Batman: Arkham Asylum - X360 Version

کلا 50درصد بازی داستانش هست و 30 درصد چلنج ها هست ! شما چه جوری چلنج ها رو هنوز نرفتی ؟ شما تازه باید 240تای اون یاروها و اون اسپایدرها و نوارها رو پیدا کنی ما خود کشی کردیم شده 89 درصد !:d

مشت و لقدی ها را رفتم ، به غیر از مخفی کاری ها !

خوب امیر من امروز همین طور که داشتم Itemها رو جمع می کردم متوجه یک جمله مشترک در تمام اتاق ها شدم البته دقیق یادم نیستش ولی مفهومش این هست که یک پازل تیکه های مختلفی و داره و هر کدومش در یک جا هست. من دقیقا فهمیدم چی شده. اگه اشتباه نکن بعضی وقت ها بعضی چیزایی رو که انتخاب می کنی و برای پیدا کردن روش که میزنی فقط میزنه Detected این ها همون ها هستند. وقتی همش رو پیدا کنیم فکر کنم معما و پازلش حل بشه. من خودم تو راه به 5 تا تیکه اون برخورد کردم. البته از این حرفی که میزنم کامل کامل مطمئن نیستم و در حد یک نظریه هستش.

Riddler Challenge ها چند نوع دارند:
1. Riddler Trophy که باید علامت سوال ها رو پیدا کنید
2. پازل ها: بعضی از لوکیشین ها که واردش میشید یه جمله مینویسه، باید با توجه به اون جمله یه شی یا عکس یا هر چیز دیگه ای رو پیدا کنید و وقتی بهش نگاه میکنید LB رو چند لحظه نگه دارید
3.این پازل ها یه نوع خاص هم دارن که توی هر لوکیشین اصلی مثلا Arkham West یا Arkham Mansion ازشون فقط یکی هست، جمله اینا هم به صورتی هست که میگه مثلا من میبینم اما تو نمیتونی ببینیش (یه همچین چیزی) برای حل این پازل ها باید LB رو بزنید وفتی وارد Detective Mode شدید به زمین سقف و... نگاه کنید تا یه علامت سوال بدون نقطه یا فقط یه نقطه پیدا کنید، وقتی یکی از این دو تا رو پیدا کردید سعی کنید دوربین رو طوری تغییر بدید که علامت سوال و نقطش جای درستی قرار بگیرند و بعدش هم LB رو مثل قبل چند لحظه نگه دارید.
4. بعضی جاها یه سنگ یادبود دیده میشه که روش علامت فکر کنم یه حشره ای باشه بهشون نگاه کنید و LB رو چند لحظه نگه دارید.
5. توی هر لوکیشین 10 یا 20 تا دندون هست که حرکت میکنند باید تمامی اینا رو با Batrang از بین ببرید.
6. یه سری نوار هم هستن که باید اونا رو هم جمع کنید

در اخر بگم که موقعیت تمامی این پازل ها رو میتونید با پیدا کردن نقشه راهنما تو بازی بفهمید

کمک کمک کمک کمک کنید کنید کنید

سلام از اون هایی که بازی را تموم کردن درخواست کمک دارم من 38% بازی را کامل کردم و به یه جایی رسیدم که یک نفر هست که 4 سرنگ در سره انگشتانش وجود دارد به من نگاه می کند من در یک میدان که دور تا دور ان کاملا بسته است هستم و سه چراغ که باعث نابودی ان می شود رو به رو من هست اولین چراغ با کشتن 10 اسکلت روشن می شود دوم چراغ یه اسکلت بزرگ می اید که من نمی دونم چه جوری ان را بکشم لطفا کمکم کنید بای
help.jpg

تنها نکته منفی که تا حالا توی بازی دیدم و خیلی اعصابم رو خورد کرده انیمیشن دشمنها بعد از ضربه خوردن هست. 99% ـشون وقتی دارن میفتن زمین , دستاشون رو میگیرن کنار کله ـشون ! حالا ممکنه آخرین ضربه رو توی شکمش زده باشیم ولی بازم اون انیمیشن رو تکرار میکنن !

کمک کمک کمک کمک کنید کنید کنید

سلام از اون هایی که بازی را تموم کردن درخواست کمک دارم من 38% بازی را کامل کردم و به یه جایی رسیدم که یک نفر هست که 4 سرنگ در سره انگشتانش وجود دارد به من نگاه می کند من در یک میدان که دور تا دور ان کاملا بسته است هستم و سه چراغ که باعث نابودی ان می شود رو به رو من هست اولین چراغ با کشتن 10 اسکلت روشن می شود دوم چراغ یه اسکلت بزرگ می اید که من نمی دونم چه جوری ان را بکشم لطفا کمکم کنید بای
ببین وقتی میاد سمتت باید یه بترنج بهش پرت کنی بعد سریع با دوتا A بپری اونور و بعد میخوره به دیوار و میترکه ! اسم اون یارو هم که تو دستش سوزن داره Scarow هست فک کنم !
بابا یکی به من کمک کنه اونجام که زده Search arkham mansion to find dr.young
کمک کنید دیگه
باید بگردی توی ارکام تا جاش رو پیدا کنی توی توی خونه ها درست اسمش رو یادم نیست !

Riddler Challenge ها چند نوع دارند:
1. Riddler Trophy که باید علامت سوال ها رو پیدا کنید
2. پازل ها: بعضی از لوکیشین ها که واردش میشید یه جمله مینویسه، باید با توجه به اون جمله یه شی یا عکس یا هر چیز دیگه ای رو پیدا کنید و وقتی بهش نگاه میکنید LB رو چند لحظه نگه دارید
3.این پازل ها یه نوع خاص هم دارن که توی هر لوکیشین اصلی مثلا Arkham West یا Arkham Mansion ازشون فقط یکی هست، جمله اینا هم به صورتی هست که میگه مثلا من میبینم اما تو نمیتونی ببینیش (یه همچین چیزی) برای حل این پازل ها باید LB رو بزنید وفتی وارد Detective Mode شدید به زمین سقف و... نگاه کنید تا یه علامت سوال بدون نقطه یا فقط یه نقطه پیدا کنید، وقتی یکی از این دو تا رو پیدا کردید سعی کنید دوربین رو طوری تغییر بدید که علامت سوال و نقطش جای درستی قرار بگیرند و بعدش هم LB رو مثل قبل چند لحظه نگه دارید.
4. بعضی جاها یه سنگ یادبود دیده میشه که روش علامت فکر کنم یه حشره ای باشه بهشون نگاه کنید و LB رو چند لحظه نگه دارید.
5. توی هر لوکیشین 10 یا 20 تا دندون هست که حرکت میکنند باید تمامی اینا رو با Batrang از بین ببرید.
6. یه سری نوار هم هستن که باید اونا رو هم جمع کنید

در اخر بگم که موقعیت تمامی این پازل ها رو میتونید با پیدا کردن نقشه راهنما تو بازی بفهمید
تمام این چیزایی که شما گفتی درسته ولی تو شماره 3 که توضیح دادی کمی ناقص هست. بعضی از همین پازل ها رو شما میری و پیداش هم می کنی ولی در واقع میزنه که معما پیدا شده است و و هر کاری بکنی نمی تونی اون علامت سوال رو از بین ببری مگر با این راهی که من گفتم که البته مطمئن نیستم چون خودم همش رو پیدا نکردم ببینم جواب میده یا نه. برای مثال جایی که برج های ساعت در جزیره قرار دارد در پشت اون یکی از همین آیتم ها قرار داره که روش نور سبزی هم افتاده و هر کاری بکنی نمی تونی بگیریش

درسته منم هرکاری میکنم اونا چیزیشون نمیشه اگر میشه یکم بیتر توضیح بدید !
دوست عزیز من حرفم در حد یک نظریه هستش و نمی دونم درسته یا نه.
دیدی وقتی میری توی بعضی اتاق ها بالاش با یک نوشته سبز رنگ بهت راهنمایی می کنه؟ تو بعضی از اتاق ها این جمله مشترک هستش و مفهوم جمله اینه که یک پازل(معما) قسمت ها مختلفی داره و باید تمام اون ها رو کنار هم چید. من خودم 5 تاش رو پیدا کردم ولی علامت سوال ها از روی نقشه حذف نشده. فکر کنم باید تمام این ها رو پیدا کنیم و بعدش همه با هم از بین میره و معما حل خواهد شد.

تمام این چیزایی که شما گفتی درسته ولی تو شماره 3 که توضیح دادی کمی ناقص هست. بعضی از همین پازل ها رو شما میری و پیداش هم می کنی ولی در واقع میزنه که معما پیدا شده است و و هر کاری بکنی نمی تونی اون علامت سوال رو از بین ببری مگر با این راهی که من گفتم که البته مطمئن نیستم چون خودم همش رو پیدا نکردم ببینم جواب میده یا نه. برای مثال جایی که برج های ساعت در جزیره قرار دارد در پشت اون یکی از همین آیتم ها قرار داره که روش نور سبزی هم افتاده و هر کاری بکنی نمی تونی بگیریش
برای اینکه بتونی کامل این پازل ها رو حل کنی باید طوری نقطه علامت سوال و خود علامت سوال رو set کنی که درست بشه شکل علامت سوال، مثلا باید نقطه درست زیر علامت قرار بگیره و باید به فاصله خیلی کمی هم از هم داشته باشند.

من همه ی Riddler Challenge هارو حل کردم فقط توی Arkham Mansion باید 20 تا دندون رو از بین ببرم که من 17 تاشو پیدا کردم ولی به خاطر باگ 3 تای دیگه در اصل غیب شده. الان از 240 تا 239 تا رو گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or