Batman: Arkham City | PS3

الان تموم شد استوری لاین :دی

به نظرتون میارزه برم سراغ ساید میشن ها یا نه ؟
شک نکن... من همه ماموریت های جانبیشو تموم کردم به جزء ریدلر... با داستان های جالبی از کاراکترهای قدیمی بتمن روبرو می شی با ماموریت های جانبی...

آره باحال بودن همرو رفتم به جز ریدلر فقط 2 یا 3 تا گروگان ازش آزاد کردم

اصلا کلی داستان وجود داره تو این آرخام سیتی :دی من کف کردم چرا تو استوری لاین قرار ندادن این همرو ! :-o

دست درد گرفتم! تقریبا تمام Combat Challenge ها رو غیر از 2 تای آخری رو الان رفتم و 3تا مدالشون رو گرفتم! تا اینجا احساس میکنم نسبت به AA آسون تر بوده! اونا اشک آدمو در میوردن!
البته من مشکل اصلیم سر مخفی کاریه! کلا نمیتونم مخفیانه برم،نمیدونم چه باید کرد!این بخش Campaings رو کسی امتحان کرده؟ شکلش چرا عجیب غریبه؟ هی تغییر میکنه!
البته من هنوز امتحانش نکردم و نرفتم ببینم چی به چیه!
بشینم یکی دوتا ماموریت فرعی دیگه رو هم تموم کنم ببینم به کجا خواهیم رسید!

دست درد گرفتم! تقریبا تمام Combat Challenge ها رو غیر از 2 تای آخری رو الان رفتم و 3تا مدالشون رو گرفتم! تا اینجا احساس میکنم نسبت به AA آسون تر بوده! اونا اشک آدمو در میوردن!
البته من مشکل اصلیم سر مخفی کاریه! کلا نمیتونم مخفیانه برم،نمیدونم چه باید کرد!این بخش Campaings رو کسی امتحان کرده؟ شکلش چرا عجیب غریبه؟ هی تغییر میکنه!
البته من هنوز امتحانش نکردم و نرفتم ببینم چی به چیه!
بشینم یکی دوتا ماموریت فرعی دیگه رو هم تموم کنم ببینم به کجا خواهیم رسید!

خداییش بعضی مواقع Combat Challenge های بازی قبلی اشک آدم رو در میاورد..اما این بازی Gameplay بینظیری داره اگه یه نفر بازیش خوب باشه خیلی راحت میتونه از پسش بربیاد.
به تمامی دوستانی که از بتمن خوششون میاد یا نمیاد، این بازی شدیدا توصیه میشه.

این بازی بدون شک ادامه هم داره،چون هارلی کوئین از جوکر حامله ست، نوار تست حاملگیش تو همون اتاقی که با جوکر بود، رو زمین افتاده. کنار لباس قدیمیش!!!!!!!!!!!

بله چلنج های مبارزه ایش رو تموم کردم! این 2 تا آخری که رسما هیچی نبودن! تو راند سوم 3 مدالشون رو گرفتم! البته یکی مونده به آخری نزدیک بود دار فانی رو وداع بگم تو راند چهارم! 2-3 دیقه با یک خط جون داشتم دووم میوردم!
مخفی کاری رو هم از چند روز آینده شروع میکنم!
راستی این تروفی کلندر من چرا انقدر سرکاریه؟ هی باید بریم تاریخ دستگاه رو عوض کنیم! خدا لعنتشون کنه با این طراحی های تروفی!!!

بعضی از این علامت سؤال ها هم خیلی سخته گرفتنشون! هرچی میگردم راه گرفتنشون یافت نمیشه!مثلا یکیشون برق میخواد که هرچی میگردم نیست! یا یکی دیگه روی سقف از این چوب هاست که میشکنند و روش هم یکی از این علامت سؤال ها! ولی اینم راه شکستنش به ذهنم نمیرسه! (جفتشون تو SUB WAY هستند!) البته هنوز خیلی جاها مونده بگردم! تازه رفتم سراغ جمع آوری قسمت به قسمت!

بله چلنج های مبارزه ایش رو تموم کردم! این 2 تا آخری که رسما هیچی نبودن! تو راند سوم 3 مدالشون رو گرفتم! البته یکی مونده به آخری نزدیک بود دار فانی رو وداع بگم تو راند چهارم! 2-3 دیقه با یک خط جون داشتم دووم میوردم!
مخفی کاری رو هم از چند روز آینده شروع میکنم!
راستی این تروفی کلندر من چرا انقدر سرکاریه؟ هی باید بریم تاریخ دستگاه رو عوض کنیم! خدا لعنتشون کنه با این طراحی های تروفی!!!

بعضی از این علامت سؤال ها هم خیلی سخته گرفتنشون! هرچی میگردم راه گرفتنشون یافت نمیشه!مثلا یکیشون برق میخواد که هرچی میگردم نیست! یا یکی دیگه روی سقف از این چوب هاست که میشکنند و روش هم یکی از این علامت سؤال ها! ولی اینم راه شکستنش به ذهنم نمیرسه! (جفتشون تو SUB WAY هستند!) البته هنوز خیلی جاها مونده بگردم! تازه رفتم سراغ جمع آوری قسمت به قسمت!
راست طرف نرده ها یه سوراخ کوچولو هست که با تفنگ شوکی میتونه به فیوز شلیک کنی دنبال برق و ریموت بترنگ نباش.اونم از پایین تر با قلابت که با AR training آپگرید شده بوست بزنی با کله میره تو چوبا خراب میشه،جونم در اومد تا 400 تا رو گرفتم ولی به تلافی که سر ریدلر آوردش میارزید:dخوبه کتوومنم حساب شد وگرنه باید همه رو می گرفتم#:-s

• Like
Reactions: Akiba
اولی رو فهمیدم ولی دومی رو خیر! من همش تو فکر این بودم که با بترنگ باید بزنمش! اصلا به ذهنمم خطور نکرده بود با اون میشه!
دستت درد نکنه!

خداییش بعضی مواقع Combat Challenge های بازی قبلی اشک آدم رو در میاورد..اما این بازی Gameplay بینظیری داره اگه یه نفر بازیش خوب باشه خیلی راحت میتونه از پسش بربیاد.
به تمامی دوستانی که از بتمن خوششون میاد یا نمیاد، این بازی شدیدا توصیه میشه.

این بازی بدون شک ادامه هم داره،چون هارلی کوئین از جوکر حامله ست، نوار تست حاملگیش تو همون اتاقی که با جوکر بود، رو زمین افتاده. کنار لباس قدیمیش!!!!!!!!!!!
بی خیال... من اون جا رو خوب گشته بودم... اما یه همچین چیزی پیدا نکردم...!!!

یعنی پایانش واسه من از فاجعه هم بدتر بود چه فکری کردن واقعا؟! بجز پایانش همه چیش عالی بود
موافقم اوج داستان همونجایی بود که پروتکل 10 شروع شد و آدمای استرنج آدمای ژوکر کشتن اون clayface رو نباس قاطی میکردند چون واسه کسی که درباره این شخصیت و خاصیتش چیزی ندونه مثل من،خودت و 85% بازی کننده ها بیخوده و کل لذت داستانو زهر میکنه:(

موافقم اوج داستان همونجایی بود که پروتکل 10 شروع شد و آدمای استرنج آدمای ژوکر کشتن اون clayface رو نباس قاطی میکردند چون واسه کسی که درباره این شخصیت و خاصیتش چیزی ندونه مثل من،خودت و 85% بازی کننده ها بیخوده و کل لذت داستانو زهر میکنه:(

اصلا بحث این نیست مطمئن باش جوکر نمرده و یجوری زندش میکنن اصولا بتمن بدون جوکر بی معنی و بیهودست! برعکسشم همینطور ولی اینکه به خودشون اجازه دادن با جوکر همچین کاری کنن بنظرم باید از دم کل سازنده های بازی رو اعدام کنن!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or