Batman: Arkham City | PS3

یک خبر جدید و تا حدودی بد!!!
توی شماره ی اول جوکر توی چند چلنج برای نسخه ی PS3 انحصاری بود...
حالا توی این شماره بازم یک شخصیت انحصاری اضافه شده، البته نه انحصاری کنسولی خاص ! انحصاری یک فروشگاه ( ؟ ) :d خوب ایندفعه شخصیت Robin + دو چلنج در انحصار پیش خرید از Best Buy می باشد!
برای هر 3 نسخه هم هستش این شخصیت :d
کسایی که دوست داشتن با این شخصیت بازی کنند فکر کنم باید GOTY Edition و این چیزا صبر کنند :d البته شاید بعدا هم روی psn بیاد! :d
همین دیگه ... :d

کسایی که دوست داشتن با این شخصیت بازی کنند فکر کنم باید GOTY Edition و این چیزا صبر کنند :d البته شاید بعدا هم روی psn بیاد! :d
100 درصد این DLC هم روی PSN برای دانلود قرار میگیره :d

یک خبر جدید و تا حدودی بد!!!
توی شماره ی اول جوکر توی چند چلنج برای نسخه ی PS3 انحصاری بود...
حالا توی این شماره بازم یک شخصیت انحصاری اضافه شده، البته نه انحصاری کنسولی خاص ! انحصاری یک فروشگاه ( ؟ ) :d خوب ایندفعه شخصیت Robin + دو چلنج در انحصار پیش خرید از Best Buy می باشد!
برای هر 3 نسخه هم هستش این شخصیت :d
همین دیگه ... :d

این جوریش رو ندیده بودیم که اون هم دیدیم.

در هر صورت بدون robin هم بازی فوق العاده هست.شاهکاره.
stage امسالش تو e3 فوق العاده بود همه چی داشت.

در هر صورت بدون robin هم بازی فوق العاده هست.شاهکاره.
stage امسالش تو e3 فوق العاده بود همه چی داشت.

به نظر من رابین خیلی محبوب نیست پس بود و نبودش زیاد فرق نداره بازم جوکر یه چیزی

معمولا همیشه برای پیش خرید بازی ها یک سری سلاح یا لباس اضافه هست :d ایندفعه یکم بیشتر از این چیزاست و شده یک شخصیت + دوتا چلنج :d
در کل چیز عجیبی نیست :d

خوب اینم یه سری عکس از Comic Con 2011 :

krmni75mnhenrcjwzllr.jpg

mg8agiido2hf3m9rcwc7.jpg

ldpl7vdzszwo2o9q6vgz.jpg

لیست تروفی های بازی هم اومد! البته همراه با عکسشون! (عجیبه! همیشه عکس ها چند روز بعد از انتشار میومد نه درجا همراه لیست :d )
از نظر من طراحی تروفی های شماره قبلی بهتر از این بود! اون تم تاریکش اصلا چیز خفنی بود! مخصوصا پلاتش :d

بازی 1 پلات ، 1 طلا ،15 نقره و 34 برنز داره
10 تا هم تروفی DLC داره برای کسایی که بازی رو پیش خرید کردن ، که شامل 3 نقره و 7 برنز میشه :d

همین دیگه :d

آها اینم لینکش :d

http://www.ps3trophies.org/game/batman-arkham-city/trophies/

و باز هم یک چیز دیگه :d به نظر میرسه باید بازی رو حداقل دوبار بریم! :d که به نظر میرسه بار دوم ... :d بله دیگه! با داشتن همه ی وسایل اما منهای یک سری قابلیت ها که قبلا گفتن :d همون New Game Plus :d
خدا بیامرزتمون :d

• Like
Reactions: .:Pouria:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or