Batman: Arkham Collection Remastered براي PS4 و Xbox One تاييد شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
1384447406-batman-arkham-collection-logo.png

امروز Warner Bros. دو عنوان open- world مشهور خود يعني، Batman: Arkham Asylum و Arkham City با عنوان Batman: Arkham Collection براي كنسول هاي نسل بعدي تاييد كرد.

به نقل از IGN ايتاليا و سايت Videogamer عنوان Batman: Arkham Collection در فصل كريسمس براي كنسول هاي PS4 و Xbox One عرضه مي شود.

این در حالی است که به علت تایید این ریمستر عنوان Arkham Knight تا ماه ‍‍‍ژوئن یعنی 3 هفته بعد، از تاريخ عرضه قبلی خود تاخير خورده هست.

منبع

آخرین ویرایش:
اون Arkham asylum ارزش ریمستر نداره چون تقریبا خطی و 8 ساعته و محیط انچنان بزرگق هم نداره ولی city چرا محتوا و محیط و ماموریت های فراوون و خوبی داره کلا تکمیله Arkham city

با اینکه این کالکشن عالیه ولی خیلییی دیگه گند قضیه رو در آوردن!

- - -ویرایش - - -

1384447406-batman-arkham-collection-logo.png

امروز Warner Bros. دو عنوان open- world مشهور خود يعني، Batman: Arkham Asylum و Arkham City با عنوان Batman: Arkham Collection براي كنسول هاي نسل بعدي تاييد كرد.

لوگوش رسمیه؟؟؟ این که بجز دو عنوان اصلی arkham origins هم شامل میشه درش!! (لوگو رو میگم)

پ.ن. arkham asylum اگه اشتباه نکنم open world نبود. تو متن نوشتین دو عنوان ow!

آخرین ویرایش:
دوست ندارم از این حرکت کالکشن دادن و ریمستر کردن حمایت کنم...
ولی این بازی رو خیلی خیلی میخواستم!
از طرفی دیگه دسترسی ام بهش ندارم ... برام مهم نیست گرافیکال بوستش چقدر باشه! من میگیرم این کالکشنو! :دی

هر چقدر PC از نظر قیمتی به نفع گیمرها کار میکنه با هر رزولوشنی کیفیتی میشه بازیهارو اجرا کرد

برعکس سخت افزار ثابت کنسولها بیشتر به نفع ناشرین تموم میشه . بهشون این فرصتو میده دوباره بازیشونو بفروشن

وقتی عناوین جدید اپیک فیل میشن عرضه دوباره بازیهای نسل قبل . وام گرفتن ازشون دور از ذهن نیست. احتمالا تمام عناوین این نسل هم در اینده 4K برای کنسولهای نسل بعدی عرضه میشن

کلا کالکشن ها منو یاد بازیهای چند لبه میکرو سگا میندازن :d

امیدوارم کار پورت بدن به WB و تیم Rocksteady تمام انرژی شونو روی عنوان اصلیشون بزارن

آخرین ویرایش:
اون Arkham asylum ارزش ریمستر نداره چون تقریبا خطی و 8 ساعته و محیط انچنان بزرگق هم نداره ولی city چرا محتوا و محیط و ماموریت های فراوون و خوبی داره کلا تکمیله Arkham city

Arkham Asylum از نظر اتمسفر یکی از قوی ترین بازی های بوده که من انجام دادم و از نظر داستانی هم خیلی برای من قشنگ تر از City بود.

قبلا عرض کردم امسال رو سال ریمستر ها مینامم ...
اما بنده حالا ... این نسل رو نسل ریمستر ها مینامم .

البته من هیچکدام از این بتمن هارو بازی نکردم ، اگر قیمتش خوب باشه میگیرم

خدا نکنه یک چیزی مُد بشه دهن ملتو باهاش صاف میکنن یک مدت DLC رو بورس یک مدت FPS از هر 5 بازی 6 تاش FPS یک مدتم مولتیپلیر مُد شده همه گفتن عقب نمونیم که حتی GOW هم مولتی پلیر گذاشت تو بازیش .!!!

یعنی خدایا فدایی داری :(( همین امروز داشتم فکر میکردم چی میشد سری بتمن واسه پلی ۴ هم بیاد !! این خبرو دیدم یعنی صد بار فقط تو دلم منفجر شدم از خوش حالی . دیگه بهتر از این نمیشد :x

یعنی یکی از بی مصرفترین وسیله هایی که تا الان خریدم همین کنسول نسل هشت بوده...اگه قرار بود بازیهای نسل قبلو بدن بیرون دیگه تعویض نسل واسه چی بود؟؟من فک میکردم تو پاچه کردن فقط تو اینجا رخ میده نگو بلاد کفرم دست کمی از ما نداره:d

یعنی یکی از بی مصرفترین وسیله هایی که تا الان خریدم همین کنسول نسل هشت بوده...اگه قرار بود بازیهای نسل قبلو بدن بیرون دیگه تعویض نسل واسه چی بود؟؟من فک میکردم تو پاچه کردن فقط تو اینجا رخ میده نگو بلاد کفرم دست کمی از ما نداره:d
اتفاقا تو باد کفر بیشتر میکنن تو پاچه
اما خوش آب و رنگ تره
نگران نباش
درست میشه
ریمسر بعدی : بایوشاک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or