Batman AC هنوز دارای اسرار برملا نشده ای است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
bac_hqr_002_lg.jpg

Batman: Arkham Cityکه در اکتبر سال 2011 منتشر شد هنوز دارای اسرار برملا نشده ای است.بنابر این اگر دنبال بهانه برای دباره تمام کردن بازی بودید،این همان است!
با توجه به گفته ی کارگردان بازی آقای Sefton Hill هنوز 3 یا 4 راز کشف نشده در بازی وجود دارد.او در London's Kapow گفت:ما بعضی از راز های واقعا پنهان مانند Scarecrow code را قرار داده بودیم که در کمتر از یک هفته کشف شدند.ما فکر نمیکردیم کسی آن ها را حل کند ولی مردم در 2 روز آن ها را حل کردند ولی هنوز 3 یا 4 راز کشف نشده وجود دارد که بعضی از آن ها بسیار ظریف هستند.
Sefton اولین سرنخ برای شروع را به این شکل مطرح کرد:یکی از آن ها درست در اولین دموی بازی است که هنوز کسی آن را پیدا نکرده ولی اگر بگردید پیدایش میکنید.
این چالش ها برای شما وجود دارد.بگردید و راز ها را کشف کنید و اگر چیز خوبی پیدا کردید با ما در اشتراک بگذارید.چه کسی میداند،شاید Rocksteady چیزی در مورد Batman Arkham World را گذاشته باشد.
منبع

میدونستین تو شهر یه جا هست که اونجا محل مرگ پدر و مادر بروس مشخص شده؟ دور جای جنازه هاشون با گچ خط کشیدن و دکتو هوگو هم یه دسته گل گذاشته با یه پیغام صوتی. اگر بخواین یه دکمه میزنین بتمن میتونه یک دقیقه با یه آهنگ قشنگ به محل مرگ والدینش ادای احترام کنه ...

اين بازي هر چقدرهم بفروشه نوش جونشون واقعا يه شاهكاره كه هنوز بعضي از اسرارش مخفي مونده اين ارزش كارشونو نشون ميده.

میدونستین تو شهر یه جا هست که اونجا محل مرگ پدر و مادر بروس مشخص شده؟ دور جای جنازه هاشون با گچ خط کشیدن و دکتو هوگو هم یه دسته گل گذاشته با یه پیغام صوتی. اگر بخواین یه دکمه میزنین بتمن میتونه یک دقیقه با یه آهنگ قشنگ به محل مرگ والدینش ادای احترام کنه ...
اونو منم دیدم ولی بعید به نظر میاد اون باشه!

واقعا جستجو كردن تو اين بازي لذت بخش وتمومي نداره هر بار كه بازي ميكني برات تازه هست

اون که همون اوایل که بازی اومد کشف شد!

---------- نوشته در 09:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

فهمیدم!فهمیدم!
اولین ویدیو ی بازی یعنی ویدیو ی کت وومن اولین چیزی که می بینید یه نقاشی ه.جالب اینجاست که بتمن درست مثل اون نقاشی جوکر رو تو اخر بازی گرفتتش.
در ادامه ی این حرف یکم فکر کردم به یه چیزایی رسیدم که البته کمی شبیه نقد بیداری اندیشه از بازی هاست:دی
وقتی در گاو صندوق رو باز کرد یه چیز Top secret اونجا بود.ممکنه پشت اون صحنه ای که بتمن جوکر رو میاره دم در ارکام سیتی هم یه راز بزرگ باشه؟
احساس می کنم زیادی دارم شر و ور می گم:دی

به قول یه بنده خدایی " به ما که رسید آسمون تپید ! " :d
بازیم خراب شده ! :(( :d
وقتی در گاو صندوق رو باز کرد یه چیز Top secret اونجا بود.ممکنه پشت اون صحنه ای که بتمن جوکر رو میاره دم در ارکام سیتی هم یه راز بزرگ باشه؟
عزیز ، تو برخی از موارد توسط یه سری افراد ( البته نه همه ها ! ) افراط شده ، اما دلیل نمیشه این چیزا واقعا وجود نداشته باشن تو بازیا که . یه سری چیزا رو آدم میبینه ، قضاوت میکنه . حالا " کی گفته "ـش زیاد مهم نیست . باس دید چی گفته :d

اون نقاشی هزار جا بهش اشاره شده باو:dحودم هم از قبل می دونستم!دیده بودمش جایی مطلبشو!پس اون نیست:d

آخرین ویرایش:
فهمیدم!فهمیدم!
اولین ویدیو ی بازی یعنی ویدیو ی کت وومن اولین چیزی که می بینید یه نقاشی ه.جالب اینجاست که بتمن درست مثل اون نقاشی جوکر رو تو اخر بازی گرفتتش.
عین همین تو یویو هست که من زمانی که بازیو تازه خریده بودم فهمیدم اولش رو تابلو یه نفر رو نشون میده با دستش یکی دیگه رو بلند کرده که بتمن جوکر رو پس از مرگش به همون شکل بلند میکنه به خدا تنها بازیه پر از رازی هست که دیدم

نمیدونم از عزیزان کسی مقاله ی بنده در ISGamers در رابطه با 10 راز آرکهام سیتی رو مطالعه کرده یا خیر.نقاشی اول بازی، حمل شدن هابیل توسط قابیل پس از کشته شدنش هست.
در مقاله در این بخش، با تیتر "مظلوم یا ظالم...؟" اشاره کرده بودم که نکته ی قابل توجه در رابطه با این مسئله، قرار گرفتن شخصیت بد داستان در نقش هابیل و قرار گرفتن بتمن در نقش قابیل است.

اگر از عزیزان کسی مقاله رو داره فوق العاده ممنون میشم که برای بنده ارسال کنه.

بنده همینجا اعلام میکنم که شکست خوردم ونتونستم راز ها رو پیدا کنم:|

عین همین تو یویو هست که من زمانی که بازیو تازه خریده بودم فهمیدم اولش رو تابلو یه نفر رو نشون میده با دستش یکی دیگه رو بلند کرده که بتمن جوکر رو پس از مرگش به همون شکل بلند میکنه به خدا تنها بازیه پر از رازی هست که دیدم
فک نمیکردم بعد 1 سال کسی پست های اکانت قبلیمو نقل قول کنه:x:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or