasm متوجه نشن دیگه:| البته ترک کردم دیگه;;)

من یک درخواست دارم لطفا به اینا موتور unreal engine 4 ندیدن وقتی با شماره 3 این کار کردن با 4 چیکار میکنن ...دمشون گرم کارشون خداوکیلی درسته عاشق کاراشونم یعنی میشه منم یک روز برم کنار اینا کار کنم ;;)
تریلر بازی دیدم گرخیدما......اصلا داستان گرافیک شخصیت پردازی ها.......عاشق arkham knight شدم

حالا که بعضی ها فهمیدن رو pc بوده چه به به چه جه ای راه انداختن و میگن گرافیکش خدا بود ولی تا قبل از اون اصلا انگار نه انگار
حالا ایشاله رو ps4 ام همینطوری میشه

آخرین ویرایش:
اگه حرف این سازنده آنچارتد 4 درست دربیاد و شاهد اجرا شدن اون گرافیک بر روی پلی 4 باشیم، توصیه میکنم ساعت 9 شب یواشکی توی یه کیسه سیاه کارتهای گرافیکی n دلاریتون رو بذارین و بدون اینکه کسی بفهمه اونو پرت کنید تو سطل آشغال.

الان این حرف شما چه ربطی به این تایپیک داشت ..اینجا درباره بازی batman رو pc اجرا نشده نه بازی uncharted......بله بله شما هم بازی ps4 1080 بازی کنید ما 4k بازی میکنیم اوکی
yahoo_22.gif
.....

وقتی ربط پیدا میکنه که یه عده فکر میکنن پلی 4 قدرتی نداره و خیلی خوشحال پست میدن! ... یه نیم نگاه به بازی Order کافیه تا حساب کار دستتون بیاد ...
در رابطه با 4K باشه حتما حق با شماست و همه میتونن تجربش کنن!=;

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Enemy_Front_-test-ef_3840.jpg

آخرین ویرایش:
اگه حرف این سازنده آنچارتد 4 درست دربیاد و شاهد اجرا شدن اون گرافیک بر روی پلی 4 باشیم، توصیه میکنم ساعت 9 شب یواشکی توی یه کیسه سیاه کارتهای گرافیکی n دلاریتون رو بذارین و بدون اینکه کسی بفهمه اونو پرت کنید تو سطل آشغال.

الان این حرف شما چه ربطی به این تایپیک داشت ..اینجا درباره بازی batman رو pc اجرا نشده نه بازی uncharted......بله بله شما هم بازی ps4 1080 بازی کنید ما 4k بازی میکنیم اوکی :|.....

UE4 که جدیدتره! علتش رو هم توضیح میدادند بد نبود
به چند دلیل:

1. وارنر بروز باید برای آنریل انجین جدید که از اپیک میخره پول بده یعنی ضرر
  2. الان همه تریلرو دیدن! آیا کف نکردن؟ آیا گرافیک فوق العاده نبود؟ این گرافیک UE3 بود!
  3. UE3 اینقدر پیشرفت کرده و آپدیت شده که یک انجین فوق قوی شده که همچین گرافیکی دارین ازش میبینین!
  4. هنوز UE3 انجین خیلی سبکی هست و اگه بتمنای قبلی یادتون باشه خیلی خوب اجرا میشدن و روی PC های قرازه هم راحت میشد فریم خوب باهاش گرفت!

آیا دلیل دیگه ای میمونه؟ :دی فعلا UE3 هنوز رو اوجه و UE4 زیاد به چشم نمیاد تا چند سال دیگه!
این نسخه نسخه آخر سری آرکام هست و به احتمال خیلی زیاد نسخه بعدی بازی که دیگه آرکام نیست با آنریل انجین 4 ساخته میشه :)

- - -ویرایش - - -

واقعا که :|
بعضیا واقعا آبرو هر چی گیمر و فنه میبرن :| نه خداییش خجالت نمیکشین به تاپیکی که هیچ ربطی نداره همچین مسائلی رو مطرح میکنین اونم چی؟ :|
موندم چه فازیه میاین اینجوری حرف میزنین انگار فقط ناتی داگ بلده گرافیک بزنه و PC هم زور نداره همچین گرافیکایی رو اجرا کنه :|

جمش کنید دیگه :|

موندم آخه مگه ما میایم توی تاپیکای شما بگیم Crysis 3 رو توی PC بازی کنید و ساعت 9 شب کنسولتونو بدون اینکه کسی متوجه بشه بزارین تو سطل آشغال؟ :|

وقتی ربط پیدا میکنه که یه عده فکر میکنن پلی 4 قدرتی نداره و خیلی خوشحال پست میدن! ... یه نیم نگاه به بازی Order کافیه تا حساب کار دستتون بیاد ...

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Enemy_Front_-test-ef_3840.jpg

یک عده فکر میکنن PS4 زور نداره الان شما بهتر از اون یک عده هستی که میای دعواتو با اونا توی این تاپیکایی که هیچ ربطی نداره راه میندازی؟ :دی

آخرین ویرایش:

4k همه میتونن اجرا کنن الان منبع بدید ببینم کجا نوشته همه میتونن 4k بازی کنن :| از خودتون حرف در نیارید شما کدوم بازی 4k رو کنسولت بازی کردی :|......این پست اصلا چه ربطی به کنسول و ps4 و انچارتد داره...اول یاد بگیر کجا نظر بدی بعد بیا بده

برادر شما به این فکر نکردی که اگر ناتی داگ مثلا رو 780TI بازی میساخت میتونست به چه کیفیتی برسه؟
دلیل این که آنچارتد4 به اون زیبایی هست توانایی سازنده های بی نظیر اون هستن نه قدرت کنسول.
....
راجع به بتمن هم با توجه به سازنده معتبرش یعنی راک استدی مطمئن هستم که کاهشی تو گرافیک نسخه ps4 نسبت به دمویی که پخش کردن نخواهد داشت.

هنوز گرافیک ها به معنای واقعی next gen ندیدیم
اولین بازی به معنای واقعی کلمه ac unity هست. و از 2015 موج اصلی شروع next gen شروع میشه. اون موقع هست که میشه فهمید واقعا قدرت کنسول های نسل بعد در برابر pc چند مرده حلاجه.;)

uncharted هم پشم بود دیگه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or