Batman: Arkham Asylum داراي المان هاي RPG است !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

batman1b.jpg

مسئولان Rocksteady طي صحبتي كه با مجله دانماركي Game Reactor داشتند اعلام كردند كه در بازي Batman: Arkham Asylum يك سري قابليت بازي هاي RPG وجود دارد و قدرت هاي Batman در طول بازي به مرور بالا مي رود . هر چند با مكانيك بازي هاي RPG اين سيستم كمي متفاوت است.

" به نگاه يك بازي RPG , در بازي Batman اين قدرت را دارد كه به قدرت هاي جديد و تجهيزات جديد دست پيدا كند. Batman نياز خواهد داشت كه از تعداد زيادي از اين تجهيزات استفاده كند چون در مقابل بسياري ار موانع وي قوي ترين نيست."

Batman: Arkham Asylum امسال توسط Eidos و Warner Bros براي PC , X360 , PS3 منتشر خواهد شد.

اين بازي خيلي خوبه ها ، ولي اي كاش از روي The Dark Knight ميساختن به هيچ وجه با اين تريپ بتمن حال نمي كنم.

پ.ن : كلا منظورم اين كه من يكي با بتمني كه نولان خلق كرده بيشتر حال ميكنم.

پ.ن 2 : اون دست EA هست ديگه ؟:((

سلام.
بتمن با قابلیت های RPG؟ نمیدونم... انگار همه دارن سعی میکنن بازیاشون رو یه جورایی با RPG ترکیب کنن. امیدوارم این یکی باعث آبروریزی RPG نباشه.
ممنون از خبر.

کسری خیلی ممنون.خبرهات مثل همیشه عالیه.
اين بازي خيلي خوبه ها ، ولي اي كاش از روي The Dark Knight ميساختن به هيچ وجه با اين تريپ بتمن حال نمي كنم.
TDK رو که یک استدیوی دیگه داره میسازه تا اونجایی که من میدونم.
اتفاقا من میخواستم بگم که بتمن رو خیلی خوب طراحی کردن.حداقل توی این عکسهایی که من از بازی دیدم خوب بود و همینطور عکس بالا.
بتمن با قابلیت های RPG؟
المانهای RPG ش اینه که:
در بازي Batman اين قدرت را دارد كه به قدرت هاي جديد و تجهيزات جديد دست پيدا كند.
یعنی فقط یه سری Level up و البته خرید ساده هست که من فکر میکنم به بازی کمک میکنه از یکنواختی دربیاد.
به نظر نمیاد برای بازی مشکلی بوجود بیاره.
همچنان منتظر یه تریلر از گیم پلی بازی هستیم!

این بازی از نوع بازیهای خشنه یا نه؟چون من از کسی شنیدم که خشنه؟به قیافش که نمیخوره...:confused:
سلام.
به به .... مثله این یاروهایی که توی کانال 6 نظر میدن در مورد بازی و میگن بازیا چیز خوبی نیستن حرف میزنیا. یعنی چی بازیه خشن هستش؟ منظورت سبک اکشنه؟ فکر نمیکنم از بازی Batman توقع یه چیزی توی مایه های Harvest Moon و Sims رو داشته باشیم. کاملا مشخص هستش که سبکش اکشنه و کمی هم المانهای RPG بهش اضافی شده. من متوجه نمیشم خشن اینجا یعنی چی؟:confused:

کسرا ممنون بابت خبر.
نکته جالبی که باید اینجا مشخص کنم.
الان یعنی هر بازی که توش lvl up داره و میشه یه سری آپگرید داشت شده RPG ؟
الان CoD4 هم RPG حتما...چون هم lvl up داره هم یه سری وسایل موقع lvling واست باز میکنه...
این یه تعریف کاملا غلط از RPG ـه!!! ولی اینو منکر نمیشم که این چیزا پایه یک بازی RPG هستن...ولی هیچ وقت کل بازی رو تشکیل نمیدن... هر بازی ای هم که lvling داشت نمیشه RPG :|

سلام.
به به .... مثله این یاروهایی که توی کانال 6 نظر میدن در مورد بازی و میگن بازیا چیز خوبی نیستن حرف میزنیا. یعنی چی بازیه خشن هستش؟ منظورت سبک اکشنه؟ فکر نمیکنم از بازی Batman توقع یه چیزی توی مایه های Harvest Moon و Sims رو داشته باشیم. کاملا مشخص هستش که سبکش اکشنه و کمی هم المانهای RPG بهش اضافی شده. من متوجه نمیشم خشن اینجا یعنی چی؟:confused:
نه...منظورم یه جور صحنه هایی مثل قطع شدن اعضای بدن یا همچین چیزی که ریتینگ M بهش بدن.من کی مثل اون یاروها حرف زدم؟؟:eek:اتفاقا اکه اینجوری باشه قشنگتره.

یه سوال:ویلین های این بازی کیان؟جوکر هست؟تو فیس چی؟بعدش غیر بتمن هم مثل بازی های قبل خبری از رابین و بت گیرل هست؟
=====
TDK رو که یک استدیوی دیگه داره میسازه تا اونجایی که من میدونم.
6 ماه از اکرانش گذشته دیگه امکان نداره براش بازی بیاد(شاید یه دلیلش این بود که برای مردم داستان اسپویل نشه!)

j936e9.jpg

سلام
این یه تعریف کاملا غلط از RPG ـه!!! ولی اینو منکر نمیشم که این چیزا پایه یک بازی RPG هستن...ولی هیچ وقت کل بازی رو تشکیل نمیدن... هر بازی ای هم که lvling داشت نمیشه RPG
فکر کنم شما بد متوجه شدید. کسی نگفت که این بازی RPG هستش. فقط گفته شد که برخی از المانهای RPG توش به کار رفته. عزیزم اگه قرار بود بگیم که این بازی تمام المانهای RPG رو داره خب میگفتیم این بازی در سبک Action RPG هستش و دیگه فقط به گفتن دو تا مشخصه ی اصلی آیتم و درجه بسنده نمیکردیم. حق با شما هست این دو المان تنها مشخصات یک بازی RPG نیست ولی در هر بازی سبک اکشنی هم دیده نمیشه. درسته؟

سلام

فکر کنم شما بد متوجه شدید. کسی نگفت که این بازی RPG هستش. فقط گفته شد که برخی از المانهای RPG توش به کار رفته. عزیزم اگه قرار بود بگیم که این بازی تمام المانهای RPG رو داره خب میگفتیم این بازی در سبک Action RPG هستش و دیگه فقط به گفتن دو تا مشخصه ی اصلی آیتم و درجه بسنده نمیکردیم. حق با شما هست این دو المان تنها مشخصات یک بازی RPG نیست ولی در هر بازی سبک اکشنی هم دیده نمیشه. درسته؟
آخه مشکل من اینه 2 نفر میان یه همچین بازی هایی میکنن،میگن ما RPG بازی کردیم :دی

الان یعنی هر بازی که توش lvl up داره و میشه یه سری آپگرید داشت شده RPG ؟
نه جواد عزیز.همونطور که خودت هم گفتی اینا فقط یه سری المان از بازیهای RPG که تو این بازی هم هست. وگرنه اینجور چیزا که توی خیلی بازیها ممکنه باشن.
ولی اینو منکر نمیشم که این چیزا پایه یک بازی RPG هستن.
ولی هیچ وقت کل بازی رو تشکیل نمیدن.
با این دو جمله ات هم کاملا موافقم.
-------------------------------------------------------
پ.ن:
كلا منظورم اين كه من يكي با بتمني كه نولان خلق كرده بيشتر حال ميكنم.
خدا بگم این امیر رو چیکار نکنه که این «بتمن نولان» رو انداخت تو دهن بچه ها !!

ترجیح میدادم اسم بتمن با RPG یکجا نیاد حالا چه المانهاش چه خودش. ضمنا بتمنی که من میشناسم هیچ قابلیتی نداره که بخواد ارتقا هم پیدا کنه. برای من RPG مقدسه و بتمن چیزی تو مایه های تایتانیک.( هر چند وقت یکبار چیزی رو رسانه ها مطرح میکنند روش مانور میدن و هرکدوم سود خودشون رو میبرن مثل تایتانیک , بتمن , رپ و ...) .
<<نظر شخصی>>

نه جواد عزیز.همونطور که خودت هم گفتی اینا فقط یه سری المان از بازیهای RPG که تو این بازی هم هست. وگرنه اینجور چیزا که توی خیلی بازیها ممکنه باشن.
منظور منم همین بود علیرضا جان...شاید بد توضیح دادم.
به خاطر همین هم نمیشه گفت هر بازی ای که از این المان ها استفاده کرده میشه RPG...

اگه اینجوری باشه که الان همه ی بازی های جدبد RPG هستن دیگه.این چیزا که المان RPG نیستش.حالا باز باید بیاد ببینیم چجوزیه.:-"
در ضمن چرا یه بازی از روی :love:Dark Knight ساخته نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or