Batman: Arkham City | Xbox 360

این Downloadble Content رو نمیشه غیر فعال کرد ؟ من یه سری خریدم موقع اجرا ارور Damage Downloadble Content رو میداد . دوباره خریدم بعد از 20-30 دقیقه بازی کردن این ارور رو میده . تو پیغامش میگه که اگر خرابه از طریق داشبورد میتونید پاکش کنید . چیکار باید کرد ؟

دوستان یه مرحله هستا که با bane صحبت میکنی بعد باید شش تا container ها رو نابود کنی یه دونش تو موزه هست اون چجوری برم پیشش راهش رو پیدا نکردم؟

دوستان یه مرحله هستا که با bane صحبت میکنی بعد باید شش تا container ها رو نابود کنی یه دونش تو موزه هست اون چجوری برم پیشش راهش رو پیدا نکردم؟

باید مراحل داستانیش رو بری تا راهش برات باز بشه !
توی راه مرحله داستانیش هست ! بری خودت میبینی !

سلام

من یه جا گیر کردم
یه دایره کم رنگ آبی روی نقشه هست وسط دایره یه علامت تعجب زده میرم روشن نمیدونم باید چکار کنم هیچی مشخص نیست
فقط موقعی تو نقشه میرم رو علامت سوال نوشته Deadshot Victim N!2 Rpprox. Location
کسی میدونه جریان این چیه ؟
این مرحله دقیقا بعد این میاد که بالای برج Hugo Strange میمیره

سلام از وقتی کنسولم را آپدیت کردم دیگه بازی بتمن را اجرا نمیکند دوباره هم خریدم ولی مثل قبلی دستگاه بعد از چند دقیقه کار خاموش و ریستارت میشه!

سلام

من یه جا گیر کردم
یه دایره کم رنگ آبی روی نقشه هست وسط دایره یه علامت تعجب زده میرم روشن نمیدونم باید چکار کنم هیچی مشخص نیست
فقط موقعی تو نقشه میرم رو علامت سوال نوشته Deadshot Victim N!2 Rpprox. Location
کسی میدونه جریان این چیه ؟
این مرحله دقیقا بعد این میاد که بالای برج Hugo Strange میمیره
این مرحله فرعی ــه دنبال فلش های سبز تو نقشه برو;)
سلام از وقتی کنسولم را آپدیت کردم دیگه بازی بتمن را اجرا نمیکند دوباره هم خریدم ولی مثل قبلی دستگاه بعد از چند دقیقه کار خاموش و ریستارت میشه!
باید به فروشنده بگید دیسک Lt 3.0 بهتون بده،احتمالا دوباره Lt 2.0 خریدید!

باید این بازیو پچ شدش به LT3 رو بخری و دیگه رو LT 2 اجرا نمیشه
امگار خیلی از بازی های این مشکلاتو دارن و باید دوباره برای خریدشون اقدام کنیم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or