Batman: Arkham City رسما معرفی شد

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    batman

Ooops

کاربر سایت
mqdytt7m30fq5no2azac.jpg

Geoff Keighley در توئیتر خود اعلام کرد که ادامه ی بازی موفق Batman: Arkham Asylum در پاییز 2011 و با نام رسمی Batman: Arkham City عرضه خواهد شد!
همچنین در شماره ی بعدی Game Informer اطلاعاتی در مورد بازی چاپ خواهد شد.
بازی برای X360,PC,PS3 تایید شد.
سایت رسمی بازی

• Like
Reactions: POW3R
باید خیلی مواظب باشن چون به نظرم قسمت اولش این قدر خوب بود که ساخت دنباله ی واقعیش رو شدید مشکل کنه. به امید اینکه این هم مثل قبلی بهترین بازی سال خودش باشه (حداقل برای خودم :دی )

باید خیلی مواظب باشن چون به نظرم قسمت اولش این قدر خوب بود که ساخت دنباله ی واقعیش رو شدید مشکل کنه. به امید اینکه این هم مثل قبلی بهترین بازی سال خودش باشه (حداقل برای خودم )
کاملا موافقم
بدلیل اینکه شماره یک بی نظیر بود و به نظر من هم بهترین بازی سال 2009 بود ساخت شماره 2 اون هم با اون کیفیت بی نظیر واقعا سخته
به شخصه از تک تک لحظات گردش توی آرخام لذت بردم و تا بحال بازیی به این خوش ساختی و بی نقصی توی این نسل ندیدم
بهترین بازی HD که تا بحال بازی کردم
در ضمن وال ها فوق العاده جذاب و گیرا هستن.وجود خون توی عکس ها جالبه و تثبیت می کنه برخلاف شماره اول با یه بازی رده سنی M طرفیم

• Like
Reactions: Red_Yashar
اگر با دقت به اسم بازی توجه کنید متوجه می شید که آرخام رشد پیدا کرده و به یک شهر تبدیل شده .
و این یعنی این که با یک بازیی به مراتب با عظمت تر ( از لحاظ وسعت ) روبرو هستیم و شاید دارای آزادی عمل بیشتری در بازی باشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or