Batman: Arkham Asylum سه بعدی

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
batman_aa_goty_440.jpg

بیرون آمدن فیلم The Dark Night، این خفاش معروف را هر چه بیشتر به سرزبانها انداخت. برای اینکه نه فقط دوستداران فیلم و سینما، بلکه بازیکنان هم از بتمن لذت ببرند، بازی Batman: Arkham Asylum در سال گذشته به عنوان یکی از بهترین بازیهای موجود به دوستدارن ارائه شد.
حالا به نظر شما دیگر چه چیزی میتواند به علاقمندان هدیه شود؟ دقیقا، این بار همان بازی زیبا منتهی به صورت سه بعدی که دو هفته دیگر به بازار خواهد آمد.

همانطوری که شرکت Square Enix رسما اعلام کرد، از 26 ماه مارس نگارشی از بازی Batman: Arkham Asylum با عنوان بازی سال (Game of the Year) به بازار ارائه خواهد شد که یک عینک سه بعدی هم به همراه دارد. با اینکار میتوانید اینبار به صورت سه بعدی به شکار جوکر بروید و از این بازی زیبا به صورت جدیدی لذت ببرید.

منبع

آخرین ویرایش:
ممنون . فقط این که منبع ؟؟

//
اعضای تحریریه نیازی به گذاشتن منبع ندارن! با اینکه خودمم معتقدم گذاشتن منبع نه خیلی سخته و نه وقتگیر! وقتی بعضی کاربرها هنوز "کاربر سایت" هم نشدن، منبع نمی ذارن (و دو قورت و نیمشون هم باقیه!)، دیگه تحریریه ها...

آخرین ویرایش:
منبعش فکرکنم ign باشه چون منم اونجا خونده بودم ولی اگر لطف کنن و بذارن که عالیه
.......................................................................................................................
ما که آخر نفهمیدیم TV 3D میخواد یا نه؟:biggrin1:

اعضای تحریریه نیازی به گذاشتن منبع ندارن! با اینکه خودمم معتقدم گذاشتن منبع نه خیلی سخته و نه وقتگیر! وقتی بعضی کاربرها هنوز "کاربر سایت" هم نشدن، منبع نمی ذارن (و دو قورت و نیمشون هم باقیه!)، دیگه تحریریه ها...

پ . ن : شرمنده بابت اسپم .

خب . در اینکه کار بچه های تحریریه درسته شکی نیست . ولی خبره !! نقد یا مطلب خاص نیست که خودشون بنویساو ما بخونیم و ... انگار یه مقام دولتی بدون هیچ منبعی بگه فردا به ایران می خواد حمله شه !!

خوب این قانون فروم ها هست! اتفاقا منم شدیدا موافق اینم که هر کس با هر پستی که توی سایت داره، برای خبرش منبع بذاره فوق العاده بهتره! چون شاید کسی بخواد خبر رو به انگلیسی بخونه!

مگه بدون Nvidia 3d vision که خودش یه سری ملزومات داره هم میشه خروجی 3d گرفت؟
اونم از کنسول ها؟؟؟:confused:
بله! سونی گفته با یه System Software Update ساده می تونه قابلیت های 3D رو برای PS3 فعال کنه! ولی 3D TV لازم داره فکر کنم!
$M هم تا جایی که یادمه می گفت می تونن به راحتی قابلیت های 3D رو روی 360 فعال کنن!
Rumor has it that a firmware update implementing 3D on PS3 consoles will go live June 10, proving what John Koller said during CES: 3D is as simple as an update.

آخرین ویرایش:
من دنبال این قضیه 3D برای 360 بودم
یه جا گفته بود که برای اجرا کردن بازی Avatar، احتیاج به کابل HD هست ( و خوب طبیعتا عینک سه بعدی)
در مورد پی اس 3 فکر نکنم خیلی فرقی داشته باشه
حالا باز اساتید بیان توضیح بدن بهتره

بله! سونی گفته با یه System Software Update ساده می تونه قابلیت های 3D رو برای PS3 فعال کنه! ولی 3D TV لازم داره فکر کنم!
$M هم تا جایی که یادمه می گفت می تونن به راحتی قابلیت های 3D رو روی 360 فعال کنن!
فکر میکنم AVATAR رو هم گفته بودند 3D هست!!کهه روی PC- , 360 , PS3 اومد!

ما که نفهمیدیم قضیه چی هست.؟ یعنی فقط با یک عینک ساده میشه سه بعدی دید..؟ اصلا مگه 360 هم سه بعدی ساپورت میکنه..؟

یک عینک ساده ی کاغذی ps2 رو هم 3d نشون میده چه برسه xbox . من دنبال این عینک میگردم کجا گیر میاد ؟ ( من قبلا یک کتاب گرفتم یکدونه توش بود که الان جسدشم پیدا نمیکنم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or