Batman: Arkham Asylum داراي المان هاي RPG است !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

batman1b.jpg

مسئولان Rocksteady طي صحبتي كه با مجله دانماركي Game Reactor داشتند اعلام كردند كه در بازي Batman: Arkham Asylum يك سري قابليت بازي هاي RPG وجود دارد و قدرت هاي Batman در طول بازي به مرور بالا مي رود . هر چند با مكانيك بازي هاي RPG اين سيستم كمي متفاوت است.

" به نگاه يك بازي RPG , در بازي Batman اين قدرت را دارد كه به قدرت هاي جديد و تجهيزات جديد دست پيدا كند. Batman نياز خواهد داشت كه از تعداد زيادي از اين تجهيزات استفاده كند چون در مقابل بسياري ار موانع وي قوي ترين نيست."

Batman: Arkham Asylum امسال توسط Eidos و Warner Bros براي PC , X360 , PS3 منتشر خواهد شد.

سلام.
ترجیح میدادم اسم بتمن با RPG یکجا نیاد حالا چه المانهاش چه خودش. ضمنا بتمنی که من میشناسم هیچ قابلیتی نداره که بخواد ارتقا هم پیدا کنه. برای من RPG مقدسه و بتمن چیزی تو مایه های تایتانیک.( هر چند وقت یکبار چیزی رو رسانه ها مطرح میکنند روش مانور میدن و هرکدوم سود خودشون رو میبرن مثل تایتانیک , بتمن , رپ و ...) .
کاملا موافقم. خیلی عجیب هستش که الان حتی بازیهایی که ما در سبک اکشن میشناسیمشون هم دارن از برخی المان های RPG استفاده میکنن. البته کاملا مشخث هست که با این کار میخوان برخی از نقاط ضعف بازی رو که مهمترینش یکنواخت شدن اون هست رو پنهان کنن و البته این کاری هست که به نظر من زیاد هم بد نیست. هرچند که اسم RPG نیازمند یک داستان بسیار بسیار قوی هستش و خب همونطور که گفته شد این بازی اصلا RPG نیستش و فقط از 2 تا دونه المان اون استفاده کرده. امیدوارم که بازی خوبی بشه هرچند که ... من تا حالا از بازیهای بتمن هیچوقت خوشم نیومده.
اگه اینجوری باشه که الان همه ی بازی های جدبد RPG هستن دیگه.این چیزا که المان RPG نیستش.حالا باز باید بیاد ببینیم چجوزیه.:-"
آقا جون کی گفت این بازی RPG هستش؟ شما یه دفعه به یه چیزی گیر میدید و ول کن هم نیستید. اگه ارسالهای قبل رو میخوندی متوجه میشدی که گفتیم از 2 تا دونه المانهای RPG استفاده کردن. اگه Level Up شدن المان RPG نیستش ممکنه شما بگید المان چه سبکیه؟ نکنه المان سبک ادونچر هستش؟ یا شاید به تازگی در سبک شوتینگ Level Up میشن؟

اين بازي خيلي خوبه ها ، ولي اي كاش از روي The Dark Knight ميساختن به هيچ وجه با اين تريپ بتمن حال نمي كنم.

پ.ن : كلا منظورم اين كه من يكي با بتمني كه نولان خلق كرده بيشتر حال ميكنم.
البته این بتمن و جوکری که توی این بازی هستند نسبت به Comic Book ها وفادار بودن تا فیلم و بیشتر طرفداران واقعی بتمن(منظورم اونایی نیست که دو ماه TDK دیدن عاشق بتمن شدن) هم از این سبک و سیاق طراحی بتمن خوششون میاد.

کوروش کمی حق داری ولی کلا مبحث مقایسه‌ای قشنگی نبود. (اصلا نمیخوام بحثی باز بشه که بقیه هم پشتشو بگیرن و... !)
اما در مورد این بازی باید بگم که به هیچوجه قرار نیست یک عنوان RPG باشه و فقط بخاطر اینکه احتمالا با یک بازی Free Roaming که در فضای Arkham Asylum‌ می‌‌گذره طرف هستیم که‌ از المان‌های RPGیی که این روزها شدید برای عمق دادن به بازی‌ها مورد استفاده قرار میگیره, بهره برده. هرچند در کل حق داری چون به هیچ وجه برای بتمن سیستم ارتقایی به سبک عناوین نقش‌آفرینی,‌ جالب نیست و من هم مخالفم که قدرت‌های بتمن بخواد آپگرید بشه ولی با توجه به بازی قبلی این استدیو یعنی Urban Chaos: Riot response (عنوانی که خیلی هم دوستش داشته و دارم) باید بگم که وجود اسلحه‌ها و ارتقاهایی برای اونها ممکنه وجود داشته باشه ولی سیستم ارتقای کاراکتر بعید هستش چون اصلا چشم انداز جالبی نداره... .

البته این بتمن و جوکری که توی این بازی هستند نسبت به Comic Book ها وفادار بودن تا فیلم و بیشتر طرفداران واقعی بتمن(منظورم اونایی نیست که دو ماه TDK دیدن عاشق بتمن شدن) هم از این سبک و سیاق طراحی بتمن خوششون میاد.
دستت درد نكنه.

من به طور كلي با اين بتمني كه در فيلم نولان بود بيشتر حال ميكنم حالا هرچي ميخوايد بگيد :biggrin1:. اون ظرافتي كه شخصيت بتمن داشت و Bale داره خيلي جذاب تر ...

كلا بر ميگرده به سليقم كه ترجيه ميدم شخصيت شبيه تانك نباشه شبيه انسان باشه مثل bale يا keaton

کوروش کمی حق داری ولی کلا مبحث مقایسه‌ای قشنگی نبود. (اصلا نمیخوام بحثی باز بشه که بقیه هم پشتشو بگیرن و... !)
اما در مورد این بازی باید بگم که به هیچوجه قرار نیست یک عنوان RPG باشه و فقط بخاطر اینکه احتمالا با یک بازی Free Roaming که در فضای Arkham Asylum‌ می‌‌گذره طرف هستیم که‌ از المان‌های RPGیی که این روزها شدید برای عمق دادن به بازی‌ها مورد استفاده قرار میگیره, بهره برده. هرچند در کل حق داری چون به هیچ وجه برای بتمن سیستم ارتقایی به سبک عناوین نقش‌آفرینی,‌ جالب نیست و من هم مخالفم که قدرت‌های بتمن بخواد آپگرید بشه ولی با توجه به بازی قبلی این استدیو یعنی Urban Chaos: Riot response (عنوانی که خیلی هم دوستش داشته و دارم) باید بگم که وجود اسلحه‌ها و ارتقاهایی برای اونها ممکنه وجود داشته باشه ولی سیستم ارتقای کاراکتر بعید هستش چون اصلا چشم انداز جالبی نداره... .
ببينيد اين يك بازي فيلم كه نيست اگر مثلا تمام سلاح هايي كه بتمن تو عمرش استفاده كرده رو همون مرحله اول تو بازي بزارن يا تمام قابليت هاي بتمن از اول وجود داشته باشه واقعا بازي بي مزه ميشه خيلي ها به AC گير ميدادن ميگفتن تمام قابليت هاي شخصيت چندان ارتقاء پيدا نميكنه.

الان شما اگر با يك بتمن روبرو باشيد كه از اول تا آخر يك شكل و يك سري سلاح داشته باشه واقعا خسته كننده ميشه ولي وقتي قابليت داشتن سلاح هاي بيشتر يا تكنيك هاي بيشتري رو داشته باشيد باز خودش به جذابيت بازي اضافه ميكنه.

ببينيد اين يك بازي فيلم كه نيست اگر مثلا تمام سلاح هايي كه بتمن تو عمرش استفاده كرده رو همون مرحله اول تو بازي بزارن يا تمام قابليت هاي بتمن از اول وجود داشته باشه واقعا بازي بي مزه ميشه خيلي ها به AC گير ميدادن ميگفتن تمام قابليت هاي شخصيت چندان ارتقاء پيدا نميكنه.

الان شما اگر با يك بتمن روبرو باشيد كه از اول تا آخر يك شكل و يك سري سلاح داشته باشه واقعا خسته كننده ميشه ولي وقتي قابليت داشتن سلاح هاي بيشتر يا تكنيك هاي بيشتري رو داشته باشيد باز خودش به جذابيت بازي اضافه ميكنه.
باز هم مقایسه خوبی نبود.
دقیقا در فیلم TDK‌هستش که بتمن ابعاد انسانی داره و در سمت دیگه شخصیت کمیک بوکیش هستش که یک ابر قهرمان شکست ناپذیره.
از این رو وقتی یک ابر قهرمان به مرور قدرت‌هاشو به صورت Level Up ارتقا بده, کمی به اصول این کاراکتر لطمه وارد میکنه.
در مورد اسلحه‌ها هم که بحثی نیست!؟ اینو من خودم گفتم که:
ولی با توجه به بازی قبلی این استدیو یعنی Urban Chaos: Riot response (عنوانی که خیلی هم دوستش داشته و دارم) باید بگم که وجود اسلحه‌ها و ارتقاهایی برای اونها ممکنه وجود داشته باشه.
این مورد نه تنها نکته منفیی نیست بلکه میتونه خیلی هم جذاب باشه و بحث روی خود کاراکتر بتمن و قابلیت‌هاش هستش نه سلاح‌هاش.

من نمیدونم چرا بعضیها اینقدر همه چیز رو سیاه و سفید میبینند، یه بار دیگه هم گفتم RPG یکسری پروتکل هست برای ارتقا گیم پلی یک بازی و بیشتر ژانر و اکثر شخصیتها -حالا هر کی میخواد باشه- رو میتونه بهتر بکنه در واقع آنقدر گسترده هست که نمیشه اون رو به تنهایی یه ژانر بحساب آورد، مرز مشخص و تعیین شده ای هم با بقیه سبکها نداره
پ.ن: البته این که میگم در تئوری هست در عمل ممکنه یه سازنده وقتی که برای طراحی این مکانیزم صرف میکنه رو هدر بده و با ضرب العجل ناشر مجبور بشه یک بازی نیمه کاره روانه بازار کنه اون موقع المنتهای RPG در واقع bane اون بازی به حساب میاد
59.gif

پ.ن: البته این که میگم در تئوری هست در عمل ممکنه یه سازنده وقتی که برای طراحی این مکانیزم صرف میکنه رو هدر بده و با ضرب العجل ناشر مجبور بشه یک بازی نیمه کاره روانه بازار کنه اون موقع المنتهای RPG در واقع bane اون بازی به حساب میاد
همش همینه. کل بحث در همین جمله خلاصصه میشه... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or