Batman AC هنوز دارای اسرار برملا نشده ای است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
bac_hqr_002_lg.jpg

Batman: Arkham Cityکه در اکتبر سال 2011 منتشر شد هنوز دارای اسرار برملا نشده ای است.بنابر این اگر دنبال بهانه برای دباره تمام کردن بازی بودید،این همان است!
با توجه به گفته ی کارگردان بازی آقای Sefton Hill هنوز 3 یا 4 راز کشف نشده در بازی وجود دارد.او در London's Kapow گفت:ما بعضی از راز های واقعا پنهان مانند Scarecrow code را قرار داده بودیم که در کمتر از یک هفته کشف شدند.ما فکر نمیکردیم کسی آن ها را حل کند ولی مردم در 2 روز آن ها را حل کردند ولی هنوز 3 یا 4 راز کشف نشده وجود دارد که بعضی از آن ها بسیار ظریف هستند.
Sefton اولین سرنخ برای شروع را به این شکل مطرح کرد:یکی از آن ها درست در اولین دموی بازی است که هنوز کسی آن را پیدا نکرده ولی اگر بگردید پیدایش میکنید.
این چالش ها برای شما وجود دارد.بگردید و راز ها را کشف کنید و اگر چیز خوبی پیدا کردید با ما در اشتراک بگذارید.چه کسی میداند،شاید Rocksteady چیزی در مورد Batman Arkham World را گذاشته باشد.
منبع

واقعا این بازی یک شاهکار بود .برام عجیبه که چطور هنوز معما هایی باقی مونده که کسی بهش پی نبرده. همین مساله خودش ثابت میکنه که ارخام سیتی خودش یکArkham World هست.

منظورش از دمو کودومائه؟ اونایی که تو بازی دیدیم یا اونایی که خودشون منتشر کردند؟
اگه تو بازی دیدیم اولش میشه جایی که بروس سخنرانی میکنه!
بعدشم زندان

ای ای یعنی تو E3 نسخه ی جدید batman می خواد اعلام بشه..؟:dای شیطونا گذاشتن دم E3 این حرفارو میزنن:dدیگه این کارا قدیمی شد:d

اگر اشتباه نکنم ، یک نفر در بین مردمی که داشتند به سخنرانی بروس وین گوش می دادند متفاوت از بقیه بود. و موقع پراکنده شدن جمعیت ، زودتر ناپدید شد.

vicki vale
همونی نبود که بعد از شکست دادن مستر فریز نجاتش داده بودیم؟چرا اومده داخل شهر ارکام؟
هیچ نکته هم درباره ی جوکر نبود...
ممکنه که جوکر اصلا وارد شهر ارکام نشده و فقط چند نفر رو شبیه خودش کرده فرستاده شهر ارکام؟
واقعا این بازی یک شاهکار بود .برام عجیبه که چطور هنوز معما هایی باقی مونده که کسی بهش پی نبرده. همین مساله خودش ثابت میکنه که ارخام سیتی خودش یکArkham World هست.
اگه اینو می خونین ارخام سیتی دیوید بکام هم بخونید دیوید بخام.خوب است بدانید که در زبان انگلیسی چیزی به نام خ وجود ندارد

آخرین ویرایش:
من میتونستم بعده بازی یه مقاله کامل از احتمالات واسه بازی بنویسم حیف شد یادم رفت.
ولی معمای اصلی داستان برای ادامه یه چیزایی هست که پایین مینویسم. اگر تموم نکردی، باز نکن چون کلهم اسپویله.
اول از همه اینکه هارلی کوئین حاملس. شعر جوکر آخر Credits و یه جواب آزمایش مثبت توی مخفی گاهش بعد از اتمام بازی هست. به اضافه یه سری نکته دیگه که نمیشه گفت دقیقا مربوط به اینه ولی اشاره غیر مستقیم داره.
بین بازی کراک رو میبینید. توی اتاقش هم میتونید برید. صددرصد توی بعدی هست به خصوص اینکه نفرتش بیشترم شده بود ظاهرا.
ماسک Scarecrow هم هست. منتها موضوع اینه نه خودش هست، نه خبری از موادش. امکان هر چیزی وجود داره.
پینگوین و دنت هم که کلا همه جوره میشه ازشون بعدا استفاده کرد.
و از همه مهم تر Hush. اینی که میگن یه معما همون اولشه مربوط به همینه فکر کنم. همه Hush منتقل شد با بازی بعد که چهره بروس وین رو هم الان داره.

اینایی چیزایی بود که به ذهنم رسید بیشترم هستند البته ولی اینا مهم هاشون بودن فکر کنم.

جون :d
من فقط بهونه میخواستم برا نصب دوباره ی بازی >:d< :d

من میتونستم بعده بازی یه مقاله کامل از احتمالات واسه بازی بنویسم حیف شد یادم رفت.
ولی معمای اصلی داستان برای ادامه یه چیزایی هست که پایین مینویسم. اگر تموم نکردی، باز نکن چون کلهم اسپویله.
اول از همه اینکه هارلی کوئین حاملس. شعر جوکر آخر Credits و یه جواب آزمایش مثبت توی مخفی گاهش بعد از اتمام بازی هست. به اضافه یه سری نکته دیگه که نمیشه گفت دقیقا مربوط به اینه ولی اشاره غیر مستقیم داره.
بین بازی کراک رو میبینید. توی اتاقش هم میتونید برید. صددرصد توی بعدی هست به خصوص اینکه نفرتش بیشترم شده بود ظاهرا.
ماسک Scarecrow هم هست. منتها موضوع اینه نه خودش هست، نه خبری از موادش. امکان هر چیزی وجود داره.
و از همه مهم تر Hush. اینی که میگن یه معما همون اولشه مربوط به همینه فکر کنم. همه Hush منتقل شد با بازی بعد که چهره بروس وین رو هم الان داره.

اینایی چیزایی بود که به ذهنم رسید بیشترم هستند البته ولی اینا مهم هاشون بودن فکر کنم.
اینو میگی؟
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e3/Hushx.jpg/225px-Hushx.jpg

اینا همه از قبل کشف شدن.
من نمی دونم منظورش از اولین دمو ی بازی, اون صحنه ی سخنرانی وین هست, یه اون قسمت دست برد زدن Catwoman به صندوق دنت.

اگه اینو می خونین ارخام سیتی دیوید بکام هم بخونید دیوید بخام.خوب است بدانید که در زبان انگلیسی چیزی به نام خ وجود ندارد
من به فارسی نوشته بودم( اونجوری که برام تلفظش راحتره) و گرنه بهتر از شما میدونم تلفظ انگلیسیش چطوریه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or