Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
این بازی واقعا خانمان سوزه:دی فعلا حدود 45 ساعت بازی کردم و هنوز دلم نمیاد اکت 1 رو تموم کنم:|:دی گوشه گوشه جهانش چیزمیز ریخته و نمیشه بیخیال هیچ نقطه ای شد! واقعا شاهکاره...
یه مشکل دیگه هم اینه که همه کرکترها انقد خوب و بالانسن که سخته یه پارتی ثابت انتخاب کنی:دی البته که بانو شدوهارت عضو جدایی ناپذیر پارتی بنده هستن:>

خداوندا چقدر این بازی شاهکار بود :-< هربار تاپیک میاد بالا دلم تنگ میشه براش
خواهش میکنم این لطف و در حق خودتون بکنید و این بازی و تجربه کنید.

:دی البته که بانو شدوهارت عضو جدایی ناپذیر پارتی بنده هستن:>
بزن مخشو! من نمیدونم کجای زندگیم اشتباه کردم که بانو پا نداد ٬ خیلی عضو حساسیه حتمن باید تمام انتخابات دقیق باشه که برات بمونه
برای جلسه خاستگاری هم با بچه های BC همراهت میاییم.

الان تقریبا اوایل اکت 3 هستم و بالای 100 ساعت رفتم و فک کنم هنوز خیلی جای کار داشته باشم:دی از همین الان دارم برای پلی ترو بعدی برنامه میچینم:دی
بزن مخشو! من نمیدونم کجای زندگیم اشتباه کردم که بانو پا نداد ٬ خیلی عضو حساسیه حتمن باید تمام انتخابات دقیق باشه که برات بمونه
برای جلسه خاستگاری هم با بچه های BC همراهت میاییم.
از مخ زدن که یه چیز اونورتر رفتیم:دی جدای از طی کردن تمام حرکات انفرادی و لب ساحلی!! به درجه تعالی 4*سام هم نائل شدیم با بانو:دی

سلام دوستان من این بازی رو میخام بخرم چرا فقط ریجن سه بازی موجوده ؟؟؟؟
ریجن سه زبانش ژاپنیه یا انگلیسی هم داره ؟؟؟؟؟
بعد من شنیدم یه سری ریجن ها سانسور داره درسته این قضیه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

بالاخره وقت شد بیام سراغ این بازی ابر سنگین

یا حضرت:D

عجب گیمی عجب بازی خفنی واقعا مثلش نیست ، مثلا من XCOM هم بازی کردم خیلی هم دوسش داشتم اما این بازی خیلی جزئیات خوبی داره فکر کنم مدت ها سرگرم بشم

یک پیام دارم برای هرکی فکر میکنه این سبک رو دوست نداره

پیام: این یکی فرق میکنه:D

خب چرا دیسک میخوای بگیری؟ دیجیتالی بخر. حالا یا اکانتشو بخر یا خودت از استور بگیر. بله ظاهرا نسخه دیسک ژاپنی سانسور شده.

=====
حدود 150 ساعت شد و من هنوز بازی رو تموم نکردم:دی آخراشم البته. عجب تجربه ای بود... به راحتی جز بهترین گیم های زندگیمه.

Baldurs gate 3 خیلی جزئیات داره و تاثیر گذاری انتخابات چه تو گیم پلی چه تو داستان و دیالوگا بینظیره ولی من خیلی دوسش نداشتم. اونم بخاطر گیم پلیش هست. گیم پلی پیچیدس و سازنده برخلاف بازی های قبلیش که گیم پلی سرراست تر بود و قشنگ dnd و ویدیوگیم رو بالانس کرده بودن، اینجا به قوانین dnd تکیه بیشتری کرده و بنظرم کارو خراب کرده.این واسه خیلیا نکته مثبته ولی همین باعث شد لذت لازمو از گیم پلی و در نتیجه گیم نبرم. اون استراتژی های خطرات محیطی دیوینیتی ها بنظرم فوق العاده بود.داستانشم بطور کلی اونقد دوست نداشتم. ولی در کل بازی همچی تمومه و افتخاراتش حقشه و اینا بیشتر بخاطر سلیقه شخصیه و شاید انتظار بالایی که از بازی داشتم.

بازی نسخه فیزیکی ش فقط ریجن ۳ منتشر شد.
انگلیسی هم داره.
تو ریجن ۳ سانسوری نیست.

• Like
Reactions: Rolli.V
خب چرا دیسک میخوای بگیری؟ دیجیتالی بخر. حالا یا اکانتشو بخر یا خودت از استور بگیر. بله ظاهرا نسخه دیسک ژاپنی سانسور شده.

=====
حدود 150 ساعت شد و من هنوز بازی رو تموم نکردم:دی آخراشم البته. عجب تجربه ای بود... به راحتی جز بهترین گیم های زندگیمه.
سلام برای آرشیو میخام

Baldurs gate 3 خیلی جزئیات داره و تاثیر گذاری انتخابات چه تو گیم پلی چه تو داستان و دیالوگا بینظیره ولی من خیلی دوسش نداشتم. اونم بخاطر گیم پلیش هست. گیم پلی پیچیدس و سازنده برخلاف بازی های قبلیش که گیم پلی سرراست تر بود و قشنگ dnd و ویدیوگیم رو بالانس کرده بودن، اینجا به قوانین dnd تکیه بیشتری کرده و بنظرم کارو خراب کرده.این واسه خیلیا نکته مثبته ولی همین باعث شد لذت لازمو از گیم پلی و در نتیجه گیم نبرم. اون استراتژی های خطرات محیطی دیوینیتی ها بنظرم فوق العاده بود.داستانشم بطور کلی اونقد دوست نداشتم. ولی در کل بازی همچی تمومه و افتخاراتش حقشه و اینا بیشتر بخاطر سلیقه شخصیه و شاید انتظار بالایی که از بازی داشتم.
مطمئنی اول گیم نیستی؟
من اولین بازی CRPG عمرم بود و با D&D هم در حد اسم فقط آشنایی داشتم اما تو همون چپتر اول تقریبا همه چیز بازی دستم اومد، اتفاقا بنظرم یکی از مهم ترین نکات مثبتش اینه که خیلی دنیای دانجز اند درگونز رو به شکل قابل فهم به پلیر ارائه میده.

اوایل خیلی حس گنگ بودن میده ولی خب هرچی رو به جلو میره منطقی تر و قابل فهم تر میشه همه چی.

اتفاقا من وقتی فهمیدم surface effect های بازی به شدت دیوینیتی نیست بسیار خوشحال شدم.

دیوینیتی ۲ واقعا از یه سوم اول بازی به بعد تمامی فایت هاش خلاصه میشد تو Cursed Fire. یعنی حتی بقیه سطوح (مخصوصا سطوح Blessed) دیر یا زود تبدیل میشدن به Cursed Fire که هم واقعا آزاردهنده بود، هم محیطای بازیو شدیدا زشت میکرد.

سیستم فیزیکال و مجیکال آرمور دیوینیتی ۲ هم خیلی مشکل داشت و دانگرید اساسی بود از سیستم دیوینیتی ۱ که خداروشکر اونم برش نگردوندن.

آخرین ویرایش:
مطمئنی اول گیم نیستی؟
من اولین بازی CRPG عمرم بود و با D&D هم در حد اسم فقط آشنایی داشتم اما تو همون چپتر اول تقریبا همه چیز بازی دستم اومد، اتفاقا بنظرم یکی از مهم ترین نکات مثبتش اینه که خیلی دنیای دانجز اند درگونز رو به شکل قابل فهم به پلیر ارائه میده.

اوایل خیلی حس گنگ بودن میده ولی خب هرچی رو به جلو میره منطقی تر و قابل فهم تر میشه همه چی.
بازی رو چند ماه پیش تموم کردم. بالای صد و اندی ساعت بازی کرده بودم با اتمام هرچی کوئست تو یک پلی ترو میشد رفت. گیم پلی رو در اون حد که بشه رد کرد فهمیدم ولی خیلی قابلیتای مخصوصا ویزارد و سورسرر رو کامل بصورت کاربردی نفهمیدم حقیقتش و بعضی فایتا اذیتم میکرد.کلاس شخصیتی مثل astarion هم که اتومات rogue بود اصلا درک نمیکردم وسط بازی تبدیلش کردم به monk خیلی جذاب تر شد‌‌ اولین crpg منم نبود. سری پیلارز رو هم رفتم. اونجام گیم پلیش پیچیده بود. اورجینال سین یک و دو و dragon age origins بنظرم خوب ساده سازی و لذت بخش کردن گیم پلی crpg رو.

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or