Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
​
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

​
طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
تا جایی که یادمه نباید میدادی:دی ولی حالا که دادی دیگه تا تهش باید بری:دی

خب نه چون من مادر Save Scumming رو بهش ارادت خاصی دارم، برمیگردم سیو قبلی از همون مسیر تاریکی میرم سمت Moonrise Towers :دی

والا من زمان لانچ بازیو رفتم با این توضیحاتی هم که دادی هیچی متوجه نشدم :D ولی بنظرم به عنوان کسی که jrpg پلیره خیلی گیج و گمی تو این بازی :D اکثر مراحل کاملا فرعی و بی نتیجه نیستن بالاخره به یه چیزی ختم میشن یا همینجور میری جلو یهو میبینی کلا چندتا منطقه جلوتر رفتی. بنظرم اگه مثل من حافظت مثل ماهیه و کلا هیچی یادت نیست از اول شروع کن. یا همینو ادامه بده و هرجور میخوای بازی کن انقدر مسیر و چیزای مختلف هست که هیچکی نمیتونه بگه چکار بکن چکار نکن از چندین روش مختلف میشه مراحل و خط اصلی رو پیش برد من خودم تو ران اول و دوم دوتا بازی کلا مختلف دیدم که هیچ شباهتی به همدیگه نداشتن :D کلا هرجور که خوشت میاد پیش برو ولی بنظرم عجله ای نرو جلو
کلا اینجوریه که مثلا اونجا ارتیفکت رو بدی یه اتفاق بعدش یا جلوتر میوفته و بازی پیش میره ندی باز یه اتفاق متفاوت میوفته و بازم بازی پیش میره

حتی JRPG ها هم اصولا یه خورده اوایلش گیجی تا بفهمی دقیقا باید چیکار کنی. ولی خب این بازی خیلی مشخصه داستان چند شاخه است. منم نمیدونم بخوام و بتونم چند بار برمش تا به یه پایان خوب برسم
بازی خیلی ریز رو مخت میره که خیلی از تصمیمای ریز و درشتی که میگیری اثر شگرف دارن که همزمان که خیلی خفنه خیلی هم به من که این انتخاب ها برام مهمه استرس میده.

اورآل حتی اگه با این چیزهای بازی مشکل داشته باشم بازم صرف کامبت گادلایک بازی میرم جلو

• Cool
  • Like
Reactions: Destro and Sepi_60
خب نه چون من مادر Save Scumming رو بهش ارادت خاصی دارم، برمیگردم سیو قبلی از همون مسیر تاریکی میرم سمت Moonrise Towers :دی

حتی JRPG ها هم اصولا یه خورده اوایلش گیجی تا بفهمی دقیقا باید چیکار کنی. ولی خب این بازی خیلی مشخصه داستان چند شاخه است. منم نمیدونم بخوام و بتونم چند بار برمش تا به یه پایان خوب برسم
بازی خیلی ریز رو مخت میره که خیلی از تصمیمای ریز و درشتی که میگیری اثر شگرف دارن که همزمان که خیلی خفنه خیلی هم به من که این انتخاب ها برام مهمه استرس میده.

اورآل حتی اگه با این چیزهای بازی مشکل داشته باشم بازم صرف کامبت گادلایک بازی میرم جلو
اونی که ارتیفکت رو میدی من دقیق یادم نیست چیبود ولی یادمه یبار دادم یبار ندادم تو جفتشم بازی پیش رفت. بنظرم دور اولو هرجور عشقت میکشه برو هر تصمیمی بگیری بازی پیش میره. برای اندینگ هم اگر بخوای ببینی به کدوم میخوای برسی تقریبا کل بازیو باید اسپویل کنی برا خودت. هرجور حال میکنی برو تصمیمات بازی هم قطعا اکثرشون مهم هستن و تاثیر دارن اصلا هرچقدرم زور بزنی نمیتونی تو یه دور خیلی چیزارو ببینی و تمام تصمیماتو اونجور که دلت میخواد پیش ببری بخوای به خودت استرس بدی که اگه این تصمیمو نگیرم چی میشه یا برگردی عقب و... فقط تجربه بازیو خراب میکنی هرچند خودمم دور اول خیلی جاها برگشتم سیو قبل تصمیماتمو عوض کردم مثلا ترجیح میدادم برگردم سیو قبل کاراکترم تا اخر بازی تک چشم نباشه :D

• Like
Reactions: Z-fan and m.d.makan
دوستان D&D باز و متخصصان این بازی
یه سوال
من الان تا یه حد معقولی تو بازی رفتم جلو. بعد یه مدت (خیلی طولانی ای) بازی رو ول کرده بودم
الان برگشتم. یه سری کوئست دارم تو اون منطقه ـه که همش مه تاریکه و اینا، اون یارو که بهمون نور شب اول قبر میده رو نجات دادم (Dat was a tough fight #:-S) یه فانوسی پیدا کردم یه بند ور میزنه منو نجات بدید اینا... کاری به اینا ندارم

دیدم یه کوئست تو Githyaki Creche (معذرت اگه اسما رو غلط غلوط می نویسم) دارم که این فرمانده شون از من آرتیفکتی که دارم رو میخواد (که من اصن یادم رفته این آرتیفکته چیه=)))
بعد یه صدایی از درون ناله زد که نده آرتیفکت رو بهش کثافت. به فنا میریم. منم گفتم حالا بذا بدیم ببینیم چی میشه.
آقا ما هر چی تو این کوئسته رفتیم جلو به نظر اومد کوئسته، کوئست فرعی نیست همچین، خیلی کلیدی و حیاتیه انگار! بازی خیلی واضح بهت نمیگه چه کوئست هایی کلا زمین و زمان رو به هم میریزن و کدوم ها خیلی کار خاصی نمی کنن. بماند

الان من گیر کردم. عین آدم راه خودم رو برم و لازل و غم و غصه هم نژادی هاش رو هیچ جام نگیرم
یا برم ته این مسیر، شاید چیز خاص و خوبی توش باشه

نمیدونم چه کنم. یه بار هم که اشتباه زدم تو اون تالار احضار رییس شون زدن گنگ بنگم کردن :D
خلاصه بازی خیلی انتخاب های سنگینی جلوت میندازه. اومدم برای مشورت
همونطور که باقی بچه ها گفتن هرطور دوست داری بازی کن، این هیچ انتخابی درست تر نیست.
به هیچ وجه نمیشه با یک دور تمام بازی رو دید، حتی بعد از چند دور هم باز نکات جدید داره بازی.
به نظرم شل کن و تا تهش برو :D
این رو که بهش ایمان بیاری دیگه استرست خیلی کمتر میشه و راحت تر بازی میکنی.

تو پلی تروی بعدت که حالا هر موقع شد انتخابهای جدید انجام بده.

دوستان D&D باز و متخصصان این بازی
یه سوال
من الان تا یه حد معقولی تو بازی رفتم جلو. بعد یه مدت (خیلی طولانی ای) بازی رو ول کرده بودم
الان برگشتم. یه سری کوئست دارم تو اون منطقه ـه که همش مه تاریکه و اینا، اون یارو که بهمون نور شب اول قبر میده رو نجات دادم (Dat was a tough fight #:-S) یه فانوسی پیدا کردم یه بند ور میزنه منو نجات بدید اینا... کاری به اینا ندارم

دیدم یه کوئست تو Githyaki Creche (معذرت اگه اسما رو غلط غلوط می نویسم) دارم که این فرمانده شون از من آرتیفکتی که دارم رو میخواد (که من اصن یادم رفته این آرتیفکته چیه=)))
بعد یه صدایی از درون ناله زد که نده آرتیفکت رو بهش کثافت. به فنا میریم. منم گفتم حالا بذا بدیم ببینیم چی میشه.
آقا ما هر چی تو این کوئسته رفتیم جلو به نظر اومد کوئسته، کوئست فرعی نیست همچین، خیلی کلیدی و حیاتیه انگار! بازی خیلی واضح بهت نمیگه چه کوئست هایی کلا زمین و زمان رو به هم میریزن و کدوم ها خیلی کار خاصی نمی کنن. بماند

الان من گیر کردم. عین آدم راه خودم رو برم و لازل و غم و غصه هم نژادی هاش رو هیچ جام نگیرم
یا برم ته این مسیر، شاید چیز خاص و خوبی توش باشه

نمیدونم چه کنم. یه بار هم که اشتباه زدم تو اون تالار احضار رییس شون زدن گنگ بنگم کردن :D
خلاصه بازی خیلی انتخاب های سنگینی جلوت میندازه. اومدم برای مشورت

من يادمه آرتفكت به كسى نميدادى بهتر بود :D

براى رسيدن به moonrise tower يا هر چى اسمش بود ؛ دو تا راه وجود داشت كه يكيش عملا باعث ميشد يه منطقه رو اسكيپ كنى عملا.
اون فانوسه هم دقيقا وسيله رد شدن از همون منطقه بود (شايدم اصلا اون منطقه بعد moonrise tower بود).
خلاصه كه اصلا بهتر و بدتر وجود نداره و حساس نشى بهتره.
ببين در لحظه با طرف حال ميكنى يا نه :D
من يه مورد نسل كشى اصلا مرتكب شدم تو بازى :D

• Like
Reactions: Z-fan
اوکی من متوجه شدم تو بازی میتونی سامن کنی.... موندم چطوری :دی
حس می کنم یکی دو تا سامن هم داشته باشم خیلی تو نحوه پیشروی ام تو بازی و فایت ها تاثیر داره
ولی انگار جاها و کوئست های خیلی به خصوصی دارن

حس می کنم یکی دو تا سامن هم داشته باشم خیلی تو نحوه پیشروی ام تو بازی و فایت ها تاثیر داره

نه زياد تاثير خاصى نداره :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
چرا واقعا میتونه OP باشه مخصوصا روی درجه سختی بالاتر و اکت سوم (بعضی سامنهای خاص).

چون عملا ترنهات رو بیشتر میکنه.
فکر کن گروهت 4 نفرست و تو دوتا سامن انجام میدی.
عملا گروهت میشه 6 نفره یا بیشتر (بسته به نوع سامن) که هم توجه دشمن رو میتونه به خودشون جلب کنه و هم دمیج بیشتری به اونها بزنی.
کلا فرصت کارهای مختلف خیلی بیشتری به دست میاری و حین مبارزه دستت خیلی بازتر میشه.

به نظرم Cleric/Druid بهترین سامنها رو دارن، مخصوصا تو لول بالا و همینطور تو اکت 3 که میشه سامنهای خفنی گرفت و بعد از اینکه ماموریتهاشون رو تکمیل میکنی دیگه خیلی قوی میشن.

اگه از اول کلاس Druid بگیری که خودش وقتی لول آپ میشه این اسکیل رو میگیره.
Cleric هم اینطوره.

اما خب یکسری سامن ها هستن که از طریق ماموریتها آنلاک میشن.
یا یه آیتم هست که بهت امکان یه نوع سامن میده.

اما اگه هنوز اکت اول هستی کتاب Necromancy of Thay پیدا کن که بهت سامن میده و هم اینکه بعدا که کوئستش رو تموم کنی خیلی خفن میشه ، این نیاز به کلاس خاصی هم نداره و یه سامن عمومی ولی خیلی OP هست.
همین به نظرم کنار باقی سامنهایی که خود شخصیتها دارن کافیه و نیاز نیست دیگه خیلی روی سامن تمرکز کنی.
من این کتاب رو میدادم به Astarion اما خب خیلی کارها میشه کرد.

• Like
Reactions: DedSec88 and Z-fan
با یه سوال مسخره دیگه برگشتم من :دی

من الان یه ماد ریختم واسه تاس بازیه. قیافه تاس رو تغییر میده
ایا این باعث غیرفعال شدن اچیومنت ها میشه یا خیر؟

با یه سوال مسخره دیگه برگشتم من :دی

من الان یه ماد ریختم واسه تاس بازیه. قیافه تاس رو تغییر میده
ایا این باعث غیرفعال شدن اچیومنت ها میشه یا خیر؟
این ماد رو نصب کن.
اصولا تو اکثر بازیهایی که درشون ماد میریزیم اچیومنت غیرفعال میشه ولی با یک ماد دیگه اون ها رو فعال میکنیم.

Baldur's Gate 3 Script Extender (BG3SE)​

این رو که میریزی اتومات اچیومنتها فعال میشن.

فقط نکته مهم اینه که لارین به تازگی برای بازی آپدیت داده و این مادها بعضا غیرفعال شدن.
این ماد هم هنوز آپدیت نشده متاسفانه.
خودت تست کن ببین کار میکنه یا نه.
من دسترسی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or