Batman: Arkham Asylum - X360 Version

سلام دوستان
بازی بتمن برای من اجرا نمی شه
توی ایران هم نیستم که بخوام فریمورم رو آپدیت کنم.درایوم هم نمی دونم چیه!فقط می دونم مدل ایکس باکسم الیته.(خسته نباشم!)راهی داره که بتونم بازی کنم.مرگ من کمکم کنید.این مشکل رو با بازی prototype و G-Force هم دارم.توروخدا کمک

این بحث های بچه گانه رو تموم کنید !

...

دوستان اون سنگی که یک حشره روش هک شده ، به چه دردی می خوره !؟ می دونم که یک نوع آیتم هست ولی نمی دونم چی کارش باید بکنم. سنگه هم شکل ذوزنقه هستش ...

سلام دوستان
توی ایران هم نیستم که بخوام فریمورم رو آپدیت کنم.درایوم هم نمی دونم چیه!فقط می دونم مدل ایکس باکسم الیته.(خسته نباشم!)راهی داره که بتونم بازی کنم.مرگ من کمکم کنید.این مشکل رو با بازی prototype و G-Force هم دارم.توروخدا کمک

خب معلومه ، آپدیت 1.6 نداری و نمی تونی بازی کنی و تنها راه آپدیت هستش .

:eek::eek::eek:9 گرفته:eek::eek::eek:
بابا بیخیال این گیم اسپات به gears of war 2 میده 9.5 بعد به این بازی مسخره(به نظر من) میده 9 بسی خندیدم

شما اول یه مقدار ادب رو رعایت کن توی یه مکان عمومی.
دوم این که قرار نیست چون شما خوشت نیومده گیم اسپات بیاد به این بازی 2 بده و به بازی که شما خوشت میاد نمره 10 بده.
کاری به گیم اسپات ندارم ولی هر سایت و مجله ای که چیزی رو نقد می کنی یه سری موارد مورد نظرش هست که اون چیز بر اساس همین موارد امتیاز بهش داده میشه.

ign چه امتیازی گرفت کسی از دوستان میدونه؟
9.6:eek:

شما یه سر به بخش امتیازات بازی ها بزنی و تاپیک امتیازات این بازی رو چک کنید متوجه میشید.فکر می کنم 9.3 گرفته بود از IGN.

سلام دوستان
آپدیت فریمور کاری ندارهد فقط باید توی سایت عضو پریمیوم باشی که بتونی آموزش رو دانلود کنی.و شما هم که ایران نیستی بتونی پول بریزی.
از مدیران خواهش میکنم طی یک اقدام بشر دوستانه :biggrin1: آموزش هارو به ایشون بدن.

آپدیت فریمور کاری ندارهد فقط باید توی سایت عضو پریمیوم باشی که بتونی آموزش رو دانلود کنی.و شما هم که ایران نیستی بتونی پول بریزی.
از مدیران خواهش میکنم طی یک اقدام بشر دوستانه :biggrin1: آموزش هارو به ایشون بدن.
دم شما گرم به جان آدمیت:love:

شما اول یه مقدار ادب رو رعایت کن توی یه مکان عمومی.
دوم این که قرار نیست چون شما خوشت نیومده گیم اسپات بیاد به این بازی 2 بده و به بازی که شما خوشت میاد نمره 10 بده.
کاری به گیم اسپات ندارم ولی هر سایت و مجله ای که چیزی رو نقد می کنی یه سری موارد مورد نظرش هست که اون چیز بر اساس همین موارد امتیاز بهش داده میشه.
.
چشم ببخشید
ولی آخه خیلی عجیبی
مثلا تمام ضرباتی که به دشمنا میخوره همش رو هواست مخصوصا وقتی میره تو حالت سینمایی مثلا داره با لگد میزنه تو صورتش ولی اصلا به صورتش نمیخوره و تمام ضربات رو هوا زده میشه.گرافیک هم چنگی به دل نمیزنه در کل امتیاز دادنهای این سایتا خیلی مسخرست.

چشم ببخشید
ولی آخه خیلی عجیبی
مثلا تمام ضرباتی که به دشمنا میخوره همش رو هواست مخصوصا وقتی میره تو حالت سینمایی مثلا داره با لگد میزنه تو صورتش ولی اصلا به صورتش نمیخوره و تمام ضربات رو هوا زده میشه.گرافیک هم چنگی به دل نمیزنه در کل امتیاز دادنهای این سایتا خیلی مسخرست.
امتیاز دادن این سایت مسخرست پس بقیه چی؟از IGN گرفت 9.3......از GameTrailers گرفت 9.....از EuroGamer گرفت 9......از 1Up گرفت 9.1....همه ی نمره هاش 9 یا بالای 9 بوده......یعنی همه ی اینها اشتباه میکنند و نمره دهی همشون ایراد داره ولی شما درست میگید؟!!!!!واقعا عجیبه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or