Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
سلام
ایا کسی بازی رو کواپ بازی کرده؟
من میخوام بگیرم با یکی از رفیقام بازی کنم
کراس پلتفرم ساپورت میکنه؟
با این وضعیت اینترنت میشه بازی کرد کواپ؟
اگر کسی بازیو امگانش هست یه امتحانی بکنه؟

سلام
ایا کسی بازی رو کواپ بازی کرده؟
من میخوام بگیرم با یکی از رفیقام بازی کنم
کراس پلتفرم ساپورت میکنه؟
با این وضعیت اینترنت میشه بازی کرد کواپ؟
اگر کسی بازیو امگانش هست یه امتحانی بکنه؟
من حدود یه سال پیش یه پلیتروی کامل کوآپ رفتم.

تقریبا ۸۰٪ پلیترو بی مشکل بود ولی ۲۰٪ آخرش یه باگ بسیار عجیب پیش اومده بود که هر موقع من جوین رفیقم میشدم کلا نت کنسولش قطع میشد. تو نت که سرچ کردم ظاهرا یه مشکل ابر نادر بود.

حدس میزنم یه ربطی به نت ایران داشت چون بالاخره با هزار بار نت و دی ان اس عوض کردن تونستیم پلیترو رو تموم کنیم.

بازی کراس‌پلی داره تا جایی که میدونم. از نظر وصل شدن هم چون از یه سال پیش تا حالا هزارتا بلا سر نت آوردن با قاطعیت نمیتونم بگم وصل میشه یا نه، ولی دیوینیتی ۲ که بازی قبلیشونه رو الان دارم و وصل میشه. اگه سرورای دوتا بازی مثل هم باشه قاعدتا BG3 هم باید وصل بشه.

• Like
Reactions: jdepp and abt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or